Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

piękne Lilou i (beee) obsługa

23.05.13, 22:46
    po długich rozważaniach na temat , kupiłam Lilou i podoba mi się
    ale !!!! obsługa w sklepie na ul mokotowskiej w Warszawie jest tragiczna . pani kiedy zamawiałam bransoletki nie bardzo chciała się zgodzić żebym to ja na karteczce podała jej kształt graweru , na drugi dzień kiedy odbierałam bransoletki okazało się że grawer na jednej z nich nie jest zrobiony , pani poszła poprawić to zamówienie i przyniosła mi grawer który miał być wykonany na innej mojej zawieszce , i znowu musiała poprawić i dać nową zawieszke.
    Pani sprawia wrażenie : "jeśli nie jesteś gwiazdą to co tutaj robisz ? " jest niepomocna niemiła odpychająca i cały czas udaje że nie słyszy : słucham co pani mówi i tak z 10 razy
    koszmar a nie obsługa
    inne sprzedawczynie wydawały się być całkiem miłe tylko chyba ja trafiła na chama
    m
    Obserwuj wątek
      • varna771 Re: piękne Lilou i (beee) obsługa 25.05.13, 14:19
        na stronie Lilou na fb czytałam, że w Poznaniu również jest niemiła obsługa... ja ostatnio byłam w sklepie Lilou w marcu, wymieniałam sznurek od bransoletki i co mnie zdziwiło to ,to że pomimo iż było klika osób w sklepie, żadnej z pań z obsługi klienta, nie spieszyło sie by podejść do mnie, czekałam ok 35 minut.
      • aqua_woda Re: piękne Lilou i (beee) obsługa 27.05.13, 21:00
        oooooj tak , bardzo niemiła wręcz chamska obsługa w Warszawie , potwierdzam , ale będąc w Gdańsku chciałam tam kupić sobie coś z lilou ta na pamiątkę a Gdańska i po wizycie w salonie zrezygnowałam , czy one (sprzedawczynie) miło obsługują tylko "gwiazdy"? chamstwo pełną gebą , niemiłe baby a fe , ohydnie niemiłe , odpychające , brrrr
      • lilka69 Re: piękne Lilou i (beee) obsługa 28.05.13, 12:12
        moim zdaniem nalezaloby im powiedziec to co tu na forum. moze ewentualnie nieco grzeczniej. ale dobitnie i stanowczo. a takze poprosic kierownika salonu. dlaczego tego ludzie nie robia??
        • anupolka1990 Re: piękne Lilou i (beee) obsługa 24.06.13, 22:20
          oooo mam takie same spostrzeżenia , dobrze że znalazłąm Twojego pozta , dzisiaj byłam w Lilou na Marszałkowskiej i Pani identycznie się ze mną obeszłą , była po prostu odpychająca , czy była to Pani z krótkimi pomarańczowymi włosami ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka