Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Podkolanówki - kabaretki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:12
    Jeju jak ja to widzę to poprostu od śmiechu powstrzymać się nie
    mogę...przecież to istna brzydota. Jak dla mnie wyraz bezguścia i złego smaku
    i choć teraz zakładane są najczęściej przez dziewczynki od 7 do 13 roku
    życia i to we wszystkich kolorach tęczy to i tak są przeze mnie
    znienawidzone! Kabaretki - tak, kolanówki - również, ale nie w tym szpetnym
    połączeniu! Chociaż...kolanówki hmmm były przeze mnie noszone, ale nie w
    okresie, kiedy każda dziewczyna w mieście chodziła w nich. A wy jak myślicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: papryczka Re: Podkolanówki - kabaretki IP: 212.160.106.* 09.08.04, 12:15
        zgadzam się.
        Ogólnie ta moda pseudopunkowa jest śmieszna... tylu klonów jeszcze na ulicach
        nie widziałam...
        • Gość: anula Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.zamosc.mm.pl 09.08.04, 14:26
          A ja widzialam w kabaretkach o wiele starsze PANIE niz ty tu napisałaś. I wcale
          nie wyglądało to tak głupio. Ja mam jedne kabaretki z drobną krateczką w
          kolorze "cielistym" osobiście nie podobają mi sie kabaretki z bardzo wielką
          kratą :) ale każdy ma swój gust :)
          • Gość: Sara Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:41
            Czy piszesz tu o podkolanówkach - kabaretkach? Bo do samych kabaretek "nic nie
            mam".
            • Gość: aka Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.zamosc.mm.pl 09.08.04, 14:47
              Tak pisze tu o podkolanówkach kabaretkach. Przecież sama napisałaś że to "istna
              brzydota"
            • Gość: anula aka Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.zamosc.mm.pl 09.08.04, 14:49
              Sorry za dwa różne podpisy
      • Gość: inezja Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:49
        Dziwczynki 7-13 noszą te podkolanówki a potem dziwimy się, że pedofilia
        opanowała kraj:)
        • Gość: Sara Re: Podkolanówki - kabaretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:29
          Nie rozumiesz mnie... chodzi mi o to że kabaretki rajstopy lub pończochy są dla
          mnie ok jednak podkolanówki kabaretki są poprostu OKROPNE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka