kochanica.francuza 12.08.04, 18:50 forumowicze z postami,kiecki z halkami,stylistki z radami,to wszystko leży pod mojemy nogamy... (przeróbka kwestii Heroda z "Tytusa,Romka i A`tomka,jakby co) Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Jam jest Pani Forum Moda 12.08.04, 18:54 to teraz jeszcze wytycz ksiestwa i nadaj tytuly ewentualnym wlodarzom :). a propos tytusa - w ktorej czesci byl herod, bo jako zywo nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Jam jest Pani Forum Moda 12.08.04, 18:55 lunalovelight napisała: > to teraz jeszcze wytycz ksiestwa i nadaj tytuly ewentualnym wlodarzom :). > :-)))))) > a propos tytusa - w ktorej czesci byl herod, bo jako zywo nie pamietam... o,ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jam jest Pani Forum Moda IP: 195.117.90.* 12.08.04, 19:27 herod jest a propos kajka i kokosza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Jam jest Pani Forum Moda 12.08.04, 19:44 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > herod jest a propos kajka i kokosza ;) Herod był fikcją w fikcji - bohaterowie robili o nim spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jam jest Pani Forum Moda IP: 195.117.90.* 12.08.04, 22:38 e, pomydliło mi się z hegemonem, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sitc chyba zaraz zwymiotuje... 13.08.04, 15:36 kochanica.francuza napisała: > forumowicze z postami,kiecki z halkami,stylistki z radami,to wszystko leży pod > mojemy nogamy... > (przeróbka kwestii Heroda z "Tytusa,Romka i A`tomka,jakby co) > Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chyba zaraz zwymiotuje... 13.08.04, 20:02 sitc napisała: >byle nie na monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaadoo Re: chyba zaraz zwymiotuje... 13.08.04, 20:45 gorzej jesli na klawiature, badz mocna kochanico :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 10:03 Moje drogie, udało mi się powstrzymać. Mimo że taka jest moja reakcja na nachalną autopromocję. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 10:07 1. co kochanica będzie miała z "nachalnej autopromocji" na głupawym forum moda??????????????????? 2. najgorzej jak się wszystko bierze śmiertelnie poważnie. 3. cala afera mnie wkurza i mi wisi, ale też się wypowiem, bo ja jestem pani swojej klawiatury i moge pisać co chcę i huk:) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 11:34 conena napisała: > 1. co kochanica będzie miała z "nachalnej autopromocji" na głupawym forum > moda??????????????????? > 2. najgorzej jak się wszystko bierze śmiertelnie poważnie. > 3. cala afera mnie wkurza i mi wisi, ale też się wypowiem, bo ja jestem pani > swojej klawiatury i moge pisać co chcę i huk:) > Punkt trzeci bardzo trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 13:47 sitc napisała: > Moje drogie, udało mi się powstrzymać. Mimo że taka jest moja reakcja na > nachalną autopromocję. A jaka jest wg ciebie autopromocja nienachalna? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 14:55 Sporo ciekawych wątków mnie ominęło, hehe. Widzę, że niektórym mocno przeszkadza forumowa popularność innych. Zastanawiam się tylko, co takiej pannie, jednej z drugą, szkodzi założyć kilka ciekawych, może też kontrowersyjnych postów i powalczyć o popularność. Najpierw czepiali się blinskiego, teraz kochanicy. Sami nakręcają tę popularność tworząc personalne wątki. Kochanica, pozdrawiam. Nie daj się zjeść! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chyba zaraz zwymiotuje... 14.08.04, 17:18 b_bb napisała: > i > nakręcają tę popularność tworząc personalne wątki. > Kochanica, pozdrawiam. Nie daj się zjeść! ;) O,dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___ Re: Jam jest Pani Forum Moda IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.04, 17:31 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś