tralalumpek 03.09.04, 20:51 jade jutro do krakowa, jak bedzie pogoda bo nie wiem co ubrac i zabrac na niedziele krakowianki pomozcie mi wybrac pogodowo garderobe prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezja21 Re: niemodny watek 03.09.04, 21:02 Jutro będzie u nas ładnie, słonecznie i ciepło, wiatr z północy, cisnienie poniżej 1000hPa, biomet korzystny. Ma być do 24 stopni. Pozdrowionka. Ps.Uważaj, remontują nawierzchnię rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek tx 03.09.04, 21:07 na rynek musze pojsc obowiazkowo na jakas lampke kawy zeby natankowac energii do nastepnego przyjazdu uwielbiam krakow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: niemodny watek IP: 217.98.107.* 03.09.04, 21:13 niemożliwe, nieprawdopodobne, niesłychane ktoś tu se wszedł i se wątka napisał za tralal taka łagodność wylewająca się heh a są prognozy pogody, są meteorolodzy na tym forum palcem nie będę pokazywać a tralal utopiła się w krainie łagodności łof woreczek hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a ci co?/nt IP: 217.98.107.* 03.09.04, 21:43 co to jest acica? może M zjadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ci co?/nt 03.09.04, 21:47 zjadłam to właśnie kolację tytlko ....mniam mniam była Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: niemodny watek 03.09.04, 22:00 > a tralal utopiła się w krainie łagodności już się odratowała.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: niemodny watek 04.09.04, 10:06 juz pewnie moja odpowiedź będzie jak musztarda po obiedzie, ale ładna pogoda w krakuffku ;-)))) polecam kawkę w Wenzlu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: niemodny watek IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.09.04, 14:03 ło boże! wentzl? lampka kawy? na jakim świecie wy żyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: niemodny watek IP: 195.117.90.* 04.09.04, 14:34 w lampkach zwykle podaje się wodę aby usta swe rozkoszne umoczyć przemywszy resztki kawy potureckiej Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: niemodny watek 04.09.04, 20:05 a czy ja gdzieś napisałam, że pijam kawę w lampce? Nie! To nie byłam ja! A w "Słodkim Wenzlu" pyszna kawę i ciastka podają... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: niemodny watek 04.09.04, 21:23 miska_malcova napisała: > a czy ja gdzieś napisałam, że pijam kawę w lampce? Nie! To nie byłam ja! > A w "Słodkim Wenzlu" pyszna kawę i ciastka podają... miska , nie przejmuj sie ja tak mowie w zartach majac na mysli albo lampke wina albo filizanke kawy, w zaleznosci od tego na co w danym momencie mam ochote... niech zyje jednak zlosliwsc i chec doczepienia sie do czego sie tzlko da! a tak poza tym : POZDROWIENIA Z KOCHANEGO KRAKOWA (krzycze bo sie ciesze ze tu jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: niemodny watek 05.09.04, 00:45 Tralalumpek, powinnaś zdecydowanie częściej odwiedzać Polskę. Jak widać po tym wątku, służy Ci to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: niemodny watek 05.09.04, 10:28 nie przejmuję się, stało sie już wręcz żelazna zasadą, że po kilku "normalnych wpisach" pojawi sie jakiś nasycony złośliwością... Pozdrawiam z Krakowa jakże pięknego, nawet dziś, choć pogoda brzydka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: niemodny watek 05.09.04, 18:05 Ja również pozdrawiam z Krakowa.Mamy "podwieczór" i się wypogodziło.Ładny zachód słońca będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: niemodny watek 06.09.04, 22:38 inezja21 napisała: > Ja również pozdrawiam z Krakowa.Mamy "podwieczór" i się wypogodziło.Ładny > zachód słońca będzie:) fajny byl rzeczywiscie zachod slonca....ale w ciagu dnia glupawa pogoda, niby cieplo a bez swetra ani rusz ale mimo to bylo bosko Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: niemodny watek 07.09.04, 06:27 a Ty jesteś nadal w Krakowie? Czy wyjechałaś juz do stolicy (czyt. Wiednia) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: niemodny watek 07.09.04, 09:04 miska_malcova napisała: > a Ty jesteś nadal w Krakowie? Czy wyjechałaś juz do stolicy (czyt. Wiednia) :- D juz nie, wyjechalam w niedziele wieczorem o 22.00 niestety, na dluzszy pobyt nie moglam sobie pozwolic, praca praca praca .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: niemodny watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:00 Kraków to miasto artystów, ulicznych grajków, ma swój klimat i jeżeli pytasz jak sie ubrać to jedno mogę ci poradzić - przez swój ubiór wyraź siebie, tylko jak twój ubiór wyraża nike bądz adidass - daj sobie spokój z zabytkami nie jesteś do tego stworzona/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: niemodny watek 07.09.04, 09:00 Gość portalu: Nina napisał(a): > Kraków to miasto artystów, ulicznych grajków, ma swój klimat i jeżeli pytasz > jak sie ubrać to jedno mogę ci poradzić - przez swój ubiór wyraź siebie, tylko > jak twój ubiór wyraża nike bądz adidass - daj sobie spokój z zabytkami nie > jesteś do tego stworzona/ dziekuje za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: niemodny watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:40 w Krakowie jestem ciągle bo tak normalnie mieszkam w Katowicach w brudnym, głośnym mieście bez zadnego klimatu i a Kraków to pomimo tysiecy samochodów, ciągłego hałasu i tak ma swój klimat i o niego pytaj o co tylko chcasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska_malcova Re: niemodny watek IP: 10.30.41.* 07.09.04, 15:55 hahhahahahahhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś