Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

super forum:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:03
    Dzis rano, w sumie przez przypadek, pierwszy raz weszłam na to forum (ogólnie
    nie bywam na tego typy stronach) i jestem w szoku. Pozytywnym oczywiście:)
    Ja sama interesuję sie modą i na ten temat moglabym gadac godzinami, ale tak
    się składa, że nie mam z kim, bo pochodze z małej miejscowości, gdzie
    najnowsze trendy docieraja tak gdzies po roku... lub nie docieraja w ogóle;)
    A rozmowa z moimi koleżankami na temat "Co myślisz o HOUSE" czy "RESERVED",
    lub "czy podoba im się styl S.J.Parker" to czysta abstrakcja. Czasami
    zaczynałam nawet myśleć, że może ja trochę przesadzam (i pewnie tak jest:))
    ale widzę, że nie jestem sama i to mnie bardzo cieszy:)))
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: super forum:) 10.09.04, 21:07
        wiesz, w ogóle fajne laski tu są :-))))
        • Gość: 'zyczliwa' Re: super forum:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:29
          ale uwazaj na blinskiego ! to niezle ladaco! jego 'gang' tez ma niejedno na
          sumieniu!

'zyczliwa'
          • b_bb Re: super forum:) 10.09.04, 21:44
            hehehehehehehehehehe
            • lunalovelight Re: super forum:) 11.09.04, 10:14
              powiem raz jeszcze:
              bo my wszystkie zle kobiety jestesmy ;) [+ blinski].

:P
      • papryczka_ag Re: super forum:) 11.09.04, 12:42
        Heh... ciekawe, bo ja też z moimi znajomymi o ciuchach nie gadam... Też wlazłam
        na forum przypadkiem w pracy ( szukałam czegoś o hotelach w Egipcie ) i tak
        sobie zaczęłam najpierw coś na forum PRACA pisać, a potem zajrzałam tu. I
        zostałam.
        Co ciekawe - muszę wam się przyznać, że od tych dwóch miesięcy coraz więcej
        myślę o ciuchach! Wcześniej było to rzadkie - głównie jak coś super zobaczyłam.
        Ale miło się tak rozerwać babskimi pogaduchami.
        • szafa.bojowa Re: super forum:) 11.09.04, 12:48
          blinski i jego gang <hahaha> -świetne. Ja znalazłam to forum poprzez stronę avanti- chciałam zobaczyc co to za gazetk. No cóż Avanti do tej pory nie kupiłam, a na forum jak na razi (ostatnio z przerwami) zostałam <mruga>...
      • zettrzy Re: super forum:) 11.09.04, 19:17
        ja sie bardzo ucieszylam kiedy to forum otworzyli, bo zyje ciuchami i fakt nie
        bardzo jest z kim i gdzie o ciuchach pogadac. Do tego to jest forum z pod znaku
        "Kobieta" a jeszcze nikt nie probowal wciskac zadnych przepisow kucharskich czy
        porad domowych. Na innych forach "kobiecych" jakos tak zawsze sie dzieje ze nie
        wiadomo kiedy temat dnia robi sie "kuchnia" albo "niemowle". Mam nadzieje ze tak
        zostanie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka