Gość: kia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:13 powaliły mnie te dżinsy- szczególnie model rame:) www.diesel.com/denimguide Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chiara Re: podoba się???;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:21 Mi tez bardzo podobaja się te spodnie:) I ogolnie fajna kolekcja. Ale mam jedno pytanie: ile kosztuja spodnie firmy Diesel? Bo w sumie nie wiem. Jakoś nigdy nie patrzyłam na spodnie tej firmy (widzę, że niesłusznie:)). Wybierałam raczej Lee, ostatnio Americanos. A jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: podoba się???;-) 16.09.04, 20:13 hehte jeansy są ponad dwa razy droższe od marek, które wymieniłaś, czyli para kosztuje ok. 500 pln:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: podoba się???;-) 16.09.04, 20:20 nie wszystkie modele podabają mi się , co jest oczywiste, ale ten model (rame) jest fajny mam 2 pary tej marki, dwa różne fasony, granatowe ale jakoś jedna nie bardzo mi leży, w sumie chyba jakoś nie bardzo szczęśliwie wybrałam modele Odpowiedz Link Zgłoś