vandikia 20.04.06, 20:32 maaaambaaaa wyslij mi na @ jeszcze raz nr PP bo cholera jeszcze dzis do niego zagladalam a teraz nie mam. wymyslilam rozwiazanie, ale nie wiem czy bedziesz zadowolona )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: do mamby :)))) 20.04.06, 20:41 ja nie chce nic mowic, ale tez bym chciala pogadac DDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:05 no wlasnie se pogadali @szony, a to ja qrde rachunki place i ja mam prawo rozmawiac )))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:08 masz rację!!! postaw się!! płacisz i wymagasz )))))))) kurde kiepsko coś z moim gardłem... zaraz mykam do wyra się wygrzewać Odpowiedz Link
vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:09 se moge wymagac )) ja tez powinnam, wiec pewnie sie niedlugo zbiore Odpowiedz Link
baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:14 bądź twarda a nie mientka, to może coś zdziałasz DD no ja dopalam, dopijam herbatę, łykam coś na szybkie ozdrowienie i mykam integrować się z kołdrą ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:18 aaaaa mam wszystko w .....nosie ) dopalacze nie pomagają w chorobie )) nie pisze juz do Ciebie, bo Cie tylko odciagam od łóżka ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:22 kolorowych snów i do zobaczenia jutro ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:27 wzajemnie i do jutraaaaaaaaaa )))))) Odpowiedz Link