Dodaj do ulubionych

do mamby :))))

20.04.06, 20:32
maaaambaaaa wyslij mi na @ jeszcze raz nr tongue_outPP bo cholera jeszcze dzis do
niego zagladalam a teraz nie mam. wymyslilam rozwiazanie, ale nie wiem czy
bedziesz zadowolona smile))
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: do mamby :)))) 20.04.06, 20:33
      poszłooooooooo smile))
      • vandikia Re: do mamby :)))) 20.04.06, 20:41
        ja nie chce nic mowic, ale tez bym chciala pogadac big_grinDDDD
        • baba_krk no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) nt. 20.04.06, 22:03
          • vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:05
            no wlasnie se pogadali @szony, a to ja qrde rachunki place i ja mam prawo
            rozmawiac smile))))
            • baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:08
              masz rację!!! postaw się!! płacisz i wymagasz smile))))))))
              kurde kiepsko coś z moim gardłem... zaraz mykam do wyra się wygrzewać
              • vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:09
                se moge wymagac smile))
                ja tez powinnam, wiec pewnie sie niedlugo zbiore smile
                • baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:14
                  bądź twarda a nie mientka, to może coś zdziałasz big_grinDD
                  no ja dopalam, dopijam herbatę, łykam coś na szybkie ozdrowienie i mykam
                  integrować się z kołdrą smile)))
                  • vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:18
                    aaaaa mam wszystko w .....nosie smile)
                    dopalacze nie pomagają w chorobie smile))
                    nie pisze juz do Ciebie, bo Cie tylko odciagam od łóżka smile)))
                    • baba_krk Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:22
                      kolorowych snów i do zobaczenia jutro smile)))
                      • vandikia Re: no to gadaj Wandzia :DDD kto Ci broni?? ;)))) 20.04.06, 22:27
                        wzajemnie i do jutraaaaaaaaaa smile))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka