Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE

IP: *.elpos.net 29.09.04, 23:32
    NIE WIEM CZY TO Z ZAZDROSCI CZY TAK MACIE Z NATURY :) ALE ZAUWAZYLAM ZE JAK WIEKSZOSC DZIEWCZYN PROSI O RADE NAWET W TAKIEJ GLUPIEJ SPRAWIE TO ZARAZ JE KRYTYKUJECIE JESLI TO WAS WKURZA TO PO CO ODPISYWAC?? KIEDYS URALAM SIE W MINI ALE NIE TAKA ZEBY MI TYLEK BYLO WIDAC I DO TEGO NALOZYLAM NORMALNA BLUZECZKE, PONCZOSZKI I BUKI NA OBCASIE WYGLADALAM DOBRZE <OCENIALY 3 OBIEKTYWNE OSOBY> TZN. NORMALNIE A NIE JAK JAKAS KURTYZANA ALBO PANNA Z DISCO PO CZYM WYSZLAM Z DOMKU I POSZLAM NA PRZYSTANEK AUTOBUSOWY PO CHWILI ZORIENTOWALAM SIE ZE DUZO DZIEWCZYN PLOTKUJE NA MOJ TEMAT. TYLKO NIE WIEDZIALAM DLACZEGO? MOZE DLATEGO ZE ZAZDROSCILY MI ZE TAK WYGLADAM CZY CO?? CZASEM WAS NIE ROZUMIEM DLACZEGO TAK SIE ZACHOWUJECIE. PARE RAZY BYLAM W USA <I NIE PISZCIE ZE WIELKA PANI CZY COS W TYM STYLU> UDALO PO PROSTU MI SIE TAM WYJECHAC A JESTEM ZYCZAJNA DZIEWCZYNA. TYLKO WLASNIE TAM NIE MA TAK JAK U NAS JEST, KAZDY CHODZI JAK CHCE <UBRANIE> NIKT NIKOGO NIE KRYTYKUJE. I CO Z TEGO ZE KTOS TAM MA PODARTA KOSZULKE, CZY IDZIE KOBIETA 130KG ZYWEJ WAGI W KROCIUTKICH SPODENKACH. A NIECH SOBIE TAK CHODZI JESLI JEST JEJ TAK WYGODNIE TAM NA TO NIKT NIE ZWRACA UWAGI

APELUJE BADZCIE BARDZIEJ TOLERANCYJNE BO PEWNEGO NIA MOZE SIE OKAZAC ZE WLASNIE KTOS WAS KRYTYKUJE :)
    Obserwuj wątek
      • out_to_lunch Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 29.09.04, 23:57
        Nie chce mi się czytać , ale: dlaczego mówisz dużymi literami?
        • zettrzy Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 01:58
          caps lock jej sie zacial
          • papryczka_ag Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 08:24
            mózg też...
            ( jestem mało tolerancyjna )
            • laurka-1 Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 08:30
              boże dziewczyny dlaczego jesteście takie złośliwe jak już ktos ładniej wygląda
              i jest zgrabniejszy to nie powód żeby od razu głupio docinać hej laski no co
              wy ??
              • papryczka_ag Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 08:32
                A skad wiesz że ona jest ładniejsza??? Widziałaś ją? A mnie?
                Nie drażni mnie cudza uroda i tym bardziej nie prowokuje do złośliwości. To
                jest w stanie zrobić tylko czyjaś głupota i to ją tu widzę.
            • laurka-1 Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 08:36
              to dlaczego tak złośliwie docinasz że zaciął jej się mózg ? przecież to zwykłe
              pytanie i wdrażanie tematu
              • papryczka_ag Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 09:07
                Bo tak uważam.
                • miska_malcova Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 09:23
                  a ja sie z koleżanką zgadzam ;-)
                  ... bo tez jestem złośliwa...
                  Acha, żebyś nie musiała kombinować: jestem zazdrosna i mam kompleksy.

Poza tym nie ma co sie oburzać, bo ten wpis to prowokacja
      • Gość: to ja BO POLSKA TO CIEMNOGRÓD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:37
        BO POLKI SA MÓWIAC KRÓTKO GENERALNIE DO WIELKIE D..Y.
        U NAS (PRAWIE) WSZYSTKIE WYGLĄDAJĄ TAK SAMO, PO PROSTU JEDNA WIELKA WIOCHA, DO
        TEGO MAJĄ KOMPLEKSY I NIE ZNAJĄ SIĘ NA MODZIE.
        SPODNIE TYPU DŻINS I BIAŁE MOKASYNKI I BIAŁA KURTECZKA, OTO MUNDURKI POLSKICH
        MŁODYCH POLEK.
        PO PROSTU JAK NA NIE PATRZĘ TO CHCE SIĘ RZYGAĆ.
        • papryczka_ag Re: BO POLSKA TO CIEMNOGRÓD 30.09.04, 09:41
          Nie używaj tyle caps locka... Poza tym się w pewnym sensie zgadzam....
          A post koleżanki Niuni to może i prowokacja - tym bardziej mnie drażni jak ktoś
          robi takie głupoty tylko dlatego, że się nudzi na przerwie...
          • laurka-1 Re: BO POLSKA TO CIEMNOGRÓD 30.09.04, 09:50
            hej laski wy tu sobie tak gadacie ale w życiu tak jest naprawde ja się zgadzam
            z niunia pomimo tego ze to tylko prowokacja tak jest naprawde i co za różnica
            czy niunia używa caps lock czy nie jak lubi niech sobie pisze
            • papryczka_ag Re: BO POLSKA TO CIEMNOGRÓD 30.09.04, 10:24
              W internecie tak samo obowiązują pewne zasady grzeczności. Nazywa się to
              Netykieta i mówi coś na temat używania capsa. To że sieć jest anonimowa nie
              zwalnia normalnego i myślącego człowieka od stosowania się do zasad współżycia
              społecznego. A jak ktoś jest bezmyślny i niewychowany to widać to zarówno w
              realu jak i w necie.
              Posty takiej treści i z takim zamysłem, a dodatkowo zapisane w taki sposób są
              śmieciami. Poziom autorki pozostawię tym razem bez szerszego komentarza.
      • lunalovelight Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 10:50
        niezbyt madra ta prowokacja. to raz, a dwa, nie krzycz. a jak nie wiesz, o co
        chodzi, poczytaj sobie o netykiecie i jej zasadach.
        • Gość: NIUNIA przepraszam bardzo ze Was urazilam :) IP: *.elpos.net 30.09.04, 11:10
          to nie byla prowokacja :) ja napisalam prawde taka jaka jest, a ze komus to sie nie podoba, coz kazdy ma prawo do wyrazania swojej opinii :)
          • papryczka_ag Re: przepraszam bardzo ze Was urazilam :) 30.09.04, 11:27
            To ja powiem szczerze - skoro to prawda, to może Ty sie lepiej zastanów. Ja
            widuję dużo dziewczyn bardzo mocno przekonanych o swojej atrakcyjności i
            znakomitym wyglądzie - niestety tylko one tak się widzą. I na takie patrzę z
            politowaniem bo nic na to nie poradzę. A jak dziewczyna jest fajnie ubrana i
            ładna to zawsze miło popatrzeć.
            Skoro tak dziwnie na Ciebie patrzą i "obsmiewają", to może wyglądasz nieco
            dziwnie i nie tak atrakcyjnie jak przypuszczasz. I zawsze będą osoby, które
            powiedzą Ci, że wyglądasz świetnie, nawet jeśli tak nie jest.
            • lunalovelight Re: przepraszam bardzo ze Was urazilam :) 30.09.04, 11:31
              zgadzam sie z papryczka.
              moze faktycznie nie wygladasz az tak dobrze, jak Tobie sie wydaje. po prostu.
              zazdrosc nie ma tu nic do rzeczy, niestety. a z drugiej strony - jak Tobie
              pasuje i uwazasz, ze wygladasz b. dobrze - to co Cie obchodza opinie innych?
            • Gość: NIUNIA Re: przepraszam bardzo ze Was urazilam :) IP: *.elpos.net 30.09.04, 11:33
              uwierz mi ze te osoby sa szczere az do bolu jak zle wygladam to mi mowia :) za to je bardzo cenie :), a sama jestem tez dosc krytyczna wobec siebie :) wiec akurat wiem ze wtedy dobrze wygladalam :)

pozdrawiam Cie bardzo serdecznie :)
              • papryczka_ag Re: przepraszam bardzo ze Was urazilam :) 30.09.04, 11:40
                Cóż - przynajmniej myślisz pozytywnie. Może one faktycznie zazdrościły - ale
                nie wyobrażam sobie obśmiewania czyjegoś super wyglądu z zazdrości. Może mam za
                niskie IQ... a może za wysokie...
          • lunalovelight Re: przepraszam bardzo ze Was urazilam :) 30.09.04, 11:29
            ja nie powiedzialam, czy mi sie podoba, czy nie. powiedzialam, zebys sie z
            netykieta zapoznala - to nie boli.
      • Gość: marta Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE IP: 193.111.166.* 30.09.04, 11:06
        Jedni nazywają to tolerancja, ja permisywizmem.
        Białe klapeczki i dzinsiku z białymi plamami na pupie i udach - fakt, fatalne i
        zawsze wzbuddza we mnie smiech - wybaczcie wielbicielki białych mokasynków.
        Polki wcale per saldo nie sa ubrane fatalnie - naprawde nie.
        Wiem, że to prowokacja, ale zawsze będę krytykować to co mi sie nie podoba i
        chwalić to co mi się podoba. Jak dziewczyna jest zgrabna i sliczna a do tego
        ładnie ubrana to się za nia obejrze i usmiechnę - bo to miłe widzieć coś
        ładnego; a jak jest źle ubrana to nic na to nie poradzę. Nie można mając dużą
        nadwage demonstrować swoich "oponek" otoczeniu, lub będąc zbyt chudym kuć w
        oczy przechodniów wystającymi łopatkami czy obojczykami. Tandeta i brak gustu
        nie zasługują na tolerancję, tak jak zbrodnie, bo w istocie sa zbrodnia
        przeciwko estetyce.
        Dziekuje za uwagę
      • b_bb Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 12:08
        Wczoraj widziałam ten wpis, ale nie chciało mi się czytać z uwagi na caps locka.
        Widząc taki odzew przeczytałam i pozostaje mi jedynie podpisać się pod
        przedmówczyniami.
        Papryczka i Marta napisały wszystko.Moje uszanowanie, dziewczyny.
        Niuniu, weź to sobie pod rozwagę, przemyśl i wyłącz capsa na forum, a będziesz
        tu mile widziana.
        • laurka-1 Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 12:31
          temat to tolerancja fajnych lasek a nie capsa co wy spicie ?
          • eirenne Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 13:00
            Phi. A mnie faceci ogarniaja nieraz wzrokiem nawet wtedy, gdy wychodzę w kurtce
            o dwa numery za dużej, albo sukience do samej ziemi, a co więcej, mówią mi dzień
            dobry (obcy faceci hihi)... Toteż jestem na tyle dowartościowana, że laski
            uciekające się do super sztuczek w postaci mini bez dołu nie robią na mnie
            wrażenia i nie budzą zazdrości:)

PS. Byłam wredna? :-DDD
          • papryczka_ag Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 13:20
            Nie jestesmy monotematyczne - poza tym piszemy o jednym i drugim. Przestań się
            czepiać, chyba że masz kłopot z dwutorowym myśleniem ( tak czepiam się i mam
            kompleksy )
      • lulka77 Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 13:58
        mam wrażenie , że ninia i laurka to jedna osoba
        styl ten sam, problemy te same.
        nuda.
        jak mozna sie w ogóle zastanawiać nad tym czy komus na przystanku sie podoba to
        jak sie jest ubranym czy nie?
        jesli dobrze sie czujesz w jakims stroju to nie potrzebujesz potwierdzenia od
        innych, że tak jest lub nie jest. po prostu czujesz sie dobrze, a reszta jest
        mało istotna!!!
        lepiej idz policz swoje majtki

L.
        • Gość: NIUNIA to sobie dopiero wymyslilas IP: *.elpos.net 30.09.04, 15:03
          > mam wrażenie , że ninia i laurka to jedna osoba
          to masz zle wrazenie :) raczej nie mam rozdwojenia jazni :)

btw. chetnie bym poznala osobe co ma podobne poglady do moich :)
      • energeia Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE 30.09.04, 16:34
        Gość portalu: NIUNIA napisał(a):

> NIE WIEM CZY TO Z ZAZDROSCI CZY TAK MACIE Z NATURY :) ALE ZAUWAZYLAM ZE JAK WIE.....

Ty Niunia chyba tolerancyjnych Amerykanow na filmach tylko ogladalas... Tak sie sklada ze to czesto ci
        wspaniali Amerykanie stosuja podrobe ostracyzmu wobec ludzi ktorzy nie naszaja pasjami dzinsow
        wycieruchow ani podartych koszulek.
      • Gość: agga Re: JESTESCIE MALO TOLERANCYJNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:37
        mieszkam w niewielkim mieście pod Poznaniem,gdzie się uczę.Ubieram się inaczej
        niż wszystkie,co nie znaczy,ze wygladam wyzywajaco,wulgarnie lub tym podobne.Po
        prostu lubie modę.I strasznie mnie wnerwia ja słyszę komentarze z ust
        tzw.blachar w białych mokasynkach,albo w starych adidaskach z czterema
        paskami,w stylu "patrzcie na te ciżemki' kiedy np.mam baletki i rozkloszowaną
        spódnicę i wygladam po prostu modnie.wtedy nie odcinam się tym samym,ale
        najnormalniej w świecie delikwentkę "mierzę".I nikt mi nie wmówi,ze to ja
        jestem nietolerancyjna!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka