kochanica.francuza 30.09.04, 22:42 jak sam nick wskazuje,hehe. To tak odnosnie głupich pytań:"skąd masz na to czy owo?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 22:45 gratuluje odwagi, ze sie przyznajesz i w napieciu oczekuje reakcji innych forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 23:19 zettrzy napisała: > gratuluje odwagi, ze sie przyznajesz > i w napieciu oczekuje reakcji innych forumowiczek a ja tobie wspolczuje braku odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 01:04 tralalumpek napisała: > zettrzy napisała: > > > gratuluje odwagi, ze sie przyznajesz > > i w napieciu oczekuje reakcji innych forumowiczek > > > > a ja tobie wspolczuje braku odwagi > a ty trampek co znowu masz za problem? menstruacja bardziej bolesna niz zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 17:12 zettrzy napisała: > > > > > a ty trampek co znowu masz za problem? menstruacja bardziej bolesna niz zwykle? > wiesz na bolesne menstruacje najlepiej pomaga pojsc z facetem do lozka, sprobuj kiedys dla odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 17:24 tralalumpek napisała: > wiesz na bolesne menstruacje najlepiej pomaga pojsc z facetem do lozka, sprobuj > > kiedys dla odmiany > > w czasie menstruacji z facetem do lozka? otwarcie mowiac, obrzydliwe chyba nawet zawodowe qu..y maja wieksze wyczucie estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 17:43 zettrzy napisała: > tralalumpek napisała: > > > wiesz na bolesne menstruacje najlepiej pomaga pojsc z facetem do lozka, > sprobuj > > > > kiedys dla odmiany > > > > > w czasie menstruacji z facetem do lozka? otwarcie mowiac, obrzydliwe > chyba nawet zawodowe qu..y maja wieksze wyczucie estetyki > to nie moje slowa, to tekst lekarzy to stara medyczna prawda i kazda normalna kobieta o tym wie ja nie mam bolesnych menstruacji a wiec i tego problemu na szczescie nie ale to tylko tak na boku stwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 17:52 tralalumpek napisała: > > to nie moje slowa, to tekst lekarzy to stara medyczna prawda > i kazda normalna kobieta o tym wie > ja nie mam bolesnych menstruacji a wiec i tego problemu na szczescie nie ale to > > tylko tak na boku stwierdzenie > > no to ci w takim razie dolega? gumofilce uwieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 17:55 zettrzy napisała: > tralalumpek napisała: > > > > to nie moje slowa, to tekst lekarzy to stara medyczna prawda > > i kazda normalna kobieta o tym wie > > ja nie mam bolesnych menstruacji a wiec i tego problemu na szczescie nie > ale > to > > > > tylko tak na boku stwierdzenie > > > > > no to ci w takim razie dolega? gumofilce uwieraja? wiesz chyba musze bardziej wprost powiedziec , cierpisz na brak baby? poszukaj sobie moze jak najszybciej bo ci niedokopulowanie doskwiera Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 18:03 tralalumpek napisała: > > > wiesz chyba musze bardziej wprost powiedziec , cierpisz na brak baby? poszukaj > sobie moze jak najszybciej bo ci niedokopulowanie doskwiera powiedz mi jak sie szuka baby ... ty tak wszystko zawsze najlepiej wiesz, na pewno jestes swietnie poinformowana JAK sie szuka i JAKIEJ baby tylko nie mow mi zeby jej szukac na Mariahilferstrasse bo tam wszystkie baby sa takie ... babowate, jak ich ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 19:43 zettrzy napisała: > > powiedz mi jak sie szuka baby ... ty tak wszystko zawsze najlepiej wiesz, na > pewno jestes swietnie poinformowana JAK sie szuka i JAKIEJ baby > tylko nie mow mi zeby jej szukac na Mariahilferstrasse bo tam wszystkie baby sa > > takie ... babowate, jak ich ciuchy wybacz ale radz sobie z poszukiwaniem partnerki sama ja jestem hetero a zatem na mnie nie licz a i spojrzenie mam inne, i wartosci inne ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 20:57 tralalumpek napisała: > wybacz ale radz sobie z poszukiwaniem partnerki sama > ja jestem hetero a zatem na mnie nie licz a i spojrzenie mam inne, i wartosci > inne ... > no wiesz trampek ... najpierw dajesz mi rade z ktora nie wiem co zrobic a potem sie wymigujesz jak pytam o szczegoly ... to nie jest fair ... obsadzasz sie tutaj jako domowej roboty ekspert od wszystkiego a jak naprawde szukam twojej porady to "na mnie nie licz" ... na szczescie w tym poscie nie masz tylu literufek co w poprzednich ... staraj sie tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 22:55 Szkoda, że się przyznałam, że nie jestem prawa i szlachetna, bo mogłabym Cię teraz wyzwać, nabluzgać Ci, napisać coś mundrego o zepsuciu moralnym, o tym, że inni uczciwi na chleb ledwo zarabiają ciężko pracując itp. Liczę jednak na to, że ktoś to zrobi za mnie:D:D:D Pozdrawiam poza tym. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a ja mam bogatego kochanka IP: 195.117.90.* 30.09.04, 22:59 a ja mam bogatą kochankę aby przebić Cię z niemoralnością, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 23:00 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a ja mam bogatą kochankę > > aby przebić Cię z niemoralnością, hehe ale mój jest stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a ja mam bogatego kochanka IP: 195.117.90.* 30.09.04, 23:13 a moja niepełnoletnia, ale ma dzianych rodziców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 23:13 Ależ Wy jesteście kontrowersyjne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a ja mam bogatego kochanka IP: 195.117.90.* 30.09.04, 23:22 Ty nie komentuj, Ty przebijaj Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: a ja mam bogatego kochanka 30.09.04, 23:35 Nosz, kurde, czym Was przebić w niemoralności? Dwóch nieletnich kochanków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmm Re: a ja mam bogatego kochanka IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.04, 23:38 a ja mam i kochanka i kochanke............... a na dodatek to malzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 00:04 b_bb napisała: > Nosz, kurde, czym Was przebić w niemoralności? Dwóch nieletnich kochanków! bracia bliźniacy? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 00:11 a propos dwóch kochanków bliźniaków. Co to był za film z J.Ironsem, który grał chirurga od patologii ginekologicznych bawidamka i chirurga od patologii ginekologicznych idealistę? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Jeremy Irons 01.10.04, 19:52 r.richelieu napisała: > a propos dwóch kochanków bliźniaków. Co to był za film z J.Ironsem, który grał > chirurga od patologii ginekologicznych bawidamka i chirurga od patologii > ginekologicznych idealistę? Ten film to "Nierozłączni" (Dead Ringers). Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jeremy Irons 01.10.04, 21:08 o właśnie, to dopiero by było. Dwóch całkiem rónych i zero świadomości o 2 osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 00:14 kochanica.francuza napisała: > bracia bliźniacy? Syjamscy. Ekhm, nie napiszę, co mają wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 00:13 To nie niemoralność. To praktyczność :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFG Re: a ja mam bogatego kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.04, 17:09 Wiedzialem od dawna ze jestes kurwa - kochanica.francuza Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a ja mam bogatego kochanka 01.10.04, 19:22 Gość portalu: MFG napisał(a): > Wiedzialem od dawna ze jestes kurwa - kochanica.francuza Spadaj złamasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MfG Re: a ja mam bogatego kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.04, 11:46 Wiedzialem od dawna ze jestes kurwa - kochanica.francuza Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: a ja mam bogatego kochanka 02.10.04, 12:13 A czy on ma równie bogatego kolegę??? Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: a ja mam bogatego kochanka 02.10.04, 14:28 o rany ,MFG zaciął się jak stara płyta Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a ja mam bogatego kochanka 02.10.04, 15:40 inezja21 napisała: > o rany ,MFG zaciął się jak stara płyta z ust mi wyjęłaś:zaciął się złamas Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: a ja mam bogatego kochanka 02.10.04, 18:00 no i co ja mogę napisać poza tym, że znowu jakiś złamas tu przyszedł normalnych ludzi obrażać... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza informacja językowa 02.10.04, 19:01 papryczka_ag napisała: > no i co ja mogę napisać poza tym, że znowu jakiś złamas tu przyszedł normalnych > > ludzi obrażać... ech... złamas, po francusku: degonfle (dosł."oklapnięty") nigdy nie wiadomo,kiedy się przyda Odpowiedz Link Zgłoś