beataa 15.10.04, 15:12 Jakie są Wasze ulubione marki mody damskiej?Ja uwielbiam Zarę,Promod oraz H&M. Ta ostatnia za przystępną cenę gwarantuję wysoką jakość oraz mode fasony.A jakie jest Wasze zdanie na temat tych firm?Pozdrawiam z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrera2003 Re: Ulubione marki:):) 18.10.04, 11:43 Zara, Hexeline, Simple, Reserved... A Promodu nienawidze! Mają tak rozmiary dla cienkich, wygłodzonych dziewczyn... A co do Wrocławia - co oferuje sklap Mango w Galerii Dominikańskiej? Bo odkąd otworzyli to nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
iizzaa Re: Ulubione marki:):) 18.10.04, 18:40 Ja uwielbiam H&M zwłaszcza dla dzieci 9dziewczynek) mają przecudne rzeczy! Lubię Quiosque, Reserved, Carry (dla męża) Ale i tak H&M nie ma sobie równych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koyanisquatsi_pl Re: Ulubione marki:):) 20.10.04, 21:20 uwielbiam Reserved! często zaglągam też do H&M, Tatuum, Benettona - mają świetne kolory! Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka7 Re: Ulubione marki:):) 23.10.04, 15:41 Tylko Zara. Do innych sklepów przestałam zaglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beataa Re: Ulubione marki:):) 27.10.04, 15:21 Mango jest porównywalne jakością i stylem ubrań do Zary.Niestety ceny są kosmiczne,warto jednak poczekać na wyprzedaż,wtedy ceny są bardziej przystępne.Szkoda, że tylko tak długo trzeba czekać.Aksamitko za co cenisz Zarę, to także moja ulubiona firma!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coco_mademoiselle Re: Ulubione marki:):) 30.10.04, 23:34 louis vuitton, dolce & gabbana, jean paul gaultier, tommy hilfiger, DKNY, scapa of scotland, burberry, chanel, versace, ralph lauren, prada, maxmara, ugg australia, dior, armani, calvin klein, levis, escada, von dutch, gucci, .... to moje ulubione... Odpowiedz Link Zgłoś
rainylady Re: Ulubione marki:):) 01.11.04, 18:44 Zara ,promod(ma jak najbardziej normalne rozmiary dlaczego niby dla wygłodzonych dziewczyn jak ktos napisał...)Jackpot Reserved sisley Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Ulubione marki:):) 21.11.04, 22:30 ja lubię reserved, carry,new yorker, troll od czasu do czasu ma ciekawe rzeczy ;) te 2 ostatnie cenię za oryginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: Ulubione marki:):) 31.10.04, 22:02 marks&spenser, simple, bata, ecco, cavin klein, claere dk, benetton, jackpot, a ostatnio też ryłko. Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: Ulubione marki:):) 23.11.04, 17:01 Zara-za kobiece ciuszki H&M-za oryginalne fasony i przystepne ceny Benetton- za swietne kolory Mango- zawsze trendy( nie lubie tego slowka!) Vero Moda,Promod-zawsze sie cosik znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: Ulubione marki:):) 27.11.04, 18:35 house carlings kenvelo wrangler (tylko spodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
wirszulka Re: Ulubione marki:):) 27.11.04, 21:07 H&M owszem ale czasem trzeba pogrzebać żeby znaleźć coś fajnego, mówie tu o Warszawie.Najlepiej jeździć do sklepów oddalonych od centrum bo w centrum wszystko mocno jest przebrane i zostają wielkie rozmiary:( Bardzo cenie Reserved,Zara i Yessica:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Ulubione marki:):) 29.11.04, 15:08 Marek Kondrat na ten przykład... W ogóle podoba mi sie to imię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.chachlik ikks i comptoir 12.01.05, 16:04 a ja uwielbiam IKKS www.ikks.com oraz comptoir des cotonniers www.meresetfilles.com Odpowiedz Link Zgłoś
ulawaw Baccara 14.01.05, 19:58 Spódnice i spodnie tylko tej marki pasują na mnie jak ulał. Jestem wąska w talii i szeroka w biodrach. Można rzec: szyją dla mnie. Poza tym klasyka i elegancja w każdym calu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś