Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty bokserki :))

IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 12:04
    poradzcie gdzie mozna kupic takie sportowe buty sznurowane za kostke?? bardzo
    podobaja mi sie takie buty pumy ale ta cena.... dodam ze jestem z wawy i moge
    za nie zaplacic tak do 300 zl
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: buty bokserki :)) 18.10.04, 12:05
        Te ohydztwa sprzedają w dużej ilości w KDT. I tanio i drogo.
      • blinski Re: buty bokserki :)) 18.10.04, 12:24
        prawdę mówiąc bokserki pumy to jedyne buty do rzeczy tego typu jakie widziałem,
        porządnie bym się zastanowił czy warto trochę więcej zaoszczędzić jeśli się
        koniecznie chce takie mieć, czy może w ogóle olać.
        :)
        • Gość: lolka Re: buty bokserki :)) IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 12:29
          no tak normalne, nie prosilam o opinie tylko o namiary gdzie takie mozna kupic
          • papryczka_ag Re: buty bokserki :)) 18.10.04, 12:30
            Ja napisałam obie rzeczy więc nie czepiaj się :)))
            W KDT naprawdę duży wybór.
            • Gość: lolka Re: buty bokserki :)) IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 12:43
              papryczko bardzo ci dziekuje :) moj post bardziej blinskiego dotyczyl
              pzdr
              • papryczka_ag Re: buty bokserki :)) 18.10.04, 12:49
                Bo poczułam się skrzyczana :((((
                Nie będę samotnym muszkieterem - jak wiem gdzie kupić to powiem, choćby mi się
                nie podobało :)

No prawie zawsze...
                • Gość: lolka Re: buty bokserki :)) IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 13:04
                  kurcze, tylko ze ja bylam jakos ostatnio w kdt bo moja kolezanka butow szukala
                  i jakos nie rzucily mi sie w oczy te buty .... chociaz moze to dlatego ze
                  chcialam stamtad jak najszybciej uciekac, bo nie lubie tam chodzic
                  chyba musze sie tam wybrac raz jeszcze, tylko wczesniej cos na uspokojenie
                  sobie wezme hihihi
                  • Gość: M Re: buty bokserki :)) IP: 62.29.137.* 18.10.04, 18:07
                    A ja kupiłam sobie ostatnio w Wola Park w sklepie Dr Martens - bokserki są
                    firmy heavy Duty.Widziałam je również na Wileńskiej.Kosztowały 290zł, są bardzo
                    wygodne i co najważniejsze już kilka osób mówiło mi, że ładne :)
      • Gość: M Re: buty bokserki :)) IP: *.elk.mm.pl 18.10.04, 21:16
        Ten fason butów ma jedna poważną wadę: najdłuższe nogi skraca
        maksymalnie,średniej długości-wyglądają karykaturalnie.W sumie chyba szkoda
        kasy.
        • Gość: lolka Re: buty bokserki :)) IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 22:08
          eee tam ja i tak je do spodni bede nosic :)
        • Gość: ekler Re: buty bokserki :)) IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 18.10.04, 22:40
          rany,nie wiem,jak inne dziewczyny,ale ja,ubierajac spodnice,nie zawsze musze
          wygladac niesamowicie seksownie i nie zawsze chodzi mi o to,zeby faceci gapili
          sie na moje nogi..co z tego,ze taka a taka dlugosc moze optycznie skracac nogi
          czy taka a taka wysokosc butow moze je pogrubiac?tak samo jak nie zawsze nosi
          sie obcisle spodnie tak samo nie zawsze zaklada sie spodnice po to,zeby
          eksponowac walory swojego ciala:)spodnica to nie tylko zestaw mini i szpilki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka