Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/txt

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:34
    Obserwuj wątek
      • Gość: magia Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 12:38
        kim lub czym?
      • blinski Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 12:53
        jeśli przez 'ż' to może co najwyżej żądlić;))
        a skąd wiesz? byłaś już?
        • papryczka_ag Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 12:53
          Miałam identyczne skojarzenie :)))
          • Gość: Vanessa Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:02
            na razie jeszcze musze ochlonac bo po prostu brak mi slow aby opisac to
            zajebiste,szalone, zwariowane, kolorowe miejsce jakim jest ch arkadia ...
            • Gość: klara Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: 62.233.181.* 20.10.04, 13:15
              Tak w kwestii formalnej to "Widzew rządzi!!!!!!!!!!!!!!"
              • miang Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 15:11
                ŁKS rządzi !!!!
      • Gość: Jasna smutne :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:56
      • Gość: M Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.elk.mm.pl 20.10.04, 16:15
        Jak ponownie będziesz w swej cudnej Arkadii,to polecam księgarnię i zakup
        słownika ortograficznego.
        • Gość: Vanessa Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:31
          nie badz taka madrala, pewnie nie slyszalas o dyslekcji i dysortografii na ,
          ktora niesty cierpie ...
          • Gość: hiii Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:04
            to pisz w wordzie i włącz sobie opcję sprawdzania ortografii...
          • kochanica.francuza arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 18:11
            Gość portalu: Vanessa napisał(a):

> nie badz taka madrala, pewnie nie slyszalas o dyslekcji i dysortografii na ,
            > ktora niesty cierpie ...

jakoś w necie dużo osób cierpi na dyslekSję...
            • b_bb Re: arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 19:24
              kochanica.francuza napisała:
              > jakoś w necie dużo osób cierpi na dyslekSję...

Właśnie, że oni wszyscy cieprią na dyslekCję. Nie uważali na lekcjach i stąd ta
              ich choroba. ;))
              • miska_malcova Re: arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 19:33
                przestańcie !!!! Przecież to z nerwów... Vanessa jest taka podniecona Arkadią.
                Pewnie była w kiblu, nawet skorzystała z umycia rąk na fotokomórkę... Do
                sklepów nie wlazła, bo sie nie dopchała
                :-)))))))))))))))))))))))))))
              • kochanica.francuza a ja cierpiałam na dyschemię i dysfizykę;-)))) 20.10.04, 22:44
                b_bb napisała:

>
                > Właśnie, że oni wszyscy cieprią na dyslekCję. Nie uważali na lekcjach i stąd ta
                > ich choroba. ;))

czyli byłam noga z tych przedmiotów (na lekcjach uważałam).Mimo to musiałam
                zaliczyć pełen program .Nie uważacie,ze mnie szkoła dyskryminowała?hihihi
          • Gość: rene Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: 212.160.172.* 21.10.04, 10:39
            dysleksja, dysortografia, dysgrafia - są do wyleczenia.
            Trzeba tylko nad sobą pracować, uczyć się i ćwiczyć - sprawdziłam (na sobie :-)
            • sigrun Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 21.10.04, 11:11
              A ja cierpię na dyskopatię (dysk+apatia), czyli chroniczną niechęć do
              odtwarzania płyt CD, CDR-W, DVD, zip i floppy disc:-D Choroba ta objawia się
              również niemożnością rzucania freesbee:-DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka