Gość: Vanessa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magia Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 12:38 kim lub czym? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 12:53 jeśli przez 'ż' to może co najwyżej żądlić;)) a skąd wiesz? byłaś już? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 12:53 Miałam identyczne skojarzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:02 na razie jeszcze musze ochlonac bo po prostu brak mi slow aby opisac to zajebiste,szalone, zwariowane, kolorowe miejsce jakim jest ch arkadia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: 62.233.181.* 20.10.04, 13:15 Tak w kwestii formalnej to "Widzew rządzi!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
miang Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 20.10.04, 15:11 ŁKS rządzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.elk.mm.pl 20.10.04, 16:15 Jak ponownie będziesz w swej cudnej Arkadii,to polecam księgarnię i zakup słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:31 nie badz taka madrala, pewnie nie slyszalas o dyslekcji i dysortografii na , ktora niesty cierpie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:04 to pisz w wordzie i włącz sobie opcję sprawdzania ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 18:11 Gość portalu: Vanessa napisał(a): > nie badz taka madrala, pewnie nie slyszalas o dyslekcji i dysortografii na , > ktora niesty cierpie ... jakoś w necie dużo osób cierpi na dyslekSję... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 19:24 kochanica.francuza napisała: > jakoś w necie dużo osób cierpi na dyslekSję... Właśnie, że oni wszyscy cieprią na dyslekCję. Nie uważali na lekcjach i stąd ta ich choroba. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: arkadia żądzi,szkoły nie lóbiem 20.10.04, 19:33 przestańcie !!!! Przecież to z nerwów... Vanessa jest taka podniecona Arkadią. Pewnie była w kiblu, nawet skorzystała z umycia rąk na fotokomórkę... Do sklepów nie wlazła, bo sie nie dopchała :-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza a ja cierpiałam na dyschemię i dysfizykę;-)))) 20.10.04, 22:44 b_bb napisała: > > Właśnie, że oni wszyscy cieprią na dyslekCję. Nie uważali na lekcjach i stąd ta > ich choroba. ;)) czyli byłam noga z tych przedmiotów (na lekcjach uważałam).Mimo to musiałam zaliczyć pełen program .Nie uważacie,ze mnie szkoła dyskryminowała?hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ IP: 212.160.172.* 21.10.04, 10:39 dysleksja, dysortografia, dysgrafia - są do wyleczenia. Trzeba tylko nad sobą pracować, uczyć się i ćwiczyć - sprawdziłam (na sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: ARKADIA ŻĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/ 21.10.04, 11:11 A ja cierpię na dyskopatię (dysk+apatia), czyli chroniczną niechęć do odtwarzania płyt CD, CDR-W, DVD, zip i floppy disc:-D Choroba ta objawia się również niemożnością rzucania freesbee:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś