Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:35 bo jest tam fajna bluzka,ale się torchę boję co przyślą??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka-1 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 11:37 kiedyś mojej sąsiadce przysłali nie ten rozmiarco trzeba i dzianina nie była taka jak napisali ale nie pamiętam czy to odesłała czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:39 aha,dzięki:).właśnie tego się obawiam,że to jakiś szwindel Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:03 na obrazku ślicznie wyglada a w rzeczywistości? szkoda gadać a wiesz moze to tylko taki jeden przypadek , nalezy poczekać na wypowiedzi innych forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:23 Kupowałam dwa, albo trzy razy, ale wszystko odesłałam. Oczywiście problemu ze zwrotem pieniędzy nie ma, jednak ciuchy nie wyglądają tak dobrze w rzeczywistości jak w katalogu. Poza tym zwróć uwagę, że mnóstwo ciuchów w tym katalogu jest zrobionych z poliestru, a to dla mnie dyskwalifikuje je jako sensowny zakup. Generalnie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:51 Bonprix to tandeta,nikomu nie polecam. Krotko mowiac szmaty nie warte nawet polowy swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Shrekowa a co z Neckermannem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:35 NBon Prix zyczy sobie oplate klubowa czyli jak chcesz zamowic to musisz doliczyc 30 chyba zl tej oplaty do ceny ciucha. Sa gorszej jakosci niz np Neckermanna, tam byly naprawde fajne i dobrej jakosci ubrania ale co sie z nim stalo? zwinal dzialalnosc w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a co z Neckermannem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:36 BON PRIX TO OKROPNE GÓWNO....KIEDYŚ KUPILM TAM SPODNIE DRESOWE I NAWET NA DZIAŁKE SIE WSTYDZE JE ZAKŁADAĆ...ZAZNACZAM ZE TO ODLUDZIE....ALE OWCE MOGŁYBY MNIE WYŚMIAĆ...HI HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nea Re: a co z Neckermannem? IP: *.provider.pl / 212.127.77.* 21.10.04, 20:36 Neckermann na swojej stronie internetowej (www.neckermann.com.pl) tłumaczy się,że muszą wprowadzić zmiany by dostosować się do standardów.Nie znam się na logistyce,ale czy może to trwać aż rok?? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 19:54 Zdecydowanie odradzam. Moje czarne dżinsy jak magnes przyciągają wszelkiego rodzaju prochy, już pięć minut po dokładnym wyczyszczeniu. Jedyna zaleta to to, że dobrze leżą. Chyba sobie kupię odbarwiacz do tkanin. Bluza w rzeczywistości wyglądała zdecydowanie gorzej, w ogóle nie była warta swojej ceny. Dobrze, że przynajmniej po wielokrotnym praniu nie straciła fasonu. O niebo lepszy jest Quelle, choć i tu zdarzają się małe wpadki. Nikt chyba nie jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulaK Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.nemys.com 21.10.04, 20:47 kupilam tam kiedys spodnie:(i strasznie zalowalam-wygladaly kompletnie inaczej niz na fotce w katalogu! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.ct.com.pl 22.10.04, 14:27 Zamówiłam kiedys sukienkę, nie pamiętam czy to był bon prix czy quelle, nieważne. Przysłali mi szmatę, cieńką jak chusteczka higieniczna. Po jednym dniu noszenia cała się zmechaciła, wyglądała jakbym nosiła ją przynajmniej rok. Po pierwszym praniu skurczyła się do rozmiarów bluzki. Podsumowując: miałam ją na sobie dwa razy a kosztowała 120 zł. Od tamtej pory nie biorę, żadnego z tych gównianych katalogów do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 22.10.04, 15:47 dzięki dziewczyny za rady.czyli obejdę się bez tej bluzki,skoro to takie gówno jest.szkoda czasu i kasy ,skoro przysyłają jakiś szlam.dzięki bardzo.kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:36 Też kiedys kupiłam spodnie. W katalogu wygladały super. Rozmiar 36- a byłyby dobre na słonia chyba. Oczywiście odesłałam. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś