Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy kupowałyście w bonprix??ten katalog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:35
    bo jest tam fajna bluzka,ale się torchę boję co przyślą??:)
    Obserwuj wątek
      • laurka-1 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 11:37
        kiedyś mojej sąsiadce przysłali nie ten rozmiarco trzeba i dzianina nie była
        taka jak napisali ale nie pamiętam czy to odesłała czy nie
        • Gość: kasia Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:39
          aha,dzięki:).właśnie tego się obawiam,że to jakiś szwindel
          • laurka-1 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:03
            na obrazku ślicznie wyglada a w rzeczywistości? szkoda gadać a wiesz moze to
            tylko taki jeden przypadek , nalezy poczekać na wypowiedzi innych forumowiczek
            • krysia_laska Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:23
              Kupowałam dwa, albo trzy razy, ale wszystko odesłałam. Oczywiście problemu ze
              zwrotem pieniędzy nie ma, jednak ciuchy nie wyglądają tak dobrze w
              rzeczywistości jak w katalogu. Poza tym zwróć uwagę, że mnóstwo ciuchów w tym
              katalogu jest zrobionych z poliestru, a to dla mnie dyskwalifikuje je jako
              sensowny zakup. Generalnie odradzam.
      • sarsuniaa Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 12:51
        Bonprix to tandeta,nikomu nie polecam. Krotko mowiac szmaty nie warte nawet
        polowy swojej ceny.
        • Gość: Fiona Shrekowa a co z Neckermannem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:35
          NBon Prix zyczy sobie oplate klubowa czyli jak chcesz zamowic to musisz
          doliczyc 30 chyba zl tej oplaty do ceny ciucha. Sa gorszej jakosci niz np
          Neckermanna, tam byly naprawde fajne i dobrej jakosci ubrania ale co sie z nim
          stalo? zwinal dzialalnosc w Polsce?
          • Gość: maja Re: a co z Neckermannem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:36
            BON PRIX TO OKROPNE GÓWNO....KIEDYŚ KUPILM TAM SPODNIE DRESOWE I NAWET NA
            DZIAŁKE SIE WSTYDZE JE ZAKŁADAĆ...ZAZNACZAM ZE TO ODLUDZIE....ALE OWCE MOGŁYBY
            MNIE WYŚMIAĆ...HI HI
          • Gość: nea Re: a co z Neckermannem? IP: *.provider.pl / 212.127.77.* 21.10.04, 20:36
            Neckermann na swojej stronie internetowej (www.neckermann.com.pl) tłumaczy
            się,że muszą wprowadzić zmiany by dostosować się do standardów.Nie znam się na
            logistyce,ale czy może to trwać aż rok??
      • andzia13 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 21.10.04, 19:54
        Zdecydowanie odradzam. Moje czarne dżinsy jak magnes przyciągają wszelkiego
        rodzaju prochy, już pięć minut po dokładnym wyczyszczeniu. Jedyna zaleta to to,
        że dobrze leżą. Chyba sobie kupię odbarwiacz do tkanin. Bluza w rzeczywistości
        wyglądała zdecydowanie gorzej, w ogóle nie była warta swojej ceny. Dobrze, że
        przynajmniej po wielokrotnym praniu nie straciła fasonu.
        O niebo lepszy jest Quelle, choć i tu zdarzają się małe wpadki. Nikt chyba nie
        jest doskonały.
      • Gość: aniulaK Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.nemys.com 21.10.04, 20:47
        kupilam tam kiedys spodnie:(i strasznie zalowalam-wygladaly kompletnie inaczej
        niz na fotce w katalogu! pozdrawiam:)
      • Gość: eliza Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.ct.com.pl 22.10.04, 14:27
        Zamówiłam kiedys sukienkę, nie pamiętam czy to był bon prix czy quelle,
        nieważne. Przysłali mi szmatę, cieńką jak chusteczka higieniczna. Po jednym
        dniu noszenia cała się zmechaciła, wyglądała jakbym nosiła ją przynajmniej rok.
        Po pierwszym praniu skurczyła się do rozmiarów bluzki. Podsumowując: miałam ją
        na sobie dwa razy a kosztowała 120 zł. Od tamtej pory nie biorę, żadnego z tych
        gównianych katalogów do ręki.
        • b.kobieca21 Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog 22.10.04, 15:47
          dzięki dziewczyny za rady.czyli obejdę się bez tej bluzki,skoro to takie gówno
          jest.szkoda czasu i kasy ,skoro przysyłają jakiś szlam.dzięki bardzo.kasia
          • Gość: a Re: czy kupowałyście w bonprix??ten katalog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:36
            Też kiedys kupiłam spodnie. W katalogu wygladały super.
            Rozmiar 36- a byłyby dobre na słonia chyba. Oczywiście odesłałam. Nigdy więcej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka