Gość: aneczka.a5@wp.pl IP: *.szczecin.mm.pl 25.10.04, 18:02 kiedy bedzie nowy numer avanti?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbarella Re: Kozaki IP: 212.122.214.* 25.10.04, 19:08 Powiem krótko: buty owszem całkiem ładne. Troszkę smuci mnie fakt, że gazeta ta jest przeznaczona dla nielicznej grupy zamożnych kobiet. Niestety w naszym kraju więcj jest przedstawicielek grupy średniej, które zarabiaja ok. 1500 zł miesięcznie więc gazeta ta jest mało pomocna i jedynie smuci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:37 Kozaczki są super pod warunkiem ze ktoś mi je sprezentuje bo moje miesięczne dochody nie pozwalają mi na zakup butów za 1500 zł.Lubie oglądać wasze gazety bo jak kazda kobieta LUBIE CIUSZKI:)ale niestety z regóły kończy się tylko na oglądaniu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Kozaki 25.10.04, 19:16 te buty veturi i bordowe i brazawe bardzo ladne (ale 1400 i 1800 zl to troche drogo), jeszcze te giono rossi wysokie czarne kozaki tez ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:55 te za 1189 świetne,szoda tylko, ża ja zarabiam 1600 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinka Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:50 no tak wszystko pieknie i ladnie, tylko, ze ja studiuje i nie pracuje, rodzice w sumie zarabiaja 1600 i ja na takie buty to tylko moge popatrzec w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:27 żenada... co lansuje Paryż, Mediolan, Nowy Jork...? Zaokrąglone noski, żadnych szpiców!!! Kto pracuje w tym całym Avanti? Może by tak zajrzał do żurnali, albo chociaż jakiś pokaz obejrzał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Kozaki IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:14 zgadzam sie - kiedy wreszcie znikna te spiczaste paskudztwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kiedy? Gdy ktos na wyprzedazach zachodniech soldow 26.10.04, 03:24 dobrze w Polsce zarobi.Przykladowo - ja. Oj, durne zescie panie, durne (poza para poprzedzajacych mnie wyjatkow - czola chyle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lida Re: Kozaki IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 11:12 nie wiem jaki styl lubisz, ale twoja opinia wskazuje , że nie masz stylu w Avanti nie znajdziemy ciuchów prezentowanych na lajlepszych wyniegach świata ale i to sonie zapamiętaj - kolekcje do kupienia w Polskich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:36 mam 14 lat i chcę powiedzieć, że niektóre kozaki powienny być tez dostosowane do naszych potrzeb, czyli potrzeb nastolatek. Powinna byc tez dostosowana cena, nie znam nikogo kto kupuje sobie kozaki za 729 zł jedne z pokazanych :/ To przecież głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kozaki 25.10.04, 23:18 nie zarobili by na mnie, nie kupilabym ani jednej pary z przedstawionych buciorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala juz wiem dlaczego tylko górę buta widać w mini jpg IP: 81.21.197.* 26.10.04, 07:33 bo ja na buta ze szpicem, pewnie jak wielu innych nawet bym nie kliknęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: juz wiem dlaczego tylko górę buta widać w min IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 11.12.04, 19:10 A mnie się podobają buty ze szpicami. Noga wygląda w nich bardzo elegancko, oczywiście pod warunkiem, że sie ma taką małą jak ja - roz.35 Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Kozaki 26.10.04, 07:47 Polska to taki dziwny kraj gdzie w kolorowych czasopismach na porzadku dziennym serwuja akcesoria w cenie polowy sredniej krajowej. Co za bzdurna sytuacja. Juz widze jak otwieram In Style lub Vogue gdzie nawiedzona redaktor wciska okulary za 1200$ lub buciki po 1400$ (pomiajajac fakt wyzszej przecietnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carla Re: Kozaki :) na szczęście IP: *.at.home / 62.233.233.* 26.10.04, 12:08 Jestem bardzo wysoka i na dodatek mam numer buta 40, więc szpile z czubami od razu odpadają, na szczęście :)!!!! pozostają super seksowne laczki na płaskiej podeszwie, w stylu gumiaków, albo takie okropieństwo z futerkiem :P he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kozaki IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 26.10.04, 19:08 Strasznie drogie macie te kozaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kozaki IP: *.devs.futuro.pl 27.10.04, 10:41 Buty i torebki tej firmy są super. Jestem posiadaczką bucików jesiennych, jak również torebki. Można w nich bądź z nimi zadać szyku. Tylko te ceny. Trudno w naszej rzeczywistości pozwalać sobie na takie luksusy. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kozaki IP: 195.205.11.* 27.10.04, 11:44 dlaczego te buty sa dla osób bardzo dobrze zarabiajacych, dlaczego nie ma butów ze zwykłych przecietnych sklepów z normalnymi cenami, kogo na nie stac??? bo mnie napewno nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa26 Re: Kozaki 27.10.04, 13:53 kozaki super najbardziej podobaja mi sie te czerwone na niskim koreczku............ale tylko moga mi sie podobać , jaki pewnie wielu innym bo kto do cholery kupuje buty za prawie tysięć złotych?????????/tyle to ludzie zarabiaja bezsensu jest pokazywanie takich drogich ciuchów i innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwr Re: Kozaki IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 27.10.04, 14:07 Popieram wszystkich, nie dość, że kozaczki nie robią wielkiego wrażenia to jeszcze cena z kosmosu. Swoją drogą zastanawiam się czy u nas rzeczywiście sprzedają się takie drogie buty bo przeglądając artukuł zauważyłam, że tylko kilka par było w miarę normalnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metia Re: Kozaki IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 27.10.04, 23:50 Przez przypadek weszlam dzis do Prima Mody i okazalo sie, ze te kozaki nie kosztuja juz 1189zl tylko 629zl :) fajna przecena, ale i tak mnie na nie nie stac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Kozaki IP: *.ids.czest.pl 28.10.04, 13:00 ale ch..owe buty!!!!!!!!!!!!!gorszych nie widzialam wygladaja jak z ryneczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:24 ciekawa jestem kogo stać na buty za taką cenę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Kozaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:32 Dokładnie, dla kogo te buty, chyba dla Szanownej Prezydentowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu$ Re: Kozaki IP: 80.51.192.* 29.10.04, 18:58 fajne butki:) siuper ale jaka cena?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:53 fajne..ale czy nie mozna pokazać butów za mniej niż 500 zł?ludzie!!!!pomyslcie też o tych mniej bogatych:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kozaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:48 .. a ja tam wolę buty dostać do domu. Polecam sklep internetowy www.highheels.com.pl. Miła obsługa i śliczne buty. Kupiłam sobie już śliczne szpilki na sylwestra i co najważniejsze można też zamówić buty na wymiar. Moja koleżanka Zosia, która nosi 43 też dostała tam buty ! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kozaki 31.10.04, 18:51 nie wyobrażam sobie kupować butów w necie. Musze przymierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nie równy, obejrzeć czy skóra jest dobrej jakości... Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki 01.11.04, 12:04 Na stronie www.highheels.com.pl sa naprawde super buty - wysokie obcasy, seksowne fasony. Poza tym jest to porządny sklep - zawsze można zwrócić towar lub wymienić na inny rozmiar - sama tak zrobiłam, gdy kupione przeze mnie buty okazały się za małe - bez problemu wymieniłam na większy rozmiar. Wiem, że lepiej jes kupić buty w sklepie, gdzie można je przymierzyć, ale w sklepie nie kupisz butów na szpilce 13.8 cm, tak jak w highheels.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Kozaki 01.11.04, 12:14 wygląda to tak, jakbyś była właścicielką strony i spamowała:) ale, przyznać muszę, naprawdę dużo więcej butów z tej strony mi się podoba niż nie podoba:) ale na szpili 13.8 to się musi pioruńsko niewygodnie chodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki 01.11.04, 12:25 nie jestem właścicielką strony i nie spamuję. Po prostu prowadzę dyskusję posiłkując się linkami z internetu, jak czyni tu wiele różnych osób. A ja się dobrze czuję na szpilkach, mam dużo butów na obcasie 10cm, jest też trochę dwunastocentymetrowych, natomiast te ze szpilką 13.8cm są przeznaczone na specjalne okazje - wtedy, gdy jadę samochodem, oraz po domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Kozaki 01.11.04, 12:32 obcasy 13.8 podczas jazdy samochodem i po domu..? specyficzne nawyki:) tylko wszystkie te buty pioruńsko drogie - poniżej 350 nie schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki 01.11.04, 12:44 Oczywiście ja wtedy nie prowadzę samochodu. A do czego są potrzebne takie szpilki w domu? Domyśl się. W kwestii cen - ja na szpilki mogę wydać każde pieniądze, jeśli tylko są efektowne. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Kozaki 01.11.04, 13:22 oczywiście, że się domyślam i podczas TAKICH okazji wydaje mi się to naturalne:) tylko zabrzmiała poprzednia wypowiedź trochę tak, jakby samo przebywanie w domu było specjalną okazją, i gdy tylko jesteś w domu nosisz hajhilsy:) hm.. ale z tym samochodam nadal jest to dla mnie zagadka, bo mimo iż wiem że w będąc samochodzie niekoniecznie trzeba prowadzić;), to trzymanie na potrzebę szpil w samochodzie wydaje mi się.. dziwne?:) no ale dobra, dajmy temu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki 02.11.04, 08:38 dajemy już spokój, tylko ci się pochwalę, które to szpile 13.8cm kupiłam sobie w highheels.com.pl. Ponieważ nie da się wkleić linka (całe wyświetlanie obsługuje tam aplet Javy), podaję ci symbol - są to kozaki KO-017. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Kozaki 02.11.04, 10:00 www.highheels.com.pl./shop/index.php?m=produkt&i=86 zobacz, da się linka wkleić:) łomatko, 925 zł na buty:)) majątek.. ale fajne są:) tylko ja najbardziej lubię cienką, matową skórę opinającą dokładnie nogę:) coś jak w tych, tylko te z kolei mogłyby mieć noski takie jak inne, czyli mniej czubiaste: www.highheels.com.pl./shop/index.php?m=produkt&i=110 hm.. a noga wg. mnie najładniej prezentuje się w obcasie 8-10 cm, bo już przy 12 (moja przyjaciółka ma jedne na takim obcasie) noga jakoś nienaturalnie przegina się do przodu.. no ale to tylko moje obserwacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki 02.11.04, 12:52 obejrzałam te drugie, muszę ci powiedzieć, że masz gust. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Kozaki 02.11.04, 13:10 zabojcze te buty - bardziej nawet doslownie niz w prznosni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana26 Re: Kozaki IP: *.dmbsk.pl 01.11.04, 11:22 te zamszowe buciki są niczego sobie ale czy nadaja sie na zime?co z utrzymaniem ich w czystosci?co z konserwacja?troszke wilgoci i...plamki:(jak poradzic sobie z tym problemem?zastanawiam sie nad kupnem podobnych z zamszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kozaki IP: *.cyberx.pl / *.cyberx.pl 01.11.04, 11:56 Wasza gazeta jest super. Są rzeczy i dla bogatych, mniej bogatych. A co do zimowej kolekcji butów- dlaczego wszystkie kozaczki są na szpilkach i to jeszcze mega wysokich. To mnie razi w prawie każdej parze budów. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikoza Re: Kozaki IP: *.miechow.com / *.miechow.com 01.11.04, 17:23 ceny rewalacyjne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś