Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kolor czekolady

IP: *.at.home / 62.233.233.* 26.10.04, 07:56
    Czekoladowy brąz jest rzeczywiście o wiele ciekawszy od czerni. Mój najnowszy
    zakup to dopasowana sukienka z dzianiny w kolorze gorzkiej czekolady.
    Niestety, w pogoni za modą łatwo zbankrutować, ponieważ ceny są zabójcze!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: agg Re: Kolor czekolady IP: *.b-m.pl 26.10.04, 08:48
        Piękne to wszystko, ale pewnie do kupienia głównie w Wawie :(((
        • Gość: Ania Re: Kolor czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:13
          Fajna czekolada jest w ...ORSAY!Kupiłam tam czekoladowe spodnie129zł, w
          leciusieńńka krate,do tego jest tam czekoladowy golf79zł.W MANGO sa piekne
          płaszczyki czekoladowe-300zł.A w CUBUSIE czekoladowe bluzeczki a'la haleczka-
          50zł.Niby jak sie zsumuje to duzo,ale coś wybrac warto,i można fajnie
          urozmaicic garderobe tym kolorem.
          A ten kolor pasuje kazdej z nas!
          • Gość: Carolina Re: Kolor czekolady IP: *.at.home / 62.233.233.* 26.10.04, 10:36
            A jak się nosi ciuszki w tym kolorze... to człowiek ma ochotę na czekoladki :)
            • Gość: Anka Re: Kolor czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:31
              Tak, na czekoladę " z okienkiem" - z całymi orzechami.Pycha!
              • ania_wiedzminka j'adore!!! 26.10.04, 14:21
                Uwielbiam kolor czekoladowy! Mam parę ciuszków i dodatków w tym kolorze i czuję
                się w tym świetnie. Za czekoladą "pod postacią" czekolady też przepadam:)
      • tralalumpek Re: Kolor czekolady 26.10.04, 14:30
        mam pare czekoladowych ciuchow, nawet czekoladowe zamszowe kozaki....
        kupionych pare lat temu ale ciągle są w takim stanie i tak aktualne w fasonie
        że mogę w nich wieki chodzić
        braz jest jedym z kolorow w ktorych mi do twarzy :)
      • aniabe13 Re: Kolor czekolady 26.10.04, 18:10
        Przeczytałam wasze posty i mi się czekoladowo zrobiło...Kawałek czekolady do
        kawki by się przydał.
        Czekoladowe ubrania mam od dawna, nie będę więc latać po sklepach co mnie
        cieszy.
      • laura.bellini Re: Kolor czekolady 26.10.04, 18:28
        A ja jestem brunetka z bardzo jasna karnacja i zielonymi oczami i zdecydowanie
        braz (sczegolnie negro) nie jest dla mnie.
      • Gość: Kaska fajne te kozaki sa... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 19:18
        I calkiem tanie...
        Bez przesady
        Kaska
      • Gość: halinka Re: Kolor czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:26
        Już drugi raz w życiu urzeka mnie czekolada od stóp do głowy. Poprzednim razem
        35 lat temu. Wtedy było mi ładniej.
      • Gość: hexe Re: Kolor czekolady IP: 194.42.117.* 28.10.04, 11:39
        kożuch Kenvelo jest piekny i w moim stylu tylko nie wiem gdzie znajduje sie ten
        sklep bo brak go w bazie sklepow avanti
        • blinski Re: Kolor czekolady 28.10.04, 18:37
          jeśli jesteś z wawy, to kenvelo jest np. w gm i wola parku. tylko czy jest tam
          ten kożuch, nie mam pojęcia:)
      • Gość: Monika Re: Kolor czekolady IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 28.10.04, 13:13
        Myślę że kolor czekoladowy brąz jest równie piękny i szykowny jak czerń. Dodaje
        kobiecie elegancji i podkreśla awangardę. Kobieta odziana w czekoladę jest jak
        kruk którego wszyscy dostrzegają gdy leci.
        • Gość: eliza Re: Kolor czekolady IP: *.ct.com.pl 28.10.04, 13:36
          >Kobieta odziana w czekoladę jest jak kruk którego wszyscy dostrzegają gdy leci.
          Tak poetycko to ujęłaś :D
      • Gość: mouchi Re: Kolor czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:06
        kiedyś "chodził" mailem taki tekst bodajże autorsktwa HR z Artura Andersena na
        temat wymagań co do stroju i w ogóle wyglądu pracowników w biurze. pamiętam, że
        kolor brązowy uznany tam został za wielce niestosowny i nieprofesjonalny,
        ponieważ kojarzy się habitami mnichów i biedą...
        • tralalumpek Re: Kolor czekolady 28.10.04, 22:29
          Gość portalu: mouchi napisał(a):

> kiedyś "chodził" mailem taki tekst bodajże autorsktwa HR z Artura Andersena
          na
          > temat wymagań co do stroju i w ogóle wyglądu pracowników w biurze. pamiętam,
          że
          >
          > kolor brązowy uznany tam został za wielce niestosowny i nieprofesjonalny,
          > ponieważ kojarzy się habitami mnichów i biedą...

...o cholera to ja ide wyrzucic moje czekoladowe polbuty joopa bo skoro sie ten
          kolor z bieda kojarzy....mam jeszcze czekoladowe moschino pare sztuk....kozaki
          ballego....
        • Gość: Natasha Re: Kolor czekolady IP: *.toya.net.pl 22.12.04, 15:19
          A ja uwielbiam do czekoladowego tudziez brazowego turkusowe dodatki-pycha...
        • zettrzy Re: Kolor czekolady 28.12.04, 23:25
          Gość portalu: mouchi napisał(a):

> kiedyś "chodził" mailem taki tekst bodajże autorsktwa HR z Artura Andersena na
          > temat wymagań co do stroju i w ogóle wyglądu pracowników w biurze. pamiętam, że
          >
          > kolor brązowy uznany tam został za wielce niestosowny i nieprofesjonalny,
          > ponieważ kojarzy się habitami mnichów i biedą...

fakt, ze w swiecie anglosaskim kolor brazowy uwaza sie za niewlasciwy w paru
          profesjach, np. bankiera, prawnika, finansisty, maklera, nawet informatyka
          zatrudnionego przez bank
          przypomina mi ten wpis anegdotke o tym jak pewien mlody bankier, stawiajacy
          pierwsze kroki w zawodzie, zjawil sie raz w pracy w brazowym garniturze i
          wszyscy troche dziwnie patrzyli, w koncu duzo starszy stazem kolega podszedl i
          powiedzial: "no to zaraz po pracy jedziemy na polowanie na wsi?"
      • Gość: mea Re: Kolor czekolady IP: *.netkomp.net / 80.51.196.* 29.10.04, 10:54
        chyba przerzuce sie z czerni na czekoladke...
        • armyofme Re: Kolor czekolady 29.10.04, 23:58
          Przepiękny odcień. Szkoda niestety że ubrania w tym kolorze trafić to rzadkość
          a poza tym cena czasem zwala z nóg.
          • miska_malcova Re: Kolor czekolady 30.10.04, 20:10
            serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2352579.html?x=5 bardzo piękna...
            • Gość: black magic women Re: Kolor czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:04
              pracujac wakacyjnie w pewnym lumpeksie,obkupilam sie po okazyjnych cenach w pare
              pieknych i dobrych jakosciowo czekoladowych ubran.nie straszne mi mrozy i
              chlody...juz nie!
            • Gość: Jaaaaa Re: Kolor czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:18
              "bardzo piekna" misko malcova, cóż za polszczyzna!mogłaś jeszcze dodać, że to
              prawdziwy fakt autentyczny!
              • miska_malcova Re: Kolor czekolady 22.12.04, 15:14
                dowartościowałaś sie biedna dziewczynko???????
      • Gość: ankula Re: Kolor czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:38
        rzeczywiscie dzianinki koloru czekolady sa super.tylko niestety w pogoni za
        moda nie kazdy jest wstanie zapewnic sobie cos mpodnego o cikeawego a zarazem
        orginalnego.
      • mariolka99 Re: Kolor czekolady 29.12.04, 09:27
        orsay- kostium boski czekoladowy-ok 200zł
        a wczoraj widziałam w new yorkerze (zaraz mnie tu pewnie zaszczekaja bo to się
        niegodzi do sklepów dla pospólstwa chodzić;D ) przecenionty kostium czekolada
        w turkusowe prążki za w sumie 150 zł. Nie ma co narzekać na ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka