Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda snowboardowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:20
    szukam jakiejś fajnej kurtki na deskę do ciemnoszarych spodni. Gdzie są
    jakieś fajne sklepy w Wawie, bo w Ł. nie ma nic fajnego =\
    I żeby nie kosztowała więcej niż 1500zł
    Obserwuj wątek
      • anexxa Re: moda snowboardowa 01.11.04, 15:17
        w tegorocznej kolekcji nike acg jest kurtka, która z pewnością pasuje do szarych
        spodni. jest szaro-czarna, w takie jakby nieregularne placki. nie potrafię jej
        znaleźć na stronie nike, ale jej duże i ładne zdjęcie będzie w najbliższym
        numerze egx. aha, jest też czapka w tej samej kolorystyce i w takie same ciapki.
        kurtka kosztuje niecałe 700 pln, a czapka 99 pln.
        • Gość: lisa Re: moda snowboardowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 21:34
          nike nie jest firmą snowboardową =\
          myślałam raczej o DC, billabong, o'neill... nie jestem z Warszawy i chciałabym
          wiedzieć gdzie znajdę te sklepy, jak już się wybiorę do stolicy =)
          • anexxa Re: moda snowboardowa 05.11.04, 10:52
            no cóż, to przykro mi, że nie pomogłam. po prostu założyłam, że istotniejsze od
            konkretnej metki jest przeznaczenie kurtki.

z tego, co kojarzę, billabong jest w blue city, o'neill w promenadzie i chyba w
            klifie na pierwszym piętrze, w multibrandzie sportowym.
            • blinski Re: moda snowboardowa 05.11.04, 11:00
              w wileńskim jest dość spory sklep skate/snowboardowy (zapomniałem jak się
              nazywa), widziałem tam sporo kurtek, właśnie tam bym zajrzał przy
              poszukiwaniach.
            • Gość: lisa Re: moda snowboardowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:17
              przepraszam, faktycznie zabrzmiało to dziwnie =)
              chodzi mi o to, że "firmy snowboardowe" lepiej znają się na tkaninach, wygodnym
              kroju, zabezpieczeniach i potrzebnych gadżetach typu kieszenie w odpowiednich
              miejscach, odpinane rękawy itp. Takie ciuchy robią zazwyczaj ludzie, którzy
              sami jeżdżą na desce =) a nike ze snowboardem nijak mi się nie kojarzy ;)

i dziękuję za namiary, jutro się wybieram do Wawy =)

Pozdrawiam
      • Gość: *** Re: moda snowboardowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:47
        Ale wy dziwni jesteście!MARKA na stoki liczy sie OGROMNIE!Zero umiejętności sie
        wybaczy, w końcu nie od razu sie jeździ jak nasza Jagna M. No, ale metka,
        marka, styl, luzz i blues to jest to!
        • anexxa Re: moda snowboardowa 05.11.04, 20:06
          masz szklaną kulę czy zespół napięcia przedmiesiączkowego?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka