Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pas do pończoch z 3 zapięciami

IP: *.chello.pl 03.11.04, 10:48
    czy któraś z Was wie gdzie mozna kupić taki pas? bo to co jest w handlu to
    raczej nadaje sie na randki...a nie do noszenia
    Obserwuj wątek
      • krysia_laska Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 03.11.04, 11:32
        wydaje mi się, że obecnie pas do pończoch służy głównie wkładaniu na randki.
        • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 03.11.04, 21:20
          naturalnie że tak. Ale... lubie pończochy na codzień.
      • Gość: kasia33 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 03.11.04, 22:46
        zajrzyj na www.nylony.pl mają tam taki jak szukasz. I maja tam prawdziwe (!)
        nylonowe ponczoszki. są po prostu extra. A pas którego szukasz jest idealny.
      • Gość: 1anita Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 04.11.04, 10:55
        rozumiem ciebie. Mój facet uwielbia jak jestem w pończochach na codzieć. Mnie
        też sie to podoba. Więc dobry pas to podstawa. No a poza tym nie przewiduje
        randek z innymi facetami. Chcę kusić mojego faceta.
        Natomiast nie za bardzo dowierzam zakupom internetowym. Czy poza w/w adresem
        można gdzieś taki pas kupić? też bym chętnie taki miała.
      • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 05.11.04, 14:39
        naprawdę nikt nie wie??
        ;-(((
        • Gość: tomek k Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.04, 20:09
          witam serdecznie moje drogie panie.....ja rowniez uwielbiam jak moja kobitka
          załozy ponczochy nie mowiac juz o prawdziwych nylonach:):)ah co to jest za
          widok, a prawdziwe pasy do ponczoch z metalowymi zabkami czy nawet 6 paskami
          do ponczoch po jednej stronie mozna otrzymac za posrednictwem serwisu
          www.nylony-tak.com/ ja zawsze korzystam z owego portalu i naprawde
          bardzo sobie chwale

pozdrawiam was serdecznie
        • Gość: Kaska Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 00:22
          Hej!
          Pas do ponczoch tego typu czyli do noszenia, gladki ma Triumph, jest nawet w
          dzisiejszej gali na stronie 54/55 - koszt chyba ze 130pln. Fajne korygujace
          pasy do ponczoch ma polska firma Mitex, niezly i taki wlasnie do noszenia a nie
          na randke jest model IRA (www kropka mitex kropka pl) i mozna je nabyc przez
          internet i kosztuja chyba z 35 pln.
          Pozdrawiam
          Kaska
      • misiek460 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 17.11.04, 09:15
        Portale nylony-tak i nylony.pl nie działają. Została tylko firma Mitex i jej
        wyroby na innych stronach, ewentualnie zagraniczne np. www.secretsinlace.com
        • Gość: 40stka Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 17.11.04, 15:34
          nylony-tak w tej chwili działają. Ale brak tam zdjęc i opisów.. jest kilka ale
          bez komentarza. Dość to niechlujne.
          • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 18.11.04, 19:21
            Czasami tu mozna znalezc ciekawe pasy do ponczoch
            www.allegro.pl/search.php?string=pas+do+po%C5%84czoch
            • Gość: tomekk Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.04, 22:26
              witam ponownie...jesli chodzi o portal nylony-tak to mozna smiało zamowic
              nylony i pasy do ponczoch(jedynie brakuje ich na fotkach,bo nylony sa)trzeba
              po prostu wyslac mail (mailowa rubryka znajduje sie na samym dole strony) do
              admina i poprosic aby ten wysłal wam fotki owych pasow do ponczoch...a naprawde
              warto, co prawda nie sa tanie ale jakosc super i pełen profesjonalizm to nie
              to samo co mozna spotkac w zwykłych sklepach z bielizna:):) a przy okazji
              mozna sobie zamoiwc prawdziwe nylony......do wybory do koloru

serdecznie pozdrawiam
              • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 20.11.04, 22:52
                ciekawe..najwięcej w temacie mówią męzczyżni !!! :-))
                • krysia_laska Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 20.11.04, 22:59
                  uważam, że o wiele bardziej seksowne są pończochy samonośne z szeroką koronką na
                  górze
                  • ne.la Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 20.11.04, 23:07
                    ... no, ale niestety żylaki itp. 10 lat później juz nie są seksowne...

Jestem za pasami do pończoch :) Tylko takie pytanie: ja noszę takie z dwoma
                    zapięciami (tzn. po dwa na pończochę ;) i nie jest to ani niewygodne, ani
                    niepraktyczne, nigdy nie zdarzyło mi się, żeby któreś się odpięło. Używam pasów
                    Triumpha i Intimissimi. Do czego służy dodatkowe zapięcie, którego tak usilnie
                    poszukujecie?
                    • blinski Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 20.11.04, 23:10
                      też wolę z pasami:)
                      o częstego noszenia pończoch samonośnych skóra pod gumkami robi się zbyt
                      wrażliwa i podatna na różne badziewa w rodzaju żylaków. (choć tak naprawdę wolę
                      pasy bo są dla mnie seksowniejsze:)
                      • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 21.11.04, 00:27
                        ne.li napisała
                        >nigdy nie zdarzyło mi się, żeby któreś się odpięło. Używam pasów
                        >Triumpha i Intimissimi. Do czego służy dodatkowe zapięcie, którego tak usilnie
                        >poszukujecie?

to miałaś szczęście. Mnie czasem sie odpina. A jak nie, to robią sie zmarszczki
                        (jesli mam nylony)i czasem okręcają sie wokół nogi gdy mam "nieprostopadle"
                        zapięte. Myśle że 3 zapięcia wyeliminuja te mankamenty.
                        • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 21.11.04, 10:03
                          Mario , pytasz czemu mezczyzni sie tu wypowiadaj. Wkoncu to kobiety dla nas
                          ubieraja sie w te wszystkie rarytasy.
                          A zmarszczki przy nylonach (oczywiscie delikatne) dodaja tylko uroku , mowiac o
                          tym co kobieta ma na nozkach....
                          Pogratulowac ze w dzisiejszych czasach sa jeszcze kobiety ktore pamietaja
                          nylonowe ponczochy
                        • ne.la Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 21.11.04, 18:34
                          A, teraz rozumiem. Ja nie noszę nylonów, tylko takie "zwykłe" pończochy :(
                          Dzięki za wyjaśnienie :)
                          • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 21.11.04, 19:25
                            ne.la moze pora sprobowac nylonow :-)
                            • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 22.11.04, 12:56
                              niestety nylony sa drogie...nawet te najtansze. Ale wrażenia zmysłowe są
                              nieporównywalne z innymi wyrobami. Na codziem by w nich chodzić to trzebaby
                              było sie zrójnować. Ale od czasu do czasu... A poza tym wydają taki przyjemny
                              do niczego niepodobny szelest gdy przekładam "nogę na nogę".
                              Mysle ze focus, misiek, tomek znają go.... :-)))
                              • Gość: misiek460 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.BleBleBle.com.pl / *.netia.com.pl 22.11.04, 14:26
                                Znam. Pamiętam z przed lat, kiedy były tylko nylony i przypomniałem sobie
                                teraz, jak ta piękna moda wraca. Oby na stałe i szerzej.
                                • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 22.11.04, 17:37
                                  Oj ja tez pamietam ten szelest i te subtelne faldki w okolicach kostki mowiace
                                  o tym co kobieta ma na nozkach :-) Dawniej codzienny widok. dzsisiaj .... dawno
                                  nie widzialem kobiety w nylonach. No ale dobrze ze sa jeszcze takie kobiety jak
                                  Maria.
                                  • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 22.11.04, 17:45
                                    focus... jesteś bardzo miły.
                                    a przy okazji: kiedyś Grazyna Szapołowska powiedziała ze jeśli sie gra w filmie
                                    dziejacym sie przed wojną to tylko w nylonowych pończochach. Bo tasma filmowa
                                    wychwyci ten delikatny połysk, który jest tak charakterystyczny dla pończoch.
                                    • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 22.11.04, 18:34
                                      :-)
                                      Szapolowka bardzo czesto mozna bylo zobaczyc w filmie w nylonowych ponczochach.
                                      Te szeroki elastyczne pasy tez mialy kiedys swoj urok
                                      Czasami na Allegro mozesz kupic nylonki za rozsadna cene.A co myslisz Mario o
                                      nylonowych ponczochach ze szwem?
                                      • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:34
                                        te szerokie..nie dla mnie.
                                        ...ze szwem? mam takich kilka par, co prawda nie nylonowe ale ze strechu -
                                        niezle udające nylonowe - bo maja fajnie wyrobioną piętę do góry, lekki połysk
                                        i troszeczkę szeleszczą, i mam kilka par z Gatty - teraz chyba już ich nie
                                        robią.
                                        • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 22.11.04, 20:51
                                          A co powiesz na takie?
                                          www.touchable.co.uk/pg-FFM.htm
                                          Wydaja mi sie bardzo eleganckie.
                                          Mam jedna pare takich , orginalnie zapakowanych i moge sprezentowac :-)
                                          Co Ty na to?
                                          Moze perzejdziemy na priv?
                                          focus34@gazeta.pl
                                          • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 23.11.04, 12:30
                                            są jak dla mnie troche przekombinowane. I na tym poprzestajmy.
                                            • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 23.11.04, 16:23
                                              OK :-)
                                              Podobno czasami tez w ciucholandach mozna kupic nylonowe ponczochy orginalnie
                                              zapakowane za grosze
                                              • Gość: tomekk Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.04, 19:46
                                                witajcie moi drodzy........odkąd kupiłem pierwsze nylony mojej lubie jestem
                                                nimi zafascynowany :):) ten połysk,ten szelest i itd,itd po prostu
                                                cudo....szkoda ze moja kobitka nie zaklada ich na codzien,no ale moze to sie
                                                kiedys zmieni i moda na nylony w koncu wróci:):)....a jesli chodzi o p.Marie
                                                to w obecnej chwili jest chyba jedna z niewielu kobiet która je nosi,znam moze
                                                z 4 które je zakłada(zreszta mysle ze ok 70% nawet nie wie co to sa prawdzwie
                                                nylony:(:()) jestem naprawde pełen podziwu i szacunku dla pani ....ze w 21-
                                                wieku- techniki,komputerów i pieniedzy ktoś potrafi w mgnieniu oka cofnąć
                                                nieubłagalny bieg czasu do lat 60, a moze i dalej

p.s allegro jest bardzo dobra stajnią do kupna nylonow i to róznej
                                                maści..serdecznie polecam..a o to moje ostanie zakupy dla mojej kobiety:):)
                                                www.nylony-tak.com/capri_bicolore.htm
                                                www.nylony-tak.com/esprit_15.htm
                                                serdecznie pozdrawiam w szczegolnosci focusa i marie
                                                Tomek
                                                • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 24.11.04, 20:40
                                                  To i tak jestes szczesciarzem Tomku ze znasz az 4 kobiety ktore w dzisiejszych
                                                  czasach nosza nylonowe ponczochy.............
                • rosomak29 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 19.12.04, 16:02
                  Pończochy to ta część garderoby kobiety, w której kobieta najbardziej fascynuje
                  mężczyznę. Myślę, że każdy facet chciałby, aby jego kobieta (dziewczyna,
                  kochanka, żona) nosiła pończochy.
                  Jakiś czas temu kupiłem mojej żonie pończochy z paskiem. Na początku nie
                  bardzzo chciała nosić. Dopiero po jakimś czasie przekonała się do nich.
                  Moim zdaniem nie ma bardziej fascynującego widoku niż manszeta pończoszki
                  wystająca spod spódniczki, tudzież sukienki. Nie ma chyba faceta, który
                  przejdzie obojętnie obok takiego widoku.
                  Pozdrawiam Panie, które noszą pończochy.
      • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 26.11.04, 12:23
        mysle ze pora na małe podsumowanie:
        1.mitex proponuje pas obciskający z dwoma zapięciami - to mnie nie interesuje
        2.nylony-tak - trzeba z nimi będzie pokorespondowac. Bo to co jest na ich
        stronie to dezinformacja

krysia_laska napisała:
        >uważam, że o wiele bardziej seksowne są pończochy samonośne z szeroką koronką
        >na górze

Ciekawa jestem czy to jest jej własna opinia czy partnera? I czy miał okazję
        sie szerzej wypowiedziec?
        Bo wg mnie jest odwrotnie.

Mogę sie przyznac ze do noszenia pończoch namówił mnie partner. Choc nie było
        to dla mnie nowością bo kiedyś w latach 80-tych nie było to niczym
        nadzwyczajnym. (mozna było kupić naprawde niezłe i duuuuzo tańsze od rajstop
        (!) pończochy stylonowe robione przez Stilon Gorzów. Dla mnie wtedy cena miała
        znaczenie. Pewnie durnie zezłomowałi maszyny - a teraz mogli by robić super
        produkt)
        Czyli nie jest tak jak pisze tomekk ze cofamy sie do lat 60-tych lub dalej.
        Osobiście znam jedną jeszcze kobietę która nosi pończochy na codzień.(ale to
        nie sa nylony) Bo lubi jak twierdzi. Ja lubię, bo lubię podobać sie mojemu
        partnerowi. Uwazam że nylony przy obecnych cenach są na specjalne okazje.
        Ciekawa jestem co motywuje ne.le do noszenia.
        Niestety poza nylony-tak nie mam innego adresu sklepu gdzie mołabym dokonać
        stosownego zakupu.
        (aha, Triumph z Gali to dwa zapięcia.. nic takiego rewelacyjnego)
        • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 26.11.04, 16:51
          Mario , sprobuj jeszcze tutaj poszukac
          www.secretsinlace.com/products_in_group_directory.cfm?&DID=7&CATID=13&ObjectGroup_ID=24&Page=1
          Z tymi maszynami w Gorzowie to masz racje . Wiele kobiet nosiloby nylonowe
          ponczochy pamietajac je jeszcze z dawnych lat. Nie wyszystkie kobiety maja
          internet , a jak mala to nie wiedza ze mozna je jeszcze gdzies kupic.
          Wejdz tutaj. Czasami mozna tanio kupic nylonowe ponczochy na Allegro:
          www.allegro.pl/search.php?string=po%C5%84czochy
        • krysia_laska Re: pończochy samonośne 26.11.04, 17:00
          zarówno jak, jak i mój partner uważamy samonośne pończochy za bardziej seksowne
          - warunek jest jeden - muszą mieć szeroką, ładną koronkę na górze.
          • focus34 Re: pończochy samonośne 26.11.04, 17:09
            Ponczochy samonosne to takie dlugie skarpetki i tak naprawde z prawdziwymi
            ponczochami nie maja nic wspolnego , no i ta koronka tez nie ma nic wspolnego z
            nylonami.......
          • blinski Re: pończochy samonośne 26.11.04, 17:23
            dla mnie seksowne sa i te, i te - bo takim smakoszem jak focus nie jestem:)
            ale jednak wole na pasy; i nie przepadam za koronkowym wykonczeniem, wole
            zwykle 'pogrubienie'.
            • ne.la Re: pończochy samonośne 27.11.04, 12:54
              Zapytano - więc odpowiadam :)))) Noszę pończochy, bo ... lubię :)) A raczej:
              nie znoszę rajstop, więc zostają pończochy. Kiedyś (jako nastolatka) nosiłam
              tylko samonośne, ale "poszłam po rozum do głowy" i ze względów zdrowotnych z
              tego zrezygnowałam - nie chcę się dorobić żylaków itp. świństw. Teraz noszę
              jedynie ponczochy do pasa, z tym, że takie bardziej "demokratyczne" niż nylony
              (Calzedonia albo Gatta, w różnych grubościach). Pończochy sprawiają, że czuję
              się seksownie: nawet gdy mam na sobie grzeczny sweterek i spódnicę, to
              świadomość, że pod spodem noszę pończoszki jakoś mnie "upiększa" (tak, tak,
              myślę, że to jakoś widać, że się czuję seksownie!).

BTW, jedyna uwaga, jaka mi sie nasuwa na niekorzyść pończoch, to że nie można
              do nich nosić zbyt krótkich spódniczek...
        • Gość: Kaska Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 23:43
          Hej!
          Ja mam kilka sztuk pasow do ponczoch dokladnie 6 :-) z 3 zapieciami metalowymi,
          oczywiscie :-). Kupionych w koncu w uzywaku, ale nowych, jeszcze z metka. Mozna
          takie znalesc dosc czesto. Szukalam w calej Wawie w 'normalnych" sklepach z
          bielizna i nigdzie, ale to nigdzie nie moglam tego dostac a szukalam dosc
          dlugo. Po prostu nie ma. Nie szyja, nie ma popytu :-) Ja nosze szerokie pasy
          korygujace, takie do pol uda, nic sie nie przesuwa, nie odpinaja sie, kiecka
          lezy rewelacyjnie, dla mnie to sa jedyne pasy do codziennego uzytku. Inne sie
          nie nadaja. Wlasnie wczoraj kupilam sobie nowy kolor ponczoch - brudny roz w
          intimissimmi, dosc grube, jeszcze nie nosilam bo dotad tylko czarne, cieliste i
          brazy.
          Generalnie w sklepie pasa nie kupisz, no chyba, ze masz w biodrach sporo
          powyzej setki.
          Pozdrawiam
          Kaska
      • Gość: Dominika Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:48
        Tu jest parę...
        natasha.pl/index.php?catg=55
        ale nie liczyłam ile mają zapięć :)
      • Gość: Antek Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 27.11.04, 23:36
        Chyba raczej z 6 zapięciami - można kupić we Wrocławiu-sklep internetowy -
        amerykańskiej firmy RAGO - ja tam kupuję żonie pasy i pończochy nylonowe ,
        ostatnio zmienili swoja stronę internetową z doskonałej na beznadziejną i nie
        można zobaczyć jak te pasy wyglądają - www.ponczochy.net/, pasy można pooglądać
        na stronie www.secretinlace.com/
        • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 29.11.04, 13:08
          ne.la napisała:
          > Pończochy sprawiają, że czuję się seksownie: nawet gdy mam na sobie grzeczny
          > sweterek i spódnicę, to świadomość, że pod spodem noszę pończoszki jakoś
          > mnie "upiększa" (tak, tak, myślę, że to jakoś widać, że się czuję seksownie!)
          Swietnie to wyraziłaś... ja dokładnie to samo odczuwam. Zreszta wiem ze mojemu
          facetowi to sie podoba.

> BTW, jedyna uwaga, jaka mi sie nasuwa na niekorzyść pończoch, to że nie można
          > do nich nosić zbyt krótkich spódniczek...
          chyba nasz super nogi. Ja niestety nie... choć tez są niezłe. Mój facet lubi
          jak troszke jest za krótka..

kaska napisała:
          > Ja mam kilka sztuk pasow do ponczoch dokladnie 6
          ale ci dobrze. Zazdroszcze ci. Ale piszesz ze uzywasz korygujące... i takie
          sobie kupiłaś w secondhandzie. A czy były nie obciskajace?.
          Czasem do uzywaków zaglądam ale nigdy nie natrafiłam na pasy. Mozesz podac
          jakies adresy? gdzie udało Ci sie trafić? i czy były krótsze - nie do pół uda?
          • Gość: a ja mam pytanie Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:37
            zeby skorzystac z tolaety to trzeba odpiąc pas od tych pończoch?
            a ponczochy samonosne?--do nich nie trzeba pasa? np te z Gatta ponczochy- no
            ale bez pasa to mogą...spaść np?
            TE z gatta to są z jakiego materialu robione?
            czy ponczochy nylonowe moznakupic bez problemu w sklepie?po ile one są?
            jestem ciemna jak dziecko w sprawie pończoch/wstyd!!!/a dzieckiem juz dawno nie
            jestem..
            Chcialabym zaskoczyc moje słoneczko pończochami,ale nie mam pojęcia
            jakiekupić..Czy mogę zalozyc tylko takie samonośne bez tego pasa??
            • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 30.11.04, 22:22
              Gość portalu: a ja mam pytanie napisał(a):
              > zeby skorzystac z tolaety to trzeba odpiąc pas od tych pończoch?
              to zalezy. Ja mam zawsze pas załozony pod spod bielizny.
              > a ponczochy samonosne?--do nich nie trzeba pasa? np te z Gatta ponczochy- no
              > ale bez pasa to mogą...spaść np?
              > TE z gatta to są z jakiego materialu robione?
              Gatta to bardzo dobra firma wg mnie. Samonosne zazwyczaj maja pod koronką
              silikonową gumę - idealnie sie przykleja do nogi i ponczochy nie opadają.
              > czy ponczochy nylonowe moznakupic bez problemu w sklepie?po ile one są?
              niestety z problemami. Nie ma ich w handlu. Można trafić w jakiś prywatnych
              sklepach pończoszniczych. Ceny są .. zaporowe, niestety.
              Mozesz kupić jakieś samonośne.. gatta robi też ze szwem. Jak sama nazwa
              wskazuje - nie potrzeba do nich pasa.
              pozdrawiam i powodzenia.
            • Gość: autor Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:46
              hehe samonosne jak sama nazwa wskazuje zaklada sie bez pasa
              a nylony.... w sklepie raczej ich nie dostaniesz, w necie mozna je kupic np na
              allegro lub na dawnej stronie nylony-tak.com lub na zagranicznych stronach cena
              najtansze kolo 25 zlotych ale do nich to chyba potrzebny jest dobry pasek(nie
              nosilem wiec nie wiem) wlasnie z 3 zapieciami - cena jego to kolo 150 zlotych
          • Gość: Kaska Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:03
            Hej!
            jak to w uzywaku, wszystko jest kwestia przypadku. :-) Ale natrafiam na rozne
            pasy - po prostu jak widze jakis uzywak to do niego zachodze i sie pytam o pasy
            wlasnie. Czesto sa i to zupelnie rozne. Ciekawe pasy pojawiaja sie na allegro -
            wlasnie wczoraj przegapilam jeden, spojrz na link - wprawdzie ma tylko z 4
            zapiecia ale i cena i stan i styl jest ok. Jeszcze takiego nie mialam :-)) Nie
            wiesz czy pasy mozna zwezac? Teretycznie chyba tak - a jak z praktyka? :-)
            aukcja.onet.pl/show_item.php?item=36241872
            Jakie dokladnie pasy Ci najbardziej odpowiadaja? Wejdz na allegro, wpisz w
            wyszukiwarke pas do ponczoch, zobacz tez w zakonczonych i podeslij mi linka
            takiego, ktory jest najbardziej zblizony to tego, ktory bys chciala miec. Jak
            trafie na cos podobnego to dam Ci znac.
            Pozdrawiam
            Kasica
      • Gość: Alexx Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: 62.26.130.* 02.12.04, 15:00
        Uwazam ze ponczochy do paska sa bardzo sexowne. Ale zainteresowala mnie
        dyskusja dotyczaca ponczoch nylonowych. W ktorym sklepie mozna je kupic w
        Warszawie? Nie mowie o internetowych bo to juz sie dowiedzialem z dyskusji.
        • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 06.12.04, 08:13
          już wróciłam.
          Kasia, na allegro niczego nie znalazłam, ale podaje Ci czego mniej/wiecej
          szukam:
          www.secretsinlace.com/sil/showdetl.cfm?&DID=7&CATID=3&ObjectGroup_ID=5&Product_ID=478

www.secretsinlace.com/sil/showdetl.cfm?&DID=7&CATID=13&ObjectGroup_ID=24&Product_ID=441

www.secretsinlace.com/sil/showdetl.cfm?&DID=7&CATID=13&ObjectGroup_ID=24&Product_ID=65

www.secretsinlace.com/sil/showdetl.cfm?&DID=7&CATID=13&ObjectGroup_ID=24&Product_ID=70

dokładnie tego szukam.
          • focus34 Re: pas do pończoch z 3 zapięciami 02.01.05, 11:40
            Nie wiem Mario czy ciebie to akurat zainteresuje ale ten pas ma po 3 zapiecia
            www.allegro.pl/show_item.php?item=38045572
            • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 03.01.05, 08:55
              nooooo.... jest to dalekie od moich poszukiwań. Czego dokładnie szukam, lub
              czegoś zblizonego podałam w poprzednim moim wpisie, no i nie potrzebuję
              wyszczuplania. Ale na bezrybiu... moze na poczatek? zastanowię sie.
              • Gość: komisarz Zawada Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.ipt.aol.com 04.01.05, 01:50
                Maria - jakie jest twoje synku prawdziwe imie, co? Bo raz jestes MARIA, innym
                razem wystepijesz jako KASIA 33 jeszcze innym jako 1 ANITA , nawet uroczy nick
                40STKA tez jest twoj.
                ale najwazniejsze pytanie do ciebie:
                czy nie uwazasz, ze z twoim problemem lepszym rozwiazaniem bedzie lekarz
                specjalista ( pewnie seksuolog) , a nie ZAWRACANIE DUPY NA FORUM?
                • Gość: maria Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.chello.pl 04.01.05, 11:18
                  marudzisz
                  • Gość: komisarz Zawada Re: pas do pończoch z 3 zapięciami IP: *.ipt.aol.com 05.01.05, 06:24
                    a zgodzisz sie na upublicznienie twoich pelnych danych , albo przynajmniej
                    telefonu? powiedz tylko slowko
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka