Gość: Baska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:07 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/93/96_file.jpg www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/93/97_file.JPG chodzoncy seks i stajl! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 20:13 mysle, ze odpowiednie byloby slowo: zenada ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:24 nie znasz sie ... moim zdaniem pasuja do niej slowa A. Mickiewicza- 'ma czym oddychac...' Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 20:40 nadmuchali z A do D - to ma :D. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 a ja mam.. 21.11.04, 09:47 takie ladne piersi jak ona..i takie duze..z tym wyjatkiem ,ze naturalne..i takie buty jak ona na zdjeciu tylko czarne..o kurde...to moze tez mam stajla..i moze powinnam startowac na piosenkarke..i byc gwiazda showbiznesu..tylko kurde skad znalezc drugiego Majdana...moze Dudka namowie..by sie ze mna pospotykal..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: a ja mam.. 21.11.04, 10:18 Dudek ma rodzinę. Spróbuj z Milą - szczylek to, ale powinien się nadać. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: a ja mam.. 21.11.04, 13:39 wiem,ze dudek ma rodzine..ale w koncu skoro byc kontrowersyjnym..to trzeba isc na calosc..namieszac..odbic dudka zonie..hahah.zartuje oczywiscie..taka suka nie jestem..ale sami widzicie ,ze takie akcje sa dzis w modzie..swiecenie cyckami..gadanie glupot..gadki o sexie..bycie prowokacyjna..to sie sprzedaje..i w zasadzie ciezko sie dziwic dodzie,ze rzucila sie w ten wir..jak widac oplaca sie..bo caly czas sie o niej mowi..i o to chodziw tej branzy..niewazne jaka slawa zla czy dobra..wazne ze slawa Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 20:41 Gość portalu: Baska napisał(a): > chodzoncy seks i stajl! hehe, rzeczywiscie very sexy :P zwlaszcza ten wciagniety brzuszek i rozowe buty, yeah to jest to! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomeczka Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.chello.pl 20.11.04, 20:51 Fajna ta moda z zaklejaniem plastrem złamanego tipsa wszystkie tipsiary tak robią hi hi, na wszystko znajdzie się sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 20:56 Gość portalu: Poziomeczka napisał(a): > Fajna ta moda z zaklejaniem plastrem złamanego tipsa wszystkie tipsiary tak > robią hi hi, na wszystko znajdzie się sposób. Hehehe. O kurcze ;) nie zwrocilam na to uwagi :) Pewnie masz racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:00 ale z was zazdrosnice ... Doda jeszcze nie powiedziala ostatniego slowa- jeszcze okarze na co ja stac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.chello.pl 20.11.04, 21:04 Pokazuje to ona i tak za dużo i do pokazania już nic jej nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 21:09 Gość portalu: Poziomka napisał(a): > Pokazuje to ona i tak za dużo i do pokazania już nic jej nie zostało. Btw, widzialas program Wojewodzkiego z Doda? Musze przyznac, ze mnie zszokowala. Ale do powiedzenia i tak nic nie miala. Poczucia humoru takze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Doda - mistrzyni zenady 21.11.04, 08:17 mnie nie zaszokowala wcale, za to bylam autentycznie zazenowana jej zachowaniem. nie chce mi sie wierzyc, ze jest czlonkiem mensy, a jesli juz faktycznie jest inteligentna / oczytana / blyskotliwa, to ni cholery nie pojmuje, czemu to ukrywa i robi z siebie kretynke, ktora mysli dwoma mozdzkami zainstalowanymi w cyckach, zamiast tym w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda - mistrzyni zenady 21.11.04, 08:43 lunalovelight napisała: > mnie nie zaszokowala wcale, za to bylam autentycznie zazenowana jej zachowaniem > . > nie chce mi sie wierzyc, ze jest czlonkiem mensy, a jesli juz faktycznie jest > inteligentna / oczytana / blyskotliwa, to ni cholery nie pojmuje, czemu to > ukrywa i robi z siebie kretynke, ktora mysli dwoma mozdzkami zainstalowanymi w > cyckach, zamiast tym w glowie... Mnie zdziwilo to, ze na proste pytania typu "czy masz publicznosci cos do przekazania" nie byla w stanie odpowiedziec. Powinni jej dac liste pytan przed programem albo cos. Jakas mini sluchawke przyczepic. ;) A to jej pseudo-poczucie humoru... Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Doda - mistrzyni zenady 21.11.04, 08:49 a a propos ciuchow, ktore ma na sobie owa dorota na zdjeciach z linkow powyzej - gdzie sie kupuje takie szmaty!? w sklepach dla dziwek?? naprawde jestem ciekawa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Doda - mistrzyni zenady 21.11.04, 15:45 no własnie tez jestem ciekawa w którym to sklepie takie cosie sprzedają...well jak sie na nią patrzy to az sie cisnie na usta anglojezyczne powiedzonko Shit happens Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 21:07 Gość portalu: Baska napisał(a): > ale z was zazdrosnice ... Doda jeszcze nie powiedziala ostatniego slowa- > jeszcze okarze na co ja stac! Tak, na pewno zazdrosnice! :> Nie powiedziala ostatniego slowa? A niech powie, jestem ciekawa co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.chello.pl 20.11.04, 21:08 gę gę gę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.chello.pl 20.11.04, 21:10 Tyle pewnie powie nam Doda Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 20.11.04, 21:21 Gość portalu: Ilona napisał(a): > Tyle pewnie powie nam Doda Zrozumialam, ze wlasnie o to Ci chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Doda IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:12 no co, nie kazda tipsiara jest Doda, bo nie kazda solarka ma na to warunki. Dorota jest fajna i ladna dziewczyna, a ze lansuje taki styl, coz - 8 na 10 facetow bedzie slinic ekran jezorem, kupi Playboya z nia na okladce i o to chodzi. Fortuna kolem sie toczy. I tak ja wole od szczapowatej Mandaryny, ktora tez oscyluje w tych rejonach gwiazdorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Doda 20.11.04, 21:20 Gość portalu: cs napisał(a): > no co, nie kazda tipsiara jest Doda, bo nie kazda solarka ma na to warunki. > Dorota jest fajna i ladna dziewczyna, a ze lansuje taki styl, coz - 8 na 10 > facetow bedzie slinic ekran jezorem, kupi Playboya z nia na okladce i o to > chodzi. Fortuna kolem sie toczy. I tak ja wole od szczapowatej Mandaryny, ktora > > tez oscyluje w tych rejonach gwiazdorstwa. Ej, ja nie uwazam ze jest brzydka. Przeciwnie, ma calkiem ladne rysy. Ale wywiady z nia swiadcza o jej glupocie. U Wojewodzkiego sie nie popisala. Zrobila z siebie za przeproszeniem glupia c... Moze i ma te 150 (czy jakos tak) IQ ale wtedy musialaby pozowac na idiotke. Nie wiem jakby taka inteligentna istota mogla gadac takie glupoty w wywiadach. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Doda 21.11.04, 08:21 miska, kochana, a jakzeby inaczej? toz to niewyczerpane zrodlo radosci, taka dorotka [niestety nie] z krainy oz :D! moze powinnysmy zalozyc o niej watek 'u nas', co jakis czas mozna tam wrzucic zdjecia czy tez 'madrosci ludowe' doroty r. i sie zdrowo uchachac :D. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 21.11.04, 13:57 Powalajacy makijaz... Nie moga jej zatrudnic jakiegos stylisty? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 21.11.04, 15:42 powinna schudnąc ..albo bardziej zakrywac swije kragłosci..przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? IP: *.vline.pl 21.11.04, 11:58 Wygląda jak hostessa na promocji margaryny Rama Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Doda, ach ta Doda co tu dodac ???????? 21.11.04, 13:22 Szczerze powiem,widziałam już ładniejsze zdjęcia Dody. Odpowiedz Link Zgłoś