Gość: mija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:28 Szukam torebki,ale dużej,takiej zeby zmiescil sie zeszyt A4,bo plecak jest już obciachowy.Jestem z Poznania.Wie ktoś może gdzie cos takiego mozna kupić??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marylu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:40 A dlaczego plecak jest obciachowy? Pierwsze slyszę!! Ale pewnie jestes w tym wieku kiedy lata zaokrągla się "w górę". Chodzę z plecakiem często, do pracy też. Jestem obachowa-hi hi A poszukaj w Housie, Trollu, Terranovej,Pumie, Diversie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 18:23 hehe, ja też jestem obciachowa, choć z plecakiem chadzam tylko po 10 kilo książek do warzywniaka Ale bardzo śmieszą mnie bździągwy w maciupeńkimi torebkami, z którymi do szkoły chadzają. Po co im te torebeczki? Na szminkę i tusz do rzęs? Do szkoły? No bo zeszyt tam się nie zmieści, najwyżej mały notatnik. Teraz zupełnie fajnym sposobem na noszenie dużych zeszytów są takie sportowe torby na remię z klapą. Pojemne. Choć w gruncie rzeczy zeszyty A4 są niewygodne, najlepsiejsze są zwykłe kołonotatniki B5, które można wywracać na wszystkie strony a i tak wyglądają po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:50 źle sie wyraziłam.Ja po prostu preferuje elegancki styl i wole torbe..taka bardziej elegancka...w każym bądź razie nie sportową.:) czekam na dalsze propozycje:D Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 18:56 no to nie rozumiem. Sądziłam, że jesteś młodziutką dziouchą nie chodzącą po sklepach z torbami. Przecież toreb o formacie A4, toreb teczkowych, czy wręcz aktówek jest od gruma coś jak z problemem, gdzie znaleźć skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 19:05 Jezuuuu, ale jestem obciachowa :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:39 ale oprocz 1 zeszytu A4 chcialabym tam włozyc jeszcze ksiazke...lub kilka ksiazek:D wiec naprawde to nie jest łatwe:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 20:45 zmieścisz 5 zeszytów i 3 książki. hehe, więcej już nie. Są też takie, do którcyh wejdzie mnóstwo materiału, jednak wtedy ręce odpadają. Tylko najpierw się idzie do sklepu, a potem na forum, a nie odwrotnie. Byłaś w sklepie z galanterią skórzaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 213.216.87.* 12.12.04, 11:36 troll albo diverse:-) Odpowiedz Link Zgłoś
idga Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 20:56 aj... a to mi powiedziałaś teraz... ja tu błogosławię mój plecak, że nie muszę na biednym ramieniu uciskanym torbą nosić większej ilości ksiązek na uczelnię, a Ty mi z obciachem wyjeżdżasz.. no cios prosto w serduszko.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 21:05 a jak to pięknie wpływa na skrzywienie kręgosłupa. Dorosła pannica to pół biedy, przeciążona wygląda koślawo. Ale dziecku autentycznie może kręgosłup uszkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
idga Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 21:08 ale czego się nie robi dla trendności.. ;) czasem to tylko mi się śmiać z tego wszystkiego chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 21:32 oł dżizus, ani się obejrzałam a już jestem obciachowa :)))) zeby się tylko mój ukochany plecak jeden i drugi nie dowiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:12 Po.1 skorygowałam moja odpowiedź później ,po.2 oczywiscie,ze byłam w sklepach...chyba w 100...ale wiadomo,że nie kupie torby za 600zł.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 23:57 nie chodzisz po sklepach wobec tego lub odwiedzasz wyłącznie batyckie lub niedajboże drogie wittcheny. Są sklepy niemetkowe gdzie skórzaną torbę czy teczkę można kupić już za 200-300zł, a w dodatku kto powiedział, że studentka ma nosić skórę, kiedy może skaję. A skajowa torba pierwszoklasowa to wydatek 80- 150. Ba, można iść na bazar i kupić za 30, choć od tych za 30 wolałabym już materiałową więc o sso chodzi, jak się ma wymagania co do tworzywa (o wymagania metkowe nie podejrzewam, bo to szczyt głupoty kupować torbę za 600, jak mówisz, mają niskie dochody), to trzeba szukać na półkach ze skają, a nie skórą i w skromniejszych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:40 tym bardziej nie zalezy mi na skorze...skoropodobne wiadomo ze moze byc,tylko chodzi mi o to,zeby nie byla sportowa typu puma lub adidas.i gdzie moge znalezc ja,bo chodze od tygodnia i przeszlam chyba caly poznan...prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 13.01.05, 13:57 Znam ból ,niedawno przechodziłam--------> jeśli są u Ciebie sklepy Marconni, to mają większe torby, niektóre calkiem eleganckie wlaśnie do około 150-180 zł, a znajdziesz i za 60-80. Jeden facet na allegro ma śliczne torebki, ale nie wiem, czy cię to interesuje (tzn . zakup przez allegro:) Zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulka77 Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 11.12.04, 14:45 ja też nosze plecak, jest bbb wygodny.... a jeżeli chodzi o torbę to widziałam na allegro fajne, duże torby, skórzane. Wejdz i zobacz. Podobały mi sie tylko, że co pieluchy bedę tam nosić i łopatki do piasku?? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agat Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.aplikom.com.pl 13.01.05, 13:48 Polecam torby w Zarze, wprawdzie nie nadają się na ramię ale były w kolekcji jesiennej takie piękne duże - czarne i brązowe. Miałam też dużą torbę z promodu, taki worek przecierany, ale nie polecam, bo zerwało się ucho. Odpowiedz Link Zgłoś