Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TOREBKI!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:28
    Szukam torebki,ale dużej,takiej zeby zmiescil sie zeszyt A4,bo plecak jest
    już obciachowy.Jestem z Poznania.Wie ktoś może gdzie cos takiego mozna
    kupić???????
    Obserwuj wątek
      • Gość: marylu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:40
        A dlaczego plecak jest obciachowy? Pierwsze slyszę!! Ale pewnie jestes w tym
        wieku kiedy lata zaokrągla się "w górę". Chodzę z plecakiem często, do pracy
        też. Jestem obachowa-hi hi
        A poszukaj w Housie, Trollu, Terranovej,Pumie, Diversie.
        • r.richelieu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 18:23
          hehe, ja też jestem obciachowa, choć z plecakiem chadzam tylko po 10 kilo
          książek do warzywniaka
          Ale bardzo śmieszą mnie bździągwy w maciupeńkimi torebkami, z którymi do szkoły
          chadzają. Po co im te torebeczki? Na szminkę i tusz do rzęs? Do szkoły? No bo
          zeszyt tam się nie zmieści, najwyżej mały notatnik.
          Teraz zupełnie fajnym sposobem na noszenie dużych zeszytów są takie sportowe
          torby na remię z klapą. Pojemne. Choć w gruncie rzeczy zeszyty A4 są
          niewygodne, najlepsiejsze są zwykłe kołonotatniki B5, które można wywracać na
          wszystkie strony a i tak wyglądają po ludzku.
          • Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:50
            źle sie wyraziłam.Ja po prostu preferuje elegancki styl i wole torbe..taka
            bardziej elegancka...w każym bądź razie nie sportową.:) czekam na dalsze
            propozycje:D
            • r.richelieu Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 18:56
              no to nie rozumiem. Sądziłam, że jesteś młodziutką dziouchą nie chodzącą po
              sklepach z torbami. Przecież toreb o formacie A4, toreb teczkowych, czy wręcz
              aktówek jest od gruma
              coś jak z problemem, gdzie znaleźć skarpetki
              • miska_malcova Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 19:05
                Jezuuuu, ale jestem obciachowa :-)))))))))
              • Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:39
                ale oprocz 1 zeszytu A4 chcialabym tam włozyc jeszcze ksiazke...lub kilka
                ksiazek:D wiec naprawde to nie jest łatwe:/
                • Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 20:45
                  zmieścisz 5 zeszytów i 3 książki. hehe, więcej już nie. Są też takie, do
                  którcyh wejdzie mnóstwo materiału, jednak wtedy ręce odpadają.
                  Tylko najpierw się idzie do sklepu, a potem na forum, a nie odwrotnie. Byłaś w
                  sklepie z galanterią skórzaną?
            • Gość: k Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 213.216.87.* 12.12.04, 11:36
              troll albo diverse:-)
      • idga Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 20:56
        aj... a to mi powiedziałaś teraz... ja tu błogosławię mój plecak, że nie muszę
        na biednym ramieniu uciskanym torbą nosić większej ilości ksiązek na uczelnię,
        a Ty mi z obciachem wyjeżdżasz.. no cios prosto w serduszko.. :P
        • Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 21:05
          a jak to pięknie wpływa na skrzywienie kręgosłupa. Dorosła pannica to pół
          biedy, przeciążona wygląda koślawo. Ale dziecku autentycznie może kręgosłup
          uszkodzić
          • idga Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 21:08
            ale czego się nie robi dla trendności.. ;) czasem to tylko mi się śmiać z tego
            wszystkiego chce :)
      • jasna_79 Re: TOREBKI!!!!!!!!!! 10.12.04, 21:32
        oł dżizus, ani się obejrzałam a już jestem obciachowa :))))
        zeby się tylko mój ukochany plecak jeden i drugi nie dowiedział!
        • Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:12
          Po.1 skorygowałam moja odpowiedź później ,po.2 oczywiscie,ze byłam w
          sklepach...chyba w 100...ale wiadomo,że nie kupie torby za 600zł.:/
          • Gość: Richelieu* Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: 195.117.90.* 10.12.04, 23:57
            nie chodzisz po sklepach wobec tego lub odwiedzasz wyłącznie batyckie lub
            niedajboże drogie wittcheny. Są sklepy niemetkowe gdzie skórzaną torbę czy
            teczkę można kupić już za 200-300zł, a w dodatku kto powiedział, że studentka
            ma nosić skórę, kiedy może skaję. A skajowa torba pierwszoklasowa to wydatek 80-
            150. Ba, można iść na bazar i kupić za 30, choć od tych za 30 wolałabym już
            materiałową

więc o sso chodzi, jak się ma wymagania co do tworzywa (o wymagania metkowe nie
            podejrzewam, bo to szczyt głupoty kupować torbę za 600, jak mówisz, mają niskie
            dochody), to trzeba szukać na półkach ze skają, a nie skórą i w skromniejszych
            sklepach
            • Gość: mija Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:40
              tym bardziej nie zalezy mi na skorze...skoropodobne wiadomo ze moze byc,tylko
              chodzi mi o to,zeby nie byla sportowa typu puma lub adidas.i gdzie moge znalezc
              ja,bo chodze od tygodnia i przeszlam chyba caly poznan...prawie
              • Gość: Klara Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 13.01.05, 13:57
                Znam ból ,niedawno przechodziłam--------> jeśli są u Ciebie sklepy Marconni, to
                mają większe torby, niektóre calkiem eleganckie wlaśnie do około 150-180 zł, a
                znajdziesz i za 60-80.
                Jeden facet na allegro ma śliczne torebki, ale nie wiem, czy cię to interesuje
                (tzn . zakup przez allegro:) Zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistośc.
      • Gość: lulka77 Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 11.12.04, 14:45
        ja też nosze plecak, jest bbb wygodny....
        a jeżeli chodzi o torbę to widziałam na allegro
        fajne, duże torby, skórzane. Wejdz i zobacz.
        Podobały mi sie tylko, że co pieluchy bedę tam nosić i łopatki do piasku??

L.
      • Gość: QueenB Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.aplikom.com.pl 13.01.05, 13:47
      • Gość: Agat Re: TOREBKI!!!!!!!!!! IP: *.aplikom.com.pl 13.01.05, 13:48
        Polecam torby w Zarze, wprawdzie nie nadają się na ramię ale były w kolekcji
        jesiennej takie piękne duże - czarne i brązowe. Miałam też dużą torbę z
        promodu, taki worek przecierany, ale nie polecam, bo zerwało się ucho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka