marzenocha 17.12.04, 14:31 Czy można to u nas gdzieś kupić. I czy ktoś zamawiał coś od nich przez internet z USA ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evamarija Re: Victoria's Secret 19.12.04, 23:06 Nie ma w Polsce, z tego co wiem. Powiem jednak szczerze ze mamy bardzo duzy wybor stanikow, mi nie brakuje VS. Chociaz wspominam majteczki Odpowiedz Link Zgłoś
ahonia Re: Victoria's Secret 30.12.04, 12:09 Sama przymierzam się do zamówienia ale nie wiem jak to się uda. Można jeszcze kupić na Allegro ale jest sporo drożej. Oto link: www2.victoriassecret.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
marzenocha powstaje polska strona :-))))))))))) 08.02.05, 08:44 jest w budowie www.victoriassecret.com.pl, ciekawe jak będzie z cenami, bo doliczony jest podatek i cło, czy będzie dużo droższe i czy będą te same wszystkie rzeczy i promocje :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
victoriassecret Re: powstaje polska strona :-))))))))))) 10.02.05, 09:54 Zapraszam do polskiego butiku internetowego VICTORIASSECRET.abc24.pl Sprowadzamy oczywiście wszystko, co oferuje VS. Przystępne ceny, terminowa dostawa, pełna oferta!! Pozdrowienia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
malami21 te ceny?? 11.02.05, 16:51 chyba troche przesazdacie z cenami..wszystko ponad 200 plnów??.. przesada :/ nie ma to jak zdzierac z ludzi..... pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
marzenocha nie abc24.pl bo ceny są kosmiczne 14.02.05, 14:06 tylko będzie nowa www.victorassecret.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fruitmama Re: powstaje polska strona :-))))))))))) 25.11.05, 23:14 TO JAKAS POMYLKA, PRZESZUKALAM CALY INTERNET, SKLEP JEST NIE DO ODNALEZIENIA ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
santorina22 Re: Victoria's Secret 13.02.05, 19:55 moja znajoma kupowała z USA przez net.paczka była po tygodniu, wszystko super.Myśle ze ludzie z allegro tez tak własnie zamawiaja i zarabiają tylko na tym ze ktos boi sie zamowic bezposrednio z USA.Wiem tylko ze nie opłaca się robic małych zamowień tylko duze bo kasa za przesyłke jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenocha Re: Victoria's Secret 14.02.05, 09:06 pewnie że na tym zarabiają, jak tak sobie przeliczyć to 2 razy co najmniej. Mam nadzieję że jak będzie ta strona www.victoriassevret.pl to będą w miarę przybliżone ceny, chociaż wiem że uwzględnią podatek i cło. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenocha www.victoriassecret.pl 14.02.05, 14:05 to jest polska strona ani abc24.pl gdzie ceny są 5x większe !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megan.megan Re: www.victoriassecret.pl 09.05.05, 14:05 wiecie może jakie mogą być przybliżone koszty przesyłki jeżeli zamawaiła bym przez stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
badaga Re: www.victoriassecret.pl 10.05.05, 11:36 cena za przesyłkę najmniejsza to ok. 70 zł., cena przesyłki zależy od tego na jaką kwotę zrobisz zakupy (im wieksza kwota zakupu tym większa kwota za przesyłkę). Zgadza się co do szybkości przesyłki (ok.5 dni) ze stanów!!! Poczta Polska potrafi dłuzej przytrzymać zwykłą kartkę po Polsce!!! A co do cen, tak maja tanio jak się wchodzi na stronkę, ale przeliczcie sobie towar+przesylka+cło+dodatkowe opłaty na wszystkie dokumenty które trzeba przesłac do Urzędu Celnego to będziecie wiedziały że wcale nie zarabia się na tym tak jak się niektórym wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
miki216 Re: www.victoriassecret.pl 14.07.05, 13:08 Uprzedzamn po raz kolejny na tym forum przed zakupami z VS i innymi paczkami ze Stanow. Moja siostra za sprowadzenie kostiumu z Victoria's musiala doplacic az 400 zl za clo. A miala do obskoczenia 4 wesela i wydatki zwiazane z prezentami- suma sumarum, nie oplacila sie ta zdradliwa paczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
salmakasia Re: Victoria's Secret 08.08.05, 22:34 czemu ta strona abc24 nie dziala? wlacza sie jakis poradnik Odpowiedz Link Zgłoś
marzymy Re: Victoria's Secret 07.10.05, 19:38 zobacz victoria.es24.pl tam powinno działaś pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 oplaty dodatkowe 31.08.05, 12:00 oplaty dodatkowe takie jak clo zaleza od wartosci przedmiotow w paczce. nie wiem ile to konkretnie w polsce, ale np w holandi to prawie 20%!!!! nie wiem czy te wartosci sa regulowane przez konkretne panstwa czy przez unie europejska. (jesli przez unie to w polsce bedzie tyle samo).wiec jesli zamowisz ciuchy za duza kwote to clo tez bedzie wyzsze. wartosc przedmiotow w paczce musi byc podana przez wysylajacego na dokumentach dolaczonych do paczki i z tym trzeba sie udac do urzedu celnego. ja tez czasem zamawiam ciuchy od victorii ale mieszkam w holandii, gdzie clo placic trzeba tylko od przesylek specjalnych (kurierskich), a wtedy tez dochodza oplaty dla firmy kurierskiej. wiec jesli zamawiam zwykla poczta to zadne dodatkowe oplaty ponad koszt przesylki od victorii nie dochodza.wiem bo raz mi przyslali paczke pomylkowo expresem i musialam zabulic 80 euro dodatkowe. po awanturach victoria zwrocila mi te 80 euro, ale niezle sie musialam nagimnastykowac przy tym. i duzo czasu stracilam na wypisywanie wscieklych maili. Odpowiedz Link Zgłoś
sofija00 Re: Victoria's Secret 07.09.05, 11:48 Witam, zamawiam przez siostrę w stanach ubranka VS, jezeli jeszcze jesteś zainteresowana napisz: sofija00@tlen.pl, słuze pomoca i rada. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Victoria's Secret 07.09.05, 19:17 widziałam na Allegro sporo rzeczy tej firmy, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek999 Re: Victoria's Secret 14.10.05, 19:17 a ja slyszalam, ze jesli chodzi o rzeczy Victoria's Secret to tylko bielizna jest dobrej jakosci,gorzej z ciuchami. niestety nie mialam mozliwosci oceny wlasnej.co wy o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: Victoria's Secret 22.10.05, 15:29 zamawialam i wiem, ze do stroju kapielowego wartego ok.100$ (razem z przesylka) doplacilam prawie drugie tyle cla i vat. nie bylo zadnych komplikacji i faktycznie przesylka byla u mnie w ciagu kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
fruitmama Re: Victoria's Secret 25.11.05, 23:32 Czy ktos bylby tak mily i odpowiedzial mi, jak zaplacic, korzystajac z zamowien na oficjalnej stronie Victori. Jestem zalogowana, mam nr klienta, otrzymuje poczta katalogi ale boje sie cos kupic, nigdy nie wiem, czy to jest prawdziwa strona, nie widzialam, aby gdzies w rogu strony tam, gdzie trzeba dodac numer karty byla jakas klodka, czy to bezpieczne polaczenie ? Jak to stwierdzic? A moze mozna w Victorii zaplacic przez PayPal ? Czy ktos juz to stosowal ? To najbezpieczniejszy sposob platnosci, ale nie wiem, czy oni go honoruja. Odpowiedz Link Zgłoś