Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sylwester w plenerze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:17
    Idę pod pałac ( Warszawa) ...czy ktoś też idzie na impezkę plenerową? jak się ubieracie ? Nie wiem czy czasem nie będzie padać...mrozu nie będzie to jedno pewne....
    Obserwuj wątek
      • kasiunia62 Re: Sylwester w plenerze 31.12.04, 13:20
        Chętnie bym poszła, ale nie jestem z Warszawy ;( Będe siedziała z Moim
        ukochanym w domku, piła szampana, jadła pizzusię domowej roboty. Spędzimy miło
        wieczórm a o północy wyjdziemy do nas na Plac obejrzeć fajerwerki.
        Pozdrawiam!!!!! Szczęśliwego Nowego Roczku!
        • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:38
          Tobie też życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2005 !!! oraz udanej zabawy w domku;-)
      • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:07
        Deszcz pada :-(( buuuu....
        • zettrzy Re: Sylwester w plenerze 31.12.04, 15:44
          u nas ma tez lac, choc niby ciagle sucho - za to temperaturki jak w kwietniu
          ja nie chce takiej zimy, ja chce w zimie snieg i mroz!
          • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:52
            podobno dopiero po 15 stycznia przyszłego roku ;-)) ma być prawdziwa zima...
            u mnie pada dalej :-(((
            • zettrzy Re: Sylwester w plenerze 31.12.04, 15:54
              ja slyszalam, ze klimat tak reaguje na prezydenture busza
              • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:02
                a to bardzo możliwe;-))
                • zettrzy Re: Sylwester w plenerze 31.12.04, 16:04
                  ojjj, to jest gwarantowane - tego drania to nawet porzadna zima nie chce i tak
                  kontestuje (w zeszlym roku lalo jak z cebra w styczniu i lutym!!! no na to nie
                  ma zadnego meteorologicznego tlumaczenia!!!)
      • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:16
        weszłam do łazienki...żeby się szykować na to wyjście..ale naprawdę nie mam pojęcia w co się ubrać żeby było sylwestrowo i zarazem żebym wytrzymała do 2 w nocy na mieście...zima jaka jest to jest....dziewczyny Pomocy!!!
        hmmm.....a co z czapeczką ?
      • Gość: dobry humorek Re: Sylwester w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:14
        idę pod Pałac..obiecuję pomyśleć o Was cieplutko...Pozdrawiam Gorąco !!
        i życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2005...oby był lepszy niż "staruch" i weselszy....no i dobrego humorku życzę...:-)) Buziaki !!!
        • miska_malcova Re: Sylwester w plenerze 31.12.04, 21:27
          wszystkiego dobrego Ci życzę. Mnie Wilki, Kozdrak i Skaldowie nie zachecaja.
          Zostaje w domu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka