Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomoc w doborze stroju

IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 25.01.05, 17:57
    Hej, w nadziei na życzliwe ale niezłośliwe rady, zgłaszam się do Was z prośbą
    o pomoc w doborze stroju dla osiemnastolatki na musical. Chodzi mi o coś, co
    pozwoli mi się wtopić w tłum, a nie zbytnio wyróżnić (na korzyść lub nie). Co
    proponujecie? :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ali Re: Pomoc w doborze stroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:13
        jeśli chcesz się wtopić w tłum załóż czarne spodnie w kant i do tego czarny
        żakiet.
        • Gość: Kata Re: Pomoc w doborze stroju IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 25.01.05, 18:25
          Dzięki, może jeszcze jakieś propozycje? :-)
          • Gość: adela Re: Pomoc w doborze stroju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 12:02
            Ja proponuje czarna krotka spodnice, czarne rajstopki, czarny golf ze srebrna
            broszka i wlosy jesli dlugie upiete w kok. To tego jakies male srebrne
            kolczyki.. i nawet jesli potem zaprosza Cie na kolacje do Palacu Prezydenckiego
            bedziesz w tym pasowala, a nie bedziesz sie wyrozniac.
            pozdrawiam
      • Gość: up Re: Pomoc w doborze stroju IP: *.warszawa.tktelekom.pl 26.01.05, 11:19
      • lucy215 Re: Pomoc w doborze stroju 26.01.05, 20:57
        może ciemne spodnie tweedowe i ciemny golf ( lub inny sweterek) + stonowana
        bizuteria?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka