Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

India Shopy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:17
    Lubicie India Shopy? Ja uwielbiam tam grzebac, mozna kupic prawdziwe cuda i
    to czasami za smieszne pieniadze. Kupilam w india shopie swoja ukochana
    sukienke-wrzosowa w fioletowe liscie, z dekoltem kopertowym i ramiaczkami
    wyszywanymi srebrnymi koralikami... Macie jakies przeboje w szafie ze Sklepu
    Indyjskiego?
    Obserwuj wątek
      • keepersmaid Re: India Shopy 26.01.05, 18:28
        Wbrew wszelkim podejrzeniom - mala czarna bez rekawow.
        Czarny gladki spod i czarne haftowane na czarno dyskretne pokrycie. Dlugosc
        dobra, dekolt sredni, dodatki moga byc dowolne.
      • Gość: laksmi Re: India Shopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:28
        kiedys kupowalam dosyc czesto, po wyjezdzie do indii przywiozlam pol plecaka
        szali, bluzek, sukienek za smieszne pieniadze.
        teraz od czasu do czasu wejde zobaczyc co maja ale jak widze ceny a wiem ile za
        to naprawde zaplacili, to wychodze
        • Gość: adela Re: India Shopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:31
          pozazdroscic
      • anja.riddle Re: India Shopy 26.01.05, 19:01
        Mam stamtąd dwie sukienki i bluzkę - skusiłam się bo były tanie. Sukienki leżą
        fatalnie a bluzka bardzo szybko się sprała. Więc (wiem, że nie zaczyna się
        zdania od więc :) raczej tam nie zachodzę.
      • Gość: małgo Re: India Shopy IP: *.crowley.pl 26.01.05, 20:07
        Dawno dawno temu uwielbiałam india ubrania, kupowałam sari szyłam z nich
        sukienki, zachwycałam sie bizuterią ba uzywałam indyjskich olejków zamiast
        perfum.Dzis lubie dobre gatunkowo ubrania , miłosc przemineła ,nie byłam w
        India Shopie kilka lat.
        • Gość: Persephona Black Re: India Shopy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 22:12
          Lubie, ostatnio na przecenie kupilam sobie czarna bluzeczke, na ramiaczkach. Z
          tylu jest gladka ale przod jest z nakladajacych sie na sibie falban, ciekawie
          to wyglada, tak lekko
      • Gość: terra Re: India Shopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:11
        Ja bardzo lubię te sklepy, chociaż jakośc ubrań często jest kiepska. Sa to
        rzeczy gorszego gatunku, ale szyte dla dobrych firm. Często oglądam
        amerykańskie katalogi wysyłkowe albo aukcje ebay, i zdarza mi sie zobaczyć
        takie same rzeczy jak w naszych indiashopach.
        Gdzie są wasze ulubione sklepy indyjskie w Warszawie? Może znacie jakieś fajne
        poza centrum?
        • Gość: adela Re: India Shopy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 22:14
          No, niestety, te ktore znam, to tylko w centrum, na Krakowskim sa dwa IS. Jeden
          przy Chmielnej i jeden przy Pl.Zamkowym.
        • Gość: SN Re: India Shopy IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:17
          W al. Niepodległości za SGGW(w stronę radia), w pobliżu ul. Kwiatowej, lub jak
          komuś łatwiej niedaleko lodziarni Malinova.
      • stephanie_s Re: India Shopy 26.01.05, 22:15
        kurcze a ja mam uraz po tym jak kiedys weszłam i zobaczyłam naprawde cudną
        bluzeczke piekne rozszerzane rekawy ahh w ogóle cud miod na wieszaku...tania
        nie była bo ok 140zł wiec jak na India shop to nie az tak tanio w kazdym razie
        zdrowy rozsadek kazał mi pzrymierzyc:)no i była kzrywo uszyta(nie nie celowo)
        poza tym to iala byc "S" a na piersiach opinała cholernie co do reszty wisiała
        jak na worku a anorektyczką nie jestem ...
        • Gość: adela Re: India Shopy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 22:40
          przymierzalam ostatnio sliczna kiecunie w groszki ale niestety, miala krzywo
          uszyte biodra- to fakt z jakoscia szycia i kroju bywa roznie ale magai jest w
          tych ciuchach
          • Gość: adela magia znaczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 22:41
            • Gość: terra Re: magia znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:55
              Ja mam kilka rzeczy firmy Chicco, m.in jedwabne żakiety, żadna nie kosztowała
              więcej niż 100 zł, tymczasemw ich sklepie internetowym byłoby to raczej 100
              $...nIEDAWNO WIDZIAŁAM SUKIENKE kOOKAI, wyobrażam sobie ile kosztuja np. we
              Francji. Czasem trafia się coś firmy Monsoon, u nas jej nie ma, za to ich
              sklepy w Londynie sa zachwycające (byle nie patrzec na ceny) dla wielbicielek
              jedwabi i pieknych kolorów. Dlatego uważam, ze zawsze warto poszperać - w masie
              kiepskich rzeczy zawsze moze się trafić perełka, no i nie będzie tego nosiła co
              druga osoba. I jeszcze jeden walor sklepów indyjskich - mogą się tam ubierać
              nie tylko szczuple dziewczynki (chociaż one też) ale i osoby "dorodne", a one
              nie mają wielkiego wyboru w innych sklepach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka