Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane?

IP: *.bg.pwr.wroc.pl 27.01.05, 18:16
    Szukam we Wrocławiu TANICH wiązanych w pasie kopertowych swetrów i
    koszul...ale nie mogę jak do tej pory nic znalreźć pomożecie? byłam już w
    Terranovie, Vero Modzie, H&M (zresztą nie znoszę tego sklepu)Tatuum, może
    gdzieś w Galerii Dominikańskiej....
    Obserwuj wątek
      • Gość: klara Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? IP: *.crowley.pl 27.01.05, 18:58
        w Krakowie są prawie w każdym sklepie, nawet na bazarkach też... w przeróżnych
        kolorach i różne jakościowo... do wyboru, do koloru... z "ogólnopolskich" sieci
        chyba widziałam w orsay
        • lady Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? 27.01.05, 19:57
          Kurczę, gdzie one są w tym Krakowie? Szukam i nie widzę... :-/
        • Gość: klara do lady: IP: *.crowley.pl 28.01.05, 14:16
          na Krakowskiej, na Kleparzu, i prawie w co drugim sklepie na ul. Długiej. M.in.
          w takim naprzeciwko sklepu z sukniami ślubnymi - róg ul. Długiej i Filipa,
          zależy jeszcze jakiego szukasz - ja szukam takiego sweterka w kolorze śliwki i
          niestety akurat takiego nie widziałam...
          • lady Re: do lady: 29.01.05, 11:09
            Kurcze, mieszkam koło Krakowskiej, slepa jestem chyba... :-/
            Ale kupiłam sobie wczoraj dwa takie sweterki, czarny i ecru, ciepłe, z jakiejś
            chyba angory... w Częstochowie! :-P
      • dziuniia Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? 28.01.05, 03:00
        Lili, zajrzyj do areny na Komandorskiej, jest dużo chłamu, ale na kilku
        stoiskach można trafić coś naprawdę ładnego, zwłaszcza w drugiej alejce na
        prawo od głównego wejścia. Pozdrawiam ;)
        • Gość: lili Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? IP: *.bg.pwr.wroc.pl 28.01.05, 08:33
          Dziuniia, dziekuje bardzo pojade tam na pewno! Milego dnia zycze
      • Gość: ewelita Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.01.05, 13:05
        Widziałam na bazarku Zielińskiego w granicach 50 - 70 zł. Jeżeli kupujesz na
        bazarze to tam znajdziesz. Widziałam też kopertowy w Reserved ale tylko brązowy.
      • Gość: kopertka Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 13:49
        nie wiem czemu powrocila ta moda na kopertowki .... mi w kazdym razie one sie
        nie podobaja ... mam kilka takich sweterkow jeszcze z zeszlych lat ... nie wiem
        jakim cudem przetrwaly w mojej szafie
        • lady Re: WROCŁAWgdzie koszule i swetry wiązane? 29.01.05, 20:18
          A ja je kocham! Mam duży biust i waskie biodra, a one mi do tego robią taką
          talię, że coś pięknego... ;-)
          Z tym, ze wolę kopertowe sweterki od koszul, bo te ostatnie mną się jednak
          brzydko przy takim wiązaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka