Gość: tajemnica IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 20:47 napiszcie o JEDNEJ ubraniowej rzeczy o ktorej tak najbardziej na świecie marzycie :) (jestem bardzo ciekawa co wytypujesz) .... moze jakaś wrozka przeczyta ten post i spełni nasze marzenia? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: marze o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:51 ja marze o klasycznym beżowym trenczu na wiosnę i jest i ch wszędzie pełno, tylko ta cena - 200, 300 zł............... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: marze o .... 28.01.05, 21:00 tweedowa marynarka w kolorze zgniłej zieleni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: marze o .... 28.01.05, 21:02 yyyy...ja marzę o talentach designerskich - dla mnie samej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:04 sprytnie wymysliłaś :) to by załatwilo wszystkie odziezowe problemy :) a tutaj zaden sponsor nie pomoze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: marze o .... 28.01.05, 21:08 Gość portalu: tajemnica napisał(a): > sprytnie wymysliłaś :) to by załatwilo wszystkie odziezowe problemy :) no nie,pozostaje jeszcze uszycie/zlecenie uszycia + środki na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:12 moim zdaniem prawdziwy projektant powinien (musi) umiec szyc, znac się na materiałach ... a co do kasy, sprzetu, tworzyw .... to widzisz jaka ze mnie marzycielka :) ... po prostu zapomniałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
karodzaj Re: marze o .... 28.01.05, 21:06 o jednej prawdziwej sukni balowej.... z krynoliną (kto powiedział, że chcę w niej często chodzić), na halkach, z gorsetem.... zrobionej zgodnie ze wszystkimi zasadami Sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: marze o .... 28.01.05, 21:07 karodzaj napisała: > o jednej prawdziwej sukni balowej.... > z krynoliną (kto powiedział, że chcę w niej często chodzić), na halkach, z > gorsetem.... zrobionej zgodnie ze wszystkimi zasadami Sztuki Do zrobienia.Nie wiem tylko gdzie.Może u kostiumologów teatralnych? Odpowiedz Link Zgłoś
karodzaj Re: marze o .... 28.01.05, 21:11 Pewne marzenia powinny pozostać w sferze marzeń. Chyba, że bzowa wróżka mi przyniesie... Właśnie! Pamiętacie suknie z bajki "Ośla skórka"? Niektóre z nich moglyby być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 28.01.05, 21:17 kochanica-francuza napisała: > karodzaj napisała: > > > o jednej prawdziwej sukni balowej.... > > z krynoliną (kto powiedział, że chcę w niej często chodzić), na halkach, > z > > gorsetem.... zrobionej zgodnie ze wszystkimi zasadami Sztuki > Do zrobienia.Nie wiem tylko gdzie.Może u kostiumologów teatralnych? hehehe... ja mam taka, wlasnej roboty, teraz tez cos podobnego fabrykuje - z intensywnie ciemno-blekitnej, prawie granatowej, tafty Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: marze o .... 28.01.05, 21:06 futrze z soboli. Nie żebym w nim chodziła, ale marzę o przyjemności z posiadania możliwości kupienia sobie takiego. Bo w sumie to w brązach mi tak sobie, lepiej wyglądam w szynszylach albo w srebrnych lisach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:09 szkoda,że twoje marzenia byłyby okupione smiercia zwierzatek .... mam nadzieje,że sie nie spełni .... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: marze o .... 28.01.05, 21:12 Gość portalu: tajemnica napisał(a): > szkoda,że twoje marzenia byłyby okupione smiercia zwierzatek .... mam > nadzieje,że sie nie spełni .... eee,może trafić używane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: marze o .... IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 28.01.05, 22:59 O Boże!!!To znowu jakaś nawiedzona,czy tylko taki dowcip???A tak przy okazji to nie zwierzątek,tylko zwierząt.Zwierzątkami to bawi się moja córka i są z pluszu:)Pozdrawiam.Ida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 12:03 to mialo być do mnie? hmm nawiedzona chyba nie jestem ...no cóż ale może pomysle poważniej o jakims egzorcyscie :) dla mnie szynszyle to zwierzatka ....małe, kochane, puszyste ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 28.01.05, 21:15 sobole bywaja w paru kolorach naturalnych - sa rowniez czarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... do zettrzy IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:16 zettrzy a ty o czym marzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... do zettrzy 28.01.05, 21:19 Gość portalu: tajemnica napisał(a): > zettrzy a ty o czym marzysz? o wlosiennicy nasaczonej jakimis zracymi kwasami dla prezydenta-dupka Busza z przyjemnoscia sama bym to na niego wcisnela i obserwowala jak dran ewaporuje w nicosc do ktorej i tak przynalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... do zettrzy IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:36 ojj nie trać swoich marzeń na takiego #$%#^&% kogos :) zamarz z nami o jakiejs cudownej rzeczy tylko dla siebie,.... a moze ty juz wszystko masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... do zettrzy 28.01.05, 21:48 Gość portalu: tajemnica napisał(a): > ojj nie trać swoich marzeń na takiego #$%#^&% kogos :) > zamarz z nami o jakiejs cudownej rzeczy tylko dla siebie,.... a moze ty juz > wszystko masz?? ja sobie wlasciwie wszystko moge sama uszyc, wiec mam ten luksus zeby pomarzyc o usunieciu tego #)$@$#@%$%%, delikatnie mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: marze o .... IP: *.aster.pl 28.01.05, 21:19 mnie się też marzy długie i mięciutkie futro ...może z norek, tak myśle,że norki bylyby najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: marze o .... 28.01.05, 21:20 a widzisz, wychodzi moja ignorancja w tym względzie. Mnie tam sobole kojarzą się z obszyciami na futrach czy wręcz podszyciami kożuchów ruskich możnych, a że nie znam żadnego ruskiego możnego, bo ci wymarli w czasie rewolucji, to muszą mi wystarczyć filmowe obrazki ;) Czarne owszem, byłyby kolorystycznie idealne, choć akurat brak by wtedy było wyjątkowości sobolego brązu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 28.01.05, 21:25 rr.richelieu napisała: > Czarne owszem, byłyby kolorystycznie idealne, choć akurat brak by wtedy było > wyjątkowości sobolego brązu. te sobole, ktore dane bylo mi ogladac w butikach dla paris hiltonow tego swiata, byly w roznych kolorach, od szaro-brazowego po prawie czarny - te tak ciemne ze az czarne byly najpiekniejsze, bo jednak przebijalo od spodu takim ciemno ciemno zlocistym brazem tylko te ceny - $60 tys. za plaszcz - za tyle mozna kupic kawalerke na obrzezach wielkiego miasta, a gdzies w Montanie to pewnie i caly dom Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: marze o .... 28.01.05, 21:34 uhm, i teraz pomyśl sobie co to za uczucie traktować futro z soboli jak drobne wydatki ;) czarne z prześwitującym brązem? miodzio, jak gniady bardzo ciemny, jak krawędź styku dobermanowego podpalania z czarnym, jak dobrze zrobiony balejaż z kasztanu na czarnych włosach Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 28.01.05, 21:46 rr.richelieu napisała: > > uhm, i teraz pomyśl sobie co to za uczucie traktować futro z soboli jak drobne > wydatki ;) > eh, ci upienieznieni strasznie sie cackaja z takimi zabawkami - niby ich stac a jak juz maja wydac to sie zachowuja jakby swiat sie konczyl nie lubie tej sfery bo to tacy SKAPIARZE Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: marze o .... 28.01.05, 22:04 ten napewno by się nie cackał serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2383611.html ;) z drugiej trony kto nie oszczędza ten nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 28.01.05, 22:22 to nie jest jakis dorobkiewicz-drobny ciulacz oszczedzac istotnie trzeba, ale bez przesady - co to jest paredziesiat tysiecy jak sie ma kilkanascie bilionow? a pamietam notatke w gazecie, jak jedna miliarderka zwrocila do sklepu biustonosz za $12.50, bo doszla do wniosku ze byl za drogi... (gazety wylapuja takie historie z luboscia i jak im sie uda, to jeszcze dolepia jakas fotke) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: marze o .... 28.01.05, 21:18 No wlasnie nie marze, ale jak cos mi wadnie w oko, to stane na rzesach.. Extra pieniadze wydaje raczej na podroze.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: marze o .... 28.01.05, 21:26 marze o gaciach barchanowych, takich w tym wlasciwym kolorze, wlasciwym modelu....modnym ze bardziej sie nie da wedlug norm polskich jestem juz taka leciwa ze najwyzszy czas o tym zaczac myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 20:02 :D podaj adres to bede twoją dobrą wrozka i ci przysle takie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: marze o .... 30.01.05, 21:08 Gość portalu: tajemnica napisał(a): > :D > podaj adres to bede twoją dobrą wrozka i ci przysle takie :))) wrzuc do skrzynki na gw, jak dobrze zlozysz to powinny sie zmiescic Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: marze o .... 28.01.05, 21:51 ...czapce niewidce. To by mi załatwiło mnóstwo spraw: np. mogłabym podróżować za darmo po całym świecie i być tam, gdzie zechcę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 21:58 :o))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: marze o .... IP: *.ssnet.pl 28.01.05, 22:02 Ja całe życie marzyłam o lugiej, czarnej balowej sukni na ramiaczkach i już ja mam, wiec o niczym wiecej nie marzę, no może jeszcze o nowych glanach, bo mi sie stare poprzecierały;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: marze o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:11 ja marzę o zielonych butach na wiosnę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: marze o .... 29.01.05, 08:52 a ja o szafie która pomieściłaby wszystkie buty jakie mam zamiar sobie kupić (czytaj : mam zamiar ale i tak do tego nie dojdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: marze o .... IP: *.238.100.122.adsl.inetia.pl 29.01.05, 12:16 marzy mi się taka aksamitna suknia, na krynolinie, jaką miała Scarlett...może jakaś wróżka by mi taka podarowała? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 30.01.05, 20:10 Gość portalu: aghny_b napisał(a): > marzy mi się taka aksamitna suknia, na krynolinie, jaką miała Scarlett...może > jakaś wróżka by mi taka podarowała? taka suknia musi byc wlasnej roboty i koniecznie trzeba ja uszyc z kotar w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 20:14 a ja się zastanowiłam o czym ja marze i .... mam tyle marzeń, że nie wiem co wybrac :) ale chyba najwazniejsza kreacja w zyciu powinna być suknia ślubna ... i taką właśnie idealną suknie dla mnie chciałabym mieć ... nie liczyc sie z kosztami przy jej wyborze, nie byc oraniczona przez dostepne projekty, nie denerwowac sie przy szukaniu .. tylko po prostu miec idealne cudo dla mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: marze o .... IP: *.238.99.164.adsl.inetia.pl 30.01.05, 20:51 no i dlatego pomarzyc sobie tylko mogę, bo brak takich kotar w moim "salonie" i Niania nie ta... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 30.01.05, 21:09 no to sluchaj, wedlug planu: 1) nabywasz kotary 2) zatrudniasz odpowiednia nianie 3) zabierasz sie za szycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: marze o .... IP: *.238.99.164.adsl.inetia.pl 30.01.05, 21:14 tak, i tylko nie ten Rhett... wiem, marudze Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: marze o .... 30.01.05, 21:25 olej tego Rhetta, pijus i dziwkarz zreszta mezczyzna jest jak autobus, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: marze o .... IP: 195.117.90.* 31.01.05, 01:15 co chcesz, lepszy uczciwy pijus i dziwkarz niż zakłamany dżentelmen Odpowiedz Link Zgłoś
anja.riddle Re: marze o .... 30.01.05, 21:59 Mi zawsze marzył się elegancki, czarny, skórzany płaszcz. Ale takie cudo kosztuje pewnie kilka tysięcy. Poza tym zawsze chciałam mieć mnóstwo najrózniejszych butów - do każdej bluzki czy spódnicy inną parę :). Z marzeń chyba do zrealizowania - od jakiegoś czasu mam hopla na punkcie ciemnych, skórzanych trampków Conversa z długą cholewką, ale nigdzie nie ma rozmiaru 36 : (. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 09:41 buty ... o tak ja bym też chciała miec inne butki do kazdej kreacji ( no może do co drugiej;) i wszystkie wygodne, piekne, oryginalne, niezniszczalne :) plus ooogromna garderoba, gdzie kazde ubranie ma oddzielne miejsce, jest wyeksponowane .... no i program komputerowy dobierajacy ubrania , ze zdjeciami kazdego z nich ..jak w tym filmie ..ojj zapomnialam tytulu ...z alicia silverstone ...na pewno wiecie!!! ehhhh to się rozmarzyłam ...i to juz z samego rana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesti Re: marze o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30 buty manolo................ ojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: marze o .... IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 01.02.05, 00:10 Marze o ciemnej bezowej skorzanej marynarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik Re: marze o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:49 A ja od bardzo bardzo dawna marzę o torebce Burberry... Najbardizej podoba mi się taka z kolekcji jesień-zima 2004/2005, błękitna, cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: marze o .... 01.02.05, 11:28 a ja bym chciala miec tyle pieniedzy, zeby chodzic caly dzień i kupować wszystko na co tylko miałabym ochote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnica Re: marze o .... IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 11:50 tylko jeden dzień :))))?? jak już marzyć to o całym roku kupowania tego co się chce :D Odpowiedz Link Zgłoś