Gość: andżela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:20 czy to się jeszcze nosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: skórzane spódnice 02.02.05, 21:24 bardzo modne od wielu lat, super modne w obecnym sezonie, a ty mowisz "jeszcze"? skora to klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andżela Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:33 Dostałam dzisiaj w SH prawie nową czarną prostą z hennesa, trochę za kolano, bardzo mi się spodobała, a w domu zwątpiłam czy dobrze zrobiłam kupując.... ale skoro mówicie, że TO się nosi to założę :-) mieszkam w niezbyt dużym mieście, tu ludzie wydaje się na wszystko patrzą dziwnie - co nie jest stereotypem w ubiorze... pozostał tylko problem co na górę, ale przejrzę szafę, pozdrawiam was serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: skórzane spódnice 02.02.05, 21:45 kochana, trafilas skarb, ta dlugosc to jest wlasnie obecny sezon - a co do gory, pasuje mniej wiecej wszystko, sweter, koszula, bluzka, top, marynarka, podkoszulek, no fokle co wymyslisz a spodnice ze skory bedziesz miec 20 lat albo dluzej, skora sie praktycznie nie niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andżela Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:29 Dzięki !!!! wiedziałam, że można na was polegać :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: skórzane spódnice 03.02.05, 10:40 oczywiście to rzecz gustu, ale dla mnie skórzana spódnica to zupełnie jak białe kozaki, ponadczsowy i niezależny od trendu niezwykle kiczowaty element stroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:48 myślę,że to wszystko zależy od rodzaju kroju spódnicy,,koloru i rodzaju skóry..etc.Ja np niedawno w przypływie jakiś nazwijmy to fanaberii kupiłam w Escadzie sport super skórzaną do pół łydki,,,w super kolorze : jasny fiolet.Musiałam ją jednak odsprzedać ponieważ od początku była dla mnie za duża..ale wspominam ją ciepło chociaż miałam na sobie tylko 2 razy:-( Raczej nie chodziłabym w czarnej klasycznej skórzanej przed kolano...nie w moim stylu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:38 Przywizłam sobie rok temu z francuskiego bazarku, zamszową spódnice koloru ciemnoniebieskiego. lekko za kolano lekko rozszerzaną, na całej długości z przodu jest wiazana na rzemyk, na dodatek ozdoba sa metalowe dziurki przez które jest przepleciony ten rzemyk.Co sadzicie o takij kiecce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:22 dla mnie ok, jak reszta stroju będzie prosta Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: skórzane spódnice 04.02.05, 07:45 Podobają mi się skórzane spódnice, najbardziej właśnie klasyczne - czarne, dopasowane, przed kolano. Taką właśnie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlo Re: skórzane spódnice IP: *.crowley.pl 04.02.05, 15:16 widok kobiety w skórzanej spódnicy/spodniach zawsze wywołuje u mnie leciutki skok ciśnienia hehe. Odpowiedz Link Zgłoś