Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skórzane spódnice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:20
    czy to się jeszcze nosi?
    Obserwuj wątek
      • daino Re: skórzane spódnice 02.02.05, 19:54
        skora sama w sobie? zawsze.
      • zettrzy Re: skórzane spódnice 02.02.05, 21:24
        bardzo modne od wielu lat, super modne w obecnym sezonie, a ty mowisz "jeszcze"?
        skora to klasyk
        • Gość: andżela Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:33
          Dostałam dzisiaj w SH prawie nową czarną prostą z hennesa, trochę za kolano,
          bardzo mi się spodobała, a w domu zwątpiłam czy dobrze zrobiłam kupując.... ale
          skoro mówicie, że TO się nosi to założę :-) mieszkam w niezbyt dużym mieście,
          tu ludzie wydaje się na wszystko patrzą dziwnie - co nie jest stereotypem w
          ubiorze... pozostał tylko problem co na górę, ale przejrzę szafę, pozdrawiam
          was serdecznie !!!
          • zettrzy Re: skórzane spódnice 02.02.05, 21:45
            kochana, trafilas skarb, ta dlugosc to jest wlasnie obecny sezon - a co do gory,
            pasuje mniej wiecej wszystko, sweter, koszula, bluzka, top, marynarka,
            podkoszulek, no fokle co wymyslisz
            a spodnice ze skory bedziesz miec 20 lat albo dluzej, skora sie praktycznie nie
            niszczy
            • Gość: andżela Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:29
              Dzięki !!!! wiedziałam, że można na was polegać :-))))
      • titerlitury Re: skórzane spódnice 03.02.05, 10:40
        oczywiście to rzecz gustu, ale dla mnie skórzana spódnica to zupełnie jak białe
        kozaki, ponadczsowy i niezależny od trendu niezwykle kiczowaty element stroju
        • Gość: dobry humorek Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:48
          myślę,że to wszystko zależy od rodzaju kroju spódnicy,,koloru i rodzaju
          skóry..etc.Ja np niedawno w przypływie jakiś nazwijmy to fanaberii kupiłam w
          Escadzie sport super skórzaną do pół łydki,,,w super kolorze : jasny
          fiolet.Musiałam ją jednak odsprzedać ponieważ od początku była dla mnie za
          duża..ale wspominam ją ciepło chociaż miałam na sobie tylko 2 razy:-(
          Raczej nie chodziłabym w czarnej klasycznej skórzanej przed kolano...nie w moim
          stylu;-)
          • Gość: mimbla Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:38
            Przywizłam sobie rok temu z francuskiego bazarku, zamszową spódnice koloru
            ciemnoniebieskiego. lekko za kolano lekko rozszerzaną, na całej długości z
            przodu jest wiazana na rzemyk, na dodatek ozdoba sa metalowe dziurki przez
            które jest przepleciony ten rzemyk.Co sadzicie o takij kiecce?
            • Gość: ania Re: skórzane spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:22
              dla mnie ok, jak reszta stroju będzie prosta
              • krysia_laska Re: skórzane spódnice 04.02.05, 07:45
                Podobają mi się skórzane spódnice, najbardziej właśnie klasyczne - czarne,
                dopasowane, przed kolano. Taką właśnie mam.
                • Gość: marlo Re: skórzane spódnice IP: *.crowley.pl 04.02.05, 15:16
                  widok kobiety w skórzanej spódnicy/spodniach zawsze wywołuje u mnie leciutki
                  skok ciśnienia hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka