Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

reserved , a reklamacje

IP: *.aster.pl 06.02.05, 21:26
    czy ktos skladał reklamacje w sklepie reserved, bo ja wlaśnie muszę i ciekawa
    jestem jak oni zalatwiają takie sprawy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mala Re: reserved , a reklamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:40
        Ja kupiłam chłopakowi sweter na zimę. Okazało się, ze jest trochę za duży. Bez
        problemu mogłam zamienić na mniejszy rozmiar, a odczepiłam wcześniej metkę.
        Jeśli chodzi o zwrot pieniędzy, to chyba też jest ok, bo zanim powiedziałam, ze
        chce zamienić na inny rozmiar, babka chciała oddać mi kasę. Oczywiście miałam
        paragon. Pozdrawiam.
      • kanapkazserem Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 12:28
        Ja mam takiego pecha,że prawie kazda rzecz jaka kupie w reserved musze
        reklamowac bo cos z nia nie tak. I jeszcze sie nie zdarzylo, zeby odmówili
        reklamacji. Nigdy nie proponowali wymiany tylko zawsze oddaja pieniadze.
      • vic_vic Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 14:44
        kiedys po tygodniu zwrocilam bluzke bo zmienilam co do niej zdanie :) Tak
        wlasciwie to nie mialam uzasadnionego powodu by zwracac, ale oddali kase bez
        pytania czemu zwracam :) Chetnie zrobilabym to samo ze spodniami, ktore
        niedawno tam kupilam, ale gdzies zawieruszylam paragon :(
        • Gość: kaja Re: reserved , a reklamacje IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.05, 23:04
          a ja mam negatywne zdanie na en temat-we wroclawiu chcialam oddac bluzke na
          ktorej po pierwszym praniu pojawily sie plamy-chlopak w sklepei udowadnial mi
          ze to plamy pozostalosci po proszku, i ze ogolnie zle wyprane....bezczelnosc i
          tyle....czekalam w sklepie ponad pol godziny a on moczyl bluzke i potem
          prasowal zeby mi udowodnic ze plama zejdzie....beznadzieja

• Gość: brix Re: reserved , a reklamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:19
        zloz i nam pozniej opisz to bedziemy wiedziec
      • papryczka_ag Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 23:54
        Ze dwa razy - bezproblemowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka