Gość: magia IP: *.aster.pl 06.02.05, 21:26 czy ktos skladał reklamacje w sklepie reserved, bo ja wlaśnie muszę i ciekawa jestem jak oni zalatwiają takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mala Re: reserved , a reklamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:40 Ja kupiłam chłopakowi sweter na zimę. Okazało się, ze jest trochę za duży. Bez problemu mogłam zamienić na mniejszy rozmiar, a odczepiłam wcześniej metkę. Jeśli chodzi o zwrot pieniędzy, to chyba też jest ok, bo zanim powiedziałam, ze chce zamienić na inny rozmiar, babka chciała oddać mi kasę. Oczywiście miałam paragon. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 12:28 Ja mam takiego pecha,że prawie kazda rzecz jaka kupie w reserved musze reklamowac bo cos z nia nie tak. I jeszcze sie nie zdarzylo, zeby odmówili reklamacji. Nigdy nie proponowali wymiany tylko zawsze oddaja pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 14:44 kiedys po tygodniu zwrocilam bluzke bo zmienilam co do niej zdanie :) Tak wlasciwie to nie mialam uzasadnionego powodu by zwracac, ale oddali kase bez pytania czemu zwracam :) Chetnie zrobilabym to samo ze spodniami, ktore niedawno tam kupilam, ale gdzies zawieruszylam paragon :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: reserved , a reklamacje IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.05, 23:04 a ja mam negatywne zdanie na en temat-we wroclawiu chcialam oddac bluzke na ktorej po pierwszym praniu pojawily sie plamy-chlopak w sklepei udowadnial mi ze to plamy pozostalosci po proszku, i ze ogolnie zle wyprane....bezczelnosc i tyle....czekalam w sklepie ponad pol godziny a on moczyl bluzke i potem prasowal zeby mi udowodnic ze plama zejdzie....beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brix Re: reserved , a reklamacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:19 zloz i nam pozniej opisz to bedziemy wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: reserved , a reklamacje 07.02.05, 23:54 Ze dwa razy - bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś