Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.org 14.02.05, 22:29
    Czy wy też uważacie,jak większość moich znajomych,że ubrania z H&M
    wyglądają,jakby były z lumpeksu???Nie chcę tu generalizować,że w lumpeksach
    są same straszne ciuchy.Mnie osobiście udało się w H&M kupić bardzo fajny
    sweter...ale wielu ludzi nie jest przekonanych do tej marki,nie tylko moje
    kumpele;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kola Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:05
        moim zdaniem z H&M są niezadowolone te Panie które stać na inne marki, bardziej
        cenione za jakość i styl. W czasie wyprzedaży idzie coś upolować w miarę
        fajnego a za niewysoką cenę. Najbardziej w H&M podobają mi się dodatki, bo z
        ubraniami to jest różnie.
      • Gość: Karola Re: H&M IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 15.02.05, 10:16
        Ciuchy w hm sa bardzo zroznicowane takze kazdy moze znalezc cos dla siebie.
        Jesli kogos stac na drogie i dobre gatunkowo ciuchy to wiadomo ze hm go nie
        zachwyci.
      • Gość: kid Re: H&M IP: 213.134.130.* 15.02.05, 13:45
        ja często bywam w H&M, nie zawsze wychodzę z pełnymi torbami, ale od czasu do
        czasu uda się upolować coś fajnego, raczej tzw.casuals no i dużo bielizny mam
        stamtąd, od zwykłych piżamek do bardzo sexy "underwear"
        • canile Re: H&M 15.02.05, 14:05
          po co zakładac taki wątek? wiadomo że każdemu podoba sie co innego. mi sie
          podobają te brzydkie ubrania jak z lumpeksu :P nie rozumiem co można miec do
          zwykłego swetra z golfem? albo dzinsowej spódniczki? no i podaj mi adres tego
          lumpeksu gdzie widziałas takie fajne rzeczy :]
          • Gość: Nicky Re: H&M IP: *.org 15.02.05, 17:07
            Chyba trochę nie zrozumiałaś o co mi chodzi.Właśnie dlatego,że każdemu podoba
            się coś innego chciałam poznac różnie opinie.Są na forum wątki o
            Camaieu,C&A,Zarze itp,a o H&M nie było,więc skoro wywołuje tyle dyskusji wśród
            różnych osób,założyłam ten temat.A co się tyczy lumpeksów-ja jeszcze nigdy nie
            byłam,ale nawet w żurnalach piszą,że można tam coś czasem "upolować". :)
            • ludzka_budowla Re: H&M 15.02.05, 17:21
              Są na forum wątki o
              > Camaieu,C&A,Zarze itp,a o H&M nie było,

a wlasnie ze bylo i to kilka dobrych razy o ile mnie pamiec nie myli.
              • Gość: agn Re: H&M IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 20:35
                ubrania roznie, raz lepiej raz gorzej
                nie wiem czy to teraz taka moda ale 90 % spodni (jeans) w h&m wyglada jak
                szmaty - jakies przetarcia, szwy na wierzchu itd... :(
                szkoda bo niektore kroj maja fajny
                poza tym bylam w kilku h&m i tam zawsze smierdzi, zwlaszcza w tym w galerii
                mokotow :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka