maniaszewska 24.02.05, 11:15 piękne kolory, chce się do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żółta Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:09 Bardzo podoba mi się ten kolor!!!Jest rewelacyjny!!sama juz wzbogaciłam swoja garderobe o ten odcien !!Goraco polecam zakiecik w VERO MODZIE z bardzo ekstrawaganckim ornamentem kwiatowym na jednym rekawie!!Oczywiscie w kolorze wiosennym !!!Zielen gora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:54 ja tez się porządnie zaopatrzyłam w ten kolor na wiosnę, dosłownie dostałam obłędu na jego punkcie, razem z białym, czarnym, pastelowym rózem, brązem, pomarańczem, można tworzyć ciekawe zestawienia; mysle, że dużo zieleni wylegnie na ulicę tej wiosny i aż się tego boję, bo nie lubię być zbyt trendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magducha Re: Wiosenna zieleń IP: *.umwo.opole.pl 25.02.05, 14:51 Przecudny kolorek!!! Zawsze stroniłam od rzeczy w tym kolorze ale kiedy kupiłam sobie przcudną zieloną bluzeczkę zakochałam sie w niej do szleństwa.. kolor tenjest niesamowicie twarzowy. Nawet najbardziej zmęczona twarz wygladaj młodziej i piekniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:25 zielony fajny kolor jest! mam zielone spodnie, zieloną bluzeczkę w żółte grochy i razem wyglądają extra :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Wiosenna zieleń 25.02.05, 15:55 Ja też oszalałam na punkcie zieleni :) Dopiero koniec lutego, śnieg na ulicy, zapowiadają mróz na najbliższe dni, a ja już mam sporo garderoby w tym kolorze. Pierwszy mój zakup to był zielony trench (Monton). Później lniana zielona marynakra w Peeku. Następnie zielona marynarka i spódnica oraz sukienka w zielono, brazowo, beżowe kwiaty Leo Lazzi:) Do tego kostiumu dokupiłam beżowo- brązową bluzeczkę w Tatuum. Wczoraj sweter w szerokie, poprzeczne paski (zieleń, biel i żółty) w Peeku. A dzisiaj beżowo-brązowy komplet (spodnie+bluza) w JackPot i 3 koszulki na ramiączkach w H&M (dwa odcienie zieleni i blado żółtą). Myślę, że zdrowo przeholowałam. Karta kredytowa mocno zadłużona, ale w szafie wiosna :) Zupełnie jakbym chciała aby ta wiosna przyszła jak najszybciej. Butów ani torebki w tym kolorze sobie nie kupię. To już za wiele tego dobrego. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:58 no to widzę droga Czarodziejko, że mamy coś wspólnego - ten obłęd na punkcie zieleni i zakupów...........juz zaczęłam mieć wyrzuty sumienia, że tyle tego nakupiłam, ale po twoim poście, czuję się lekko rozgrzeszona; moje zielone zakupy tej zimy jeszcze z myślą o wiośnie: zielony pistacjowy golf pistacjowa rozpinana koszula ciemnozielony trencz kamizelka zielona łączona z różem i beżem marynarka sztruksowa w kolorze szoczystej trawy - to był impuls szal do płaszcza a do tego, żeby było ciekawie pomarańczowy golfik i brązowo-pomarańczowa bluzka będę kolorowa tej wiosny jak nigdy dotąd buty już czarne i beżowe, torba czarno-beżowa, co za dużo to niezdrowo i tak zastanawiam się czy oby nie przesadziłam ztymi kolorami, a jeszcze mam w zanadrzu trochę różu, który też fajnie wygląda z tą pistacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mróffka Re: Wiosenna zieleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:18 kolorek jest zajebisty jush poczułam wiosnę, ale te spodnie są beznadziejne, nie wystarczy fajny kolor aby coś podobało się ludziom:/ ale tak to jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Wiosenna zieleń 25.02.05, 18:26 Ach ta zieleń. Mam sztuk kilka z poprzednich sezonów, gdzieś tam upolowane i BARDZO mnie cieszy, że teraz króluje ta żywa zieleń. Kolor mięty też bardzo mi się podoba, ale tych odcieni jakby trochę mniej, a może mi się zdaje? A skoro jesteśmy w temacie żakietów, trenczopodobnych płaszczyków i takich tam ... pomóżcie! Gdzie dostanę pistacjowy/miętowy trencz??? Jestem ostatnio tak cholernie zabiegana, że wielogodzinne łowy odpadają, więc lista konkretnych sklepów bardzo by mi pomogła. Pozdrawiam wszystkie "groszki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:13 chętnie bym pomogła, ale mój jest zgniłozielony - trencz, a pistacjowych nie widziałam, wszędzie wszechobecne beże i brązy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta do vic vic IP: *.ghnet.pl 25.02.05, 20:08 Jest taki plaszcz o ktorym marze, ale sobie nie kupie bo strasznie drogi. Nie jest to trencz, ale za to kolor wspanialy. Oto kolor www.netmarket.pl/pole/asp/is.preview.asp?pid=62 A tutaj jest fason. Mozesz najechac na te zolte kwadraciki pod zdjeciem i zobaczyc inne zdjecia. www.netmarket.pl/pole/asp/is.preview.asp?pid=57 Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: do vic vic 25.02.05, 22:32 Hmm, właśnie o taki kolor mi chodzi. Fason też niczego sobie. Cena bije wszystko więc łączę się z Tobą w smutku :( A tak swoją drogą te "maliny" też ładne. Beżu nie chcę bo mam już dwa beżowe trencze, jeden nieśmiertelny po mamie, drugi bardziej kremowy. Brązy uwielbiam ale do wiosennej kolekcji kolorowych/pastelowych szmatek koniecznie chcę coś żywego. Ewentualnie brudny lub inny stonowany róż - widziałam taki w Glamour (Solar, ok 250zł)Gdybyście gdzieś przy okazji coś ładnego upatrzyły, dajcie znać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: Wiosenna zieleń IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 09:52 javascript:window.close() www.montonfashion.com/flash/index.asp?avaTeema= Mój też ma inny odcień, raczej taki zielono żółty. Obejerz na stronie Monton :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:00 Okropność, to jest jak żaba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Wiosenna zieleń 27.02.05, 03:29 wlasnie zrobilam przeglad sklepow torontonskich- ten kolor zdecydowanie dominuje... ale podoba mi sie- lubie odwazne zywe barwy! Odpowiedz Link Zgłoś
paczusius Re: Wiosenna zieleń 03.03.05, 15:34 To są piękne kolorki, ach jak ja chce juz wiosne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolataka*Blondi Re: Wiosenna zieleń IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:43 bardzo fajneee kolorki. Oddaja cieplo i nawet w pochmurne wiosenne dni chce sie zyc i nie wpada sie w niechciana depreche...... Kolory w sam raz nie tylko na wiosne.... Zima tez mile widziane!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wiosenna zieleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:03 o tak to prawda ten kolor jest piekny a uswiadomilam to sobie przy dzisiejszym zakupie bluzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Wiosenna zieleń IP: 213.77.86.* 13.03.05, 19:49 kolorek piekny!!! dotad nie mialam nic zielonego ale teraz jestem pewna ze tej wiosny cos pojawi sie w mojej szafie! ah szkoda tylko ze ze moj portwel jest taki szczuply... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Wiosenna zieleń IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.03.05, 20:29 bardzo fajny kolorek, taki letni, chociaż nie wszystko podoba mi sie w takim kolorze. Np torebka czy buty już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Wiosenna zieleń IP: *.pearsontc.com 21.03.05, 20:11 A ja wlasnie przymiezalam sandalki zamszowe takie pistacjowo zielone. Mniam... kolor cudny, nasycony. Moja szafa peka w szwach. Zeszloroczne roze i pastele ustepuja zieleni powoli, choc rozu chyba nigdy sie nie pozbede. Tutaj w USA to samo: zielone szalenstwo. Ogarnia chyba nas wszystkich. I dobrze, choc troche radosci tej okropnej zimy (hm... niby juz wiosna...) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Wiosenna zieleń IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 20:37 Świetnie zgrane kolory. biel i zielen pasuje doplaskich butow. p.s.wiecej takich modnych ciuchow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULUSIA Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:48 SUPER ŻE JEST MODNA ZIELEŃ. JUŻ SOBIE KUPIŁAM BLUZKE I SPÓDNICZKE W TYM KOLORZE. JUŻ NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ TEJ WIOSENKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokah Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:16 Taaaa... Kolory piękne... :) Ale spójrzcie: piękna zima tej wiosny... :/ Aż się żyć odechciewa.. Nie ma co... Chciałoby się znowu zobaczyć za oknem kolorowy świat... Ale na razie nic tego nie zapowiada... ;( Niestety... :( JA CHCĘ WIOSNĘ!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERKA Re: Wiosenna zieleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:13 ZIELEN JEST PIĘKNA CHOĆ BARDZIEJ WOLE RÓŻ I BLĘKIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Wiosenna zieleń IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 16:11 ładna, ale nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynooka Re: Wiosenna zieleń IP: 81.219.* / 81.219.160.* 20.03.05, 22:35 Piekne szczegolnie dla osób o oliwokowej cerze , niezbyt pozytywne dla osób o bladej cerze , radosne i pełne wdzieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:34 szkoda ze ceny sa tylko i wylacznie dla snooooobów!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Wiosenna zieleń IP: *.toya.net.pl 26.03.05, 11:49 Jak dla mnie troche za pstrokaty i zbytnio rażący kolor. Kojarzy mi się troche z imprezami techno w Berlinie. Mogłyby być te kolory troche stonowane i uspokojone. Z tych ubrań wybrałabym tylko koszulkę Coemi - ten odcień zieleni mi się podoba, jest troche stonowany i nie razi w oczy jak patrze na zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Wiosenna zieleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 19:06 O to chodziło!!SUPER!!!W końcu znalazłam coś dla siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaana Re: Wiosenna zieleń IP: *.wandy.silesianet.pl 21.04.05, 16:05 Miodzio badziew, a jakie cenyyyyy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Wiosenna zieleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:07 Uważam że zieleń to odpowiedni kolor. Kojarzy się z liśćmi, drzewami i roslinami. Uwielbiam zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wiosenna zieleń IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.05, 21:33 Uważam, że zieleń bardzo pasuje do lata, rownież do wiosny.Moim zdaniem zieleń to ładny kolor, może dlatego, że oznacza on nadzieje.A ja mam bardzo dużo tej nadziei w sobie dlatego go lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś