Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę sprzedać?

19.06.12, 09:03
Cześć!!!

Przez wiele miesięcy robiłam różne rzeczy, wkładałam do szafy i ... robiłam nowe. Nazbierało się tego tak dużo, że życia nie starczy , żeby to wszystko nosić. Rzeczy są nowe, nieużywane i żal tej roboty.

Powiedzcie mi gdzie mogłabym "pozbyć" się tych rzeczy, może gdzieś sprzedać, oddać za włóczkę, ... Nie wiem sad

Polećcie coś?
Żal rzeczy, czasu i pieniędzy sad

Pozdrawiam
Szydelkowa
Obserwuj wątek
    • dominola0 Re: Gdzie mogę sprzedać? 19.06.12, 18:02
      A na allegro ?
      • anetagora Re: Gdzie mogę sprzedać? 19.06.12, 19:08
        Widzę , że na allegro kiepsko idzie sad
    • vichta Re: Gdzie mogę sprzedać? 19.06.12, 20:59
      Na Allegro sa aukcje dla Wielkiej Orkiestry, jesli chcialabys wspomoc. Albo moze jakies lokalne aukcje charytatywne, czasem artysci cos takiego organizuja, np. malarze, mozna sie przylaczyc. Za cene materialow nie powinno tez byc problemu ze zbytem wsrod znajomych, choc wiele osob nie szanuje, jak dostanie cos za grosze.
      Znam ten temat, sama mam w szafie mnostwo rzeczy i ich nie uzywam, ale robie nastepne, bo mi to sprawia przyjemnosc.
    • mim_maior Re: Gdzie mogę sprzedać? 20.06.12, 11:37
      Jest lato - sezon na jarmarki rękodzieła i tym podobne imprezy. Można wziąć udział, zwykle koszt nie jest duży, trochę można sprzedać, ale głównie to imprezy towarzyskie. Rękodzieło dobrze nadaje się też na prezenty dla rodziny i znajomych. Można oddać na aukcje dobroczynne - różne organizacje społeczne, parafie itp. organizują takie imprezy (na wsiach często z okazji lokalnych odpustów czy imprez strażackich organizuje się loterie czy aukcje - ale i w miastach się zdarza).
      Robienie nowych projektów jest przyjemne, ale ja staram się mimo wszystko nie robić niczego, dla czego nie mam już przeznaczenia. Robię tylko na zamówienie, na zaplanowane prezenty, dla siebie i rodziny - to, co będzie potrzebne i noszone lub używane. Mimo to robię bardzo dużo i mam kolejki chętnych smile I nic nie leży w szafie.
    • allahkot Re: Gdzie mogę sprzedać? 22.06.12, 20:37
      może tu spróbuj unikalni.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka