Dodaj do ulubionych

PISZMY ODWOŁANIA!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:13
MOZE TO IM DA DO MYŚLENIA! TROSZKE PRZESADZILI Z TA MATURA. TRAKTUJA NAS JAK
GÓWNIARSTWO!!!! NIE POZWÓLMY NA TO!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: jacus Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:21
      A od czego chcesz te odwołania pisać?! Od całej matury...może trochę przesadzili
      z tym zadaniem o pogodzie na podstawowym i w ogóle matura była trudniejsza od
      próbnej. Poza tym to oni i tak oleją pewnie nasze odwołania i jestem pewien, że
      nawet jakby spłynęło tam setki maili, to i tak by sobie z tego nic nie zrobili..
      Taką maturę nam dali (jaka była, taka była, a wcale nie łatwa) i już tego nie
      zmienimy. Sam myślałem, że będzie jednak łatwiejsza.pozdr.
      • Gość: EHH Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.magma-net.pl 06.05.05, 22:54
        Trudna była?! TRUDNA? Wy chyba jesteście ćwierćinteligentami jakimiś??!!Byla
        łatwa,owszem lektor od pogody zapodał niezły bełkot ale reszta?Prosta!Na jakim
        wy poziomie stoicie?
        • Gość: kaś Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:58
          tez nie uwazam ze była strasznie trudna... moze nie była banalna, ale u nas na
          rozszerzonej probnej to dopieor była masakra, wiec ta mi sie byc wydawala
          bardzo przyjemna.
          na pewno była dla mnie trudniejsza (podstawowy) od probnej z niemieckiego
          (ktora pisałam w grudniu), a teraz nie zdaje niemca... w sumie troche załuje,
          miałam zdawac oba, ale zrezygnowałam
    • Gość: Natchniuza Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:23
      Od czego Wy chcecie pisac te odwolania???
      Chyba tylko od swojej ignorancji i glupoty.
      Zaczynaja mnie powoli draznic takie posty.
      To, ze ktos kompletnie nie zna jezyka i nie kiwnal nawet palcem, zeby to
      zmienic, jeszcze nie jest powodem do uniewazniania matur!
      • Gość: tak Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:36
        Jak odwoływac sie bo co bo tobie albo paru osobą nie poszło na maturze i juz
        maja sie wszyscy odwoływac nie no bez przesady Panowie nie zachowujcie sie
        infantylnie.
        • Gość: xtended Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:39
          ale to mialbyc poziom podstawowy- ten listening nadawalby sie na rozszerz.
          Ja sie uczylem zaledwie 3 lata w liceum i mialem problemy z tym zadaniem. Wy
          piszecie ze wam poszlo oki, bo uczycie sie pewnie od paru lat...

Zwrocicie uwage, to mialbyc poziom podstawowy
          • Gość: Natchniuza Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:46
            Kurde, to byla PROGNOZA POGODY!!! Zrozumienie prognozy pogody wydaje sie byc
            jedna z podstawowych umiejetnosci jezykowych. Nie przesadzajcie, nie byla to
            naukowa rozprawa dot. klimatu i warunkow atmosferycznych in the UK! Moze facet
            nie mowil _SUPER_ wyraznie, bo robil to szybko, ale tak sie wlasnie mowi. Nie
            wymagajcie, zeby ktos Wam sylabizowal ten listening!
          • Gość: niooo Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:47
            Zgodze się pisaliśmy egzamin na sali gimnastycznej jak ktos kapuje cos z fizyki
            to wie jak sie rozchodza fale!! No i co goscia z pogada nie dało sie zrozumiec
            więcej szczelania i szczęscia niz rozumu w mojim przypadku bo odpowiedzi
            zgadzaja mi sie z wyborcza uh ale szczęście. A CKE robi co chce nasz minister
            wprowadził beznadziejna reformę tylko patrzec jak sie zawali albo jak będa
            udawać ze jest wszystko OK taka ta nasza Polska !! ale pamiętajmy, że to
            nasza !! a ze mamy ..... :)
            • Gość: kaś Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:51
              moim zdaniem ty niooo. masz uzasadniony powod do pisania odwołania. nie
              zapewniono wam odpowiednich warunków na listening
          • Gość: ola Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.zamosc.mm.pl 06.05.05, 22:52
            pewnie ci wszyscy "genialni" co sie tak chwala,ze rozumieli ten tekst o
            pogodzie- strzelali, a ze glupi ma zawsze szczescie...to im sie tez udalo i
            jasne jest,ze nie chca odwolania egzaminu!!!
      • Gość: natchniuza Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.zamosc.mm.pl 06.05.05, 22:49
        ale ta natchniuza to kretynka!!!!tacy sami jak ty pracuja w oswiacie i mam
        nadzieje,ze niedluga podziela los bezrobotnych a ciebie w przyszlosci tez to
        czeka:P
        • Gość: carlos Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.piramida.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:55
          Chyba was nie powiem co ... , przez jeden głupi listening mają całą maturę
          odwołać ?? paranoja , co tam było trudnego na tej podstawie , to o pogodzie nie
          było za łatwe ale bez przesady , trudna to była rozszerzona i to bardzo ,
          pozatym matury nie powtórzą bo to kosztuje kupe kasy , której polski rząd nie
          ma
          • Gość: nio Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:01
            Ej ale dobra ja w tym o pogodzie szczelałem w trzech przypadkach i trafiłem i
            zgadzaja mi sie odpowiedzi w 95% ale czy to znaczy ze jestem jakims ćwierc
            inteligentem czy cot takiego.Panowie dorośnijcie do swojego wieku jak możecie
            kogoś obrażac na forum, że ktos napisał gorzej albo lepiej to jego sprawa a ze
            napisałes lepiej to nie obrażaj nikogo bo może Ciebie było stać na dodatkowe
            lekcje a kogoś niewiec nie używaj takich sformułowań bo to własnie świadczy nie
            tylko o twojej kulturze ale tym bardziej o inteligencji !! A matury i tak nie
            powturza daja nam szanse za 6 miesięcy więc mozna sie wybrac, tak to nie ma
            chyba innego rozwiazania
          • Gość: GRAMATIK Re: PISZMY ODWOŁANIA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:06
            ... za wyraźny ten tekst o pogodzie nie był ale zaraz odwoływać! a ja chce
            odwołać mature bo mi sie nie podobało zadanie np 137 i co przezemnie wszyscy
            maja jeszcze raz to pisać! zadanie nie sa po to by ci pasowały tylko po to by
            sprawdzić co robiłeś przez ostatni czas... jedyne ale to tylko tyle ze przydałby
            się jakiś materiał na ściane to by echo troche zlikwidowało (ale z drugiej
            strony znajdź dywan 100x15 metruf) :) - macie pretensje do anglika -
            poczekajcie na mate to dopiero bedzie zabawa...
    • Gość: xyz..:P ja to mam powód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:01
      Przez pierwsze 25 minut nie mogli odtworzyc plyty....sie bałaganoss zrobił ale
      ryczałam co sie tam działo-robili jenak wszytko zeby to naprawic. powiedzmy-
      uadło sie im jakoś ale to mnie zdekoncentrowało -realy.....nom. ale spr na
      www.gazeta.pl wynikosy i nawet jakos mi poszlo-gorzej rozsz....no ale
      bzdurnie mowil ten lektor-facet..:Ppozdro 3m cie sie na dodatkowych nom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka