Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

paco rabanne

IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:14
    mam pytanie czy firma "paco rabanne" jest dobrą firma i mniej wiecej jakie
    ceny np perfum ?
    Obserwuj wątek
      • charade Re: paco rabanne 09.03.05, 09:59
        Ceny perfum ma takie, jak każda inna firma produkująca zapachy z wyższej półki.
        W Polsce oczywiście są one za wysokie.
        • black_magic_women Re: paco rabanne 09.03.05, 10:46
          na poczatku lat 60 PR wraz z P.Cardinem i Courregesem tworzyli tzw"mode
          futurystyczna" i wtedy mozna bylo powiedziec,ze byl znany i ceniony, od tamtej
          jednak pory nie znaczy chyba za wiele na rynku mody/przezucil sie raczej na
          akcesoria i perfumy
          • Gość: NADOBNA Re: paco rabanne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 19:43
            PRZESTANCIE POWIELAC CYTATY,PACO JEST OK,TROCHE JUZ ZAPOMNIANY.ALE BEZ
            FAJERWEREK
            • Gość: lorianne Re: paco rabanne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:00
              mam śliczne okulary przeciwsłoneczne Paco Rabanne, ale o perfumach nie jestem Ci
              w stanie nic powiedzieć. Okulary były tańsze niż np.Gucci, więc z perfumami może
              byc podobnie (kosztowały 250 zł rok temu)
              • Gość: bas Re: paco rabanne IP: 217.197.167.* 17.03.05, 11:41
                od kilku lat używam XS paco rabanne,tylko raz zdradziłam ten zapach i nie był
                to dobry pomysł, podobno jeśli coś jest do wszystkiego to oznacza to, że jest
                do niczego, ale te perfumy pasują do wszystkiego i zdecydowanie polecam. Zapach
                lekki.Mojego męża namówiłam do męskiej wersji XS i jest zadowolony, a ja
                jeszcze bardziej!
            • black_magic_women pytania do Nadobnej 17.03.05, 13:46
              Nadobna,jakie cytaty?jakie fajerwerek?i dlaczego krzyczysz?
              • Gość: NADOBNA Re: pytania do Nadobnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 01:01
                NA PRZYKLAD CYTAT TWOJ.ALBO CYTAT NOSOWSKIEJ O ZLOTEJ SLOME W BUTACH.WSZYSCY
                POWIELAJA CZYJES CYTATY,NON STOP.A ZE KRZYCZE?ZA BARDZO SIE PRZEJMUJESZ MOJA
                DROGA.GDYBYM PISALA DO CIEBIE LIST DRUKOWANYMI TEZ BYS RZEKLA ZE SIE WYDZIERAM?
                CZY MOZE ZA BARDZO PRZEJMUJSZESZ SIE CZATAMI,FORUMAMI ITP?
              • Gość: NADOBNA Re: pytania do Nadobnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 01:02
                A FAJERWERKI OZNACZAJA COS FANTASTYCZNEGO TAK JAK SIE MOWI NP."BEZ SZAŁU"TO
                SAMO OZNACZA BEZ FAJERWEREK.CZYLI FAJNE ALE BEZ PRZESADY
                • black_magic_women Re: pytania do Nadobnej 18.03.05, 10:27
                  Nadobna-cytat jest wtedy kiedy przytaczamy w swojej wypowiedzi cudze
                  slowa,poprzedzajac je zwykle" ",ja w swojej wypowiedzi nikogo nie cytuje...co do
                  krzyku-kiedy trafilam na forum zapoznalam sie z netykieta zeby wiedziec jak mam
                  sie tu zachowywac-drobiazg,ale przydatny;)Pozdrawiam
                  • Gość: NADOBNA Re: pytania do Nadobnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 12:25
                    Słuchaj przepraszam.Wczoraj był dzien swietego patryka.to chyba mowi samo za
                    siebie:).ale z tymi cytatami,badz`ulubionymi zdaniami przytaczanymi w kazdym
                    poscie gdzie dana osoba sie wypowiada to faktycznie upierdliwe.za krzyk nie
                    przepraszam,bo dla mnie to zwyczajnie duze litery(krnąbrny bachor jak mawia mój
                    ukochany)ale przepraszam za to że bez sensu Cie zaatakowalam.dobrze ze sie nie
                    przejelas bo byloby mi wstyd.Pa ps.a paco jest sredni:)
                    • black_magic_women Nadobna:))) 18.03.05, 13:23
                      denerwuja Cie sygnaturki?!coz,to takie nasze znaki szczegolne,my z czasem o nich
                      zapominamy,dla innych wciaz sa"widoczne"moja mi sie znudzila wiec niedluga ja
                      zmienie;))co do PR-masz racje,bardzo sredni...Pozdrawiam
      • Gość: pinia Re: paco rabanne IP: *.elopole.com.pl 18.03.05, 09:24
        Ultraviolet Paco Rabane są prześliczne i wcale nie takie tanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka