Gość: ciekawska IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:38 elo jakie macie wlosy na... no wicie czym ehhe :P dlugie, ogolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulka77 Re: Włosy na... IP: *.localnetwork.pl / 217.17.40.* 18.03.05, 15:45 Ja mam dredy. Ostatnio byłam w Londynie i tam na każdej orgietce zarówno kolesie jak i kobieki miały olbrzymie dredziory. U nas ta moda na dredy w miejscach intymnych odbiła się tylko echem w postaci spodni "z krokiem w kolanach". no bo jak to jasnej, CIASNEJ wytłumaczyc fakt, że te dredy musiały sie gdzieś zmiścić. Natomiast w Paryzu królowały spodnie z dodatkową trzecia nogawką, co by se te dredy upchać - też pomysł, nie? Jak chcesz być JAZZY to koniecznie zrób dredy. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Włosy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:45 ja tam jestem bardzo mocno wygolona i psuje to caBkowicie mojemu chlopakowi Odpowiedz Link Zgłoś
ogolony_penis1983 Re: Włosy na...moim penisie 30.03.05, 03:00 Mam na imię Bartek mam wygolone jajka i włosy łonowe.Jest zajebiście jest kozacko i jest przejżyście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blea Re: Włosy na... IP: *.chello.pl 18.03.05, 15:46 taaaaa, mamy włosy na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Włosy na... 18.03.05, 15:46 no powiedz na czym,no mówże nie trzymaj nas w niepewności...! Eehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Włosy na... 18.03.05, 17:29 ja jednak poczekam, aż sie autorka ośmieli, wicie? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 18:10 nie wimy ;) ale jezeli chodzi o moje piety, to nie rosna. przed chwila sprawdzilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 18:11 znaczy wlosy na pietach nie rosna :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Włosy na... 18.03.05, 20:52 Ja nie mam wcale. Są one całkowicie zbędne. Niektóre kobiety nie robią depilacji intymnej twierdząc, że włosy łonowe chronią przed bakteriami itp. Bzdura! Mój ginekolog wyjaśnił mi, że włosy łonowe były rzeczywiście kiedyś potrzebne, bo kobiety nie nosiły bielizny, rzadziej się myły itp., ale to było w zamierzchłych czasach - teraz te włosy są całkowicie zbędne, a wręc niepożądane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.05, 22:21 hmm.. wiesz, majac do wyboru cieple bawelniane majty [zima jest, nie?] i naturalne futro wybieram futro ;)) jakis uraz mam do bielizmy... > Bzdura! Mój ginekolog wyjaśnił mi, że włosy łonowe były rzeczywiście kiedyś > potrzebne, bo kobiety nie nosiły bielizny, rzadziej się myły itp., o tak wlosy plus rzadkie mycie zestawienie wrecz idealne, czyz nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Włosy na... 18.03.05, 22:29 Chodzi o to, że włosy łonowe chroniły kiedyś przed zarazkami - teraz od tego jest bielizna i wcale nie muszą to być bawełniane majty! A tak poza tym, to jak ktoś ma "futro", to pasują mu tylko majtasy, bo spod innych te kłaki będą wystawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.05, 15:31 i wlasnie z tego powodu nosze reformy w kolorze majtkowego rozu. wygodne i urocze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Włosy na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:55 > hmm.. wiesz, majac do wyboru cieple bawelniane majty [zima jest, nie?] i > naturalne futro wybieram futro ;)) jakis uraz mam do bielizmy... Nie kumam, zimą trzeba zapuszczać futro w celu ofrzani się :)? ja mam tylko cieniutki pasek i jakoś nie marznę, a noszę zwykłą bieliznę, nie ocieplaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Włosy na... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.05, 16:00 ok, glupoty napisalam, przyznaje sie :) ale watek byl glupi to napisalam co mi slina na jezyk przyniesie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś