Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:27
    Bardzo podobają mi się takie czapeczki u dziewczyn, chociaż uważam, że
    dziewczyna musi mieć swój styl, żeby założyć coś takiego na głowę. Spotkałam
    się z wieloma negatywnymi opiniami na ten temat, ale mimo to jestem za. Nie
    mam na myśli dziewczyny-skejta, w luźnych spodniach itp. Chodzi mi o
    dziewczyny ubrane w jakieś fajne dżinsy, obciłą kurteczkę, może nawet jakieś
    stylowe buty na obcasie i do tego wszystkiego taka czapka. Jestem za i chyba
    sama się tak kiedyś uborę:)
    A jak Wam się to podoba?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Blondyna Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:13
        Ochyda :p, zwłaszcza z butami na obcasie. i dziecinada :p
        • Gość: <MAGDA> Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:27
          ty blondyno głupia! ja z moją czaoeczką sie nie rozstaje! jest spoko,
          super!!!!!!!!!!!
          • Gość: NADOBNA Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 14:30
            No pewnie że tak.Ja uwielbiam takie czapki"tirowki" sztywne z siatka z
            tylu.obcas,torba jeansy,t shirt i jeansowa kurtka.moze troche mi sie przejadlo
            w Londynie,bo tam prawie kazdy tam swoego czasu nosil.Troche mi sie to
            kojarzylo z "brudasowactwem"(kolejne nowe slowo).Ale mimo wszystko jestem fanka
          • Gość: Blondyna Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:08
            Głupia to jesteś najwyżej ty i twoje wypowiedzi.
            Masz jakieś problemy emocjonalne czy tylko prowokujesz?
      • Gość: kitty Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:29
        Wiocha. Skąd Ty się urwałaś? spójrz na ulice Krakowa, Warszawy.
        • tout-petit-fille Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY 24.03.05, 18:25
          I jak spojrzy to co zobaczy...?
      • Gość: ga Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.edunet.uottawa.ca 24.03.05, 21:53
        tak, ale tylko do zamszowych adidasow i sportowej bluzy. Czyli - na sportowo.
        Inczej mi sie nie widzi.
      • zettrzy Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY 25.03.05, 06:02
        czy tu chodzi o normalny kaszkiet, czy raczej o cos w rodzaju bejsbolowki, jak z
        reklamy coca coli? przyznam ze lubie oba fasony, choc pierwszy jest nieco
        lobuzerski a drugi wyglada strasznie tanio - mimo to na okreslone okazje taka
        czapka jest po prostu niezastapiona
      • Gość: DagnyJuel Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:56
        myślę o takim zestawie: czarny płaszcz wiosenny do połowy łydki, czarne spodnie-
        na kant!!+czrny golf+ np. bardzo oryginalna czapka z daszkiem np. biała,
        czerwona+buty czarne sportowe= coś niezobowiązujacego i według mnie ok.Co
        myślisz?
        • Gość: nadinka Re: CZAPKA Z DASZKIEM DLA DZIEWCZYNY IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.03.05, 12:08
          mi sie taki styl podoba.
          zima widzialam np. cos takiego: ciemnoszary dlugi plaszcz z kapturem, taki
          bardziej sportowy, ciemne spodnie, buty na plaskim obcasie, i do tego czerwona
          torba i czerwona czapka z daszkiem. fajnie :)
          niestety ja sie tak nie ubiore, w czapce wygladam paskudnie :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka