Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wiosenne kurtki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:17
    hihi fajne ceny :P
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasiek Re: Wiosennekurtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:06
        większość kurtek jest beznadziejna!!!
      • Gość: aldi Re: Wiosennekurtki IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 25.03.05, 22:05
        dobre kurteczki na chore nereczki
      • Gość: Tabaka Re: Wiosennekurtki IP: *.access.telenet.be 26.03.05, 07:06
        Nie parzylam na ceny wysokie czy niskie byly ?
        Kurtki brzydkie , lepiej na pore przejsciwa fajny zakiet lub sweter rozpinany
        albo jakas skore ale co sie komu podoba
        Moja teoria jest taka , ze wprowadzono do powszechnego uzytku plastiki i
        podniesiono cena na drewno , metale i inne naturalne produkty .
        I mysle , ze koneserzy sie na tym poznali
      • Gość: Kasia Re: Wiosennekurtki IP: *.ltd.pl 26.03.05, 13:26
        Bez kitu, ja nie wiem ktora kobieta będzie nosila kurtkę za prawie 1000 zł ...
        • Gość: pusia Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:16
          oszczędzałam 7 miesięcy na płaszczyk wiązany w pasie ze skóry, kosztował 1200
          zł.
          • Gość: pusia Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:19
            zawsze chciałam mieć ładny płaszczyk na wiosnę, długo na niego chorowałam i
            może to głupie marzyłam, i stało się, kupiłam go.
            • Gość: ;] Re: Wiosennekurtki IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:39
              Tylko nie glupie, bo miałam taką samą chorobę ;] I też kupiłam. W COTTON CLUBIE mieli śliczne płaszczyski za niecałe 200zł. Jak go zobaczyłam, to pomyślałam, że on biedny na wieszaczku sam wisi...musi wisieć ale na mnie! ;D A co do kurtek - w życiu nie dałabym za ŻADNĄ z nich więcej niż 10ozł. Nie podobają mi się i tyle!
      • Gość: mycha Re: Wiosennekurtki IP: *.icpnet.pl 26.03.05, 18:21
        nie przepadam za tymi kolorami. wiekszosc rzeczy w sklepach ma takie, wiec na
        razie nici z zakupow.
        • Gość: Lenka Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 28.03.05, 14:21
          O rany,co to ma być? za darmo bym tego nie wzięła, a co dopiero płacić za takie
          szmaty 500 zł.
          • Gość: agneta Re: Wiosennekurtki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 20:27
            T R A G E D I A
            wszystko jak z second handu...
            • nimfunia Re: Wiosennekurtki 07.04.05, 21:25
              luuudzie o jakich wy kurtkach mowicie za 500 czy 100 zl?? sa fajne kurteczki
              niby skorzane za 150 do 200 zl
      • aniaczepiel Wiosenne kurtki 28.03.05, 21:50
        Takie sobie.Najlepsza ta z Private Member.A ta z Pumy to koszmar. :/
      • Gość: cixi Do czego je nosić? IP: 81.210.119.* 29.03.05, 10:43
        Nie mogę sobie wyobrazić dołu, do czego te kurtki pasują, do dresu z lampasami
        i adidasów??? Do balerinek w kwiatki i minispódniczki?
      • Gość: marta Re: Wiosennekurtki IP: *.idea.pl 29.03.05, 21:38
        Może i któraś jest ładna, ale jak można ocenić "coś" co leży. Tym bardziej mnie
        wkurza jak w kolorowych gazetach modelki prezentujące modę wykładają się jak
        łanie, i trzeba się domyślać co mają na sobie!!! Acha: ceny są dla wybranych,
        bo nie dla zarabiających 3 zł na godz.
        • szafa.bojowa Re: Wiosennekurtki 29.03.05, 21:50
          z 5 mi sie podoba, ale nie zauwazylescie moze, ze im drozsza kurtka tym bardziej jest okropna i przypominna koszmar senny? :D
          • Gość: lisa Re: Wiosenne kurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:08
            za skórę się płaci - to norma
            ale za szmatkę pumy, albo diesla??
            • Gość: aska Re: Wiosenne kurtki IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 30.03.05, 06:14
              Lisa..!!!!
              Ja nie wiem jakie wy tam w tej polsce "szmaty" diesla macie ja ty to
              piszesz...Ale ja moge ci napisac ze ty bardzo malo wiesz jesli tak piszesz...
              widocznie nie znasz diesla na tyle i to jest ten powod ze nie wiesz sama co
              piszesz.... Ohh szkoda....powinnas widziec ich accessories (zegarki, buty--
              zwlaszcza te soprtowe, torebki czy okulary....) NIE WSPOMNE JUZ O SPODNIACH
              DZINSOWYCH!!!!!! MALO WIESZ DZIEWCZYNO I WIDOCZNIE MALO WIDZIALAS!!!!
              • Gość: lisa Re: Wiosenne kurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:44
                faktycznie w Lodzi sklep Diesla jest kiepski i nigdy nic tam nie kupiłam, a jak
                jestem za granicą to nie szukam ciuchów w tym stylu ;)
                zwracam honor firmie diesel :)))
      • Gość: maggda sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:12
        Ta z kropkami kolorowa to OCHNIK a nie river island!!!!!!!!
      • Gość: sara Re: Wiosenne IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:42
        nie wiecie gdzie można kupić takie kurtki ale z CDN, nie znam tej firmy i
        nigdzie nie widziałam sklepu z tymi ciuchami
      • Gość: Mała Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:08
        Wszystko pięknie, ładnie , ale dlaczego wśród damskiej kolekcji kurtek znalazła
        się MĘSKA kurtka Cropp'a?????
        Pozdrawiam
      • Gość: magda Re: Wiosennekurtki IP: 195.47.201.* 30.03.05, 21:20
        siemanko!!! kurteczki są poprostu fajranckie!!! pozdrawiam
      • Gość: Asienka:) Re: Wiosenne IP: 82.160.41.* 31.03.05, 19:23
        Smieszne ceny troche za drogie jak dla przecietnego Polaka troszke tańsze jak by
        byly to by można było coś wybrać a tak to 900 pare zlotych
      • Gość: Szczera Re: Wiosennekurtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:18
        Nic ciekawego!!!jest tyle fajnych kurtek w sklepach a wy wybraliście
        beznadziejne
      • Gość: julia:) Re:cos ciekawszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:35
        osobiscie uwazam,ze w naszych sklepach znajdziemy duzo wiecej
        ladniejszych,ciekawszych i oryginalnych propozycji!wiekszosc tych krojow to
        standard.ja lubie sie wyrozniac,nie musi byc to cos krzykliwego,wystarczy maly
        szczegol,nowatorski kroj,kolor,po prostu to cos!w tym numerze moja uwage
        zwocily jedynie kurtki private members(bialo-zielona) oraz river island ze
        wzgledu na ciekawy kroj kieszeni ,a takze fajny pomysl z duzymi kolorowymi
        kolami...ale niestety mozna przypuszczac,ze nasze ulice zaleje fala rozowych i
        blekitnych kurtek ze skaju,z logo d&g,versace,oczywiscie ze stadionu lub ze
        strasznego miejsca kdt...kazdy warszawiak wie o czym mowie!ha!...ale nie kazdy
        musi tam bywac.osobiscie nie polecam!!!!!
      • Gość: fety Re: Wiosenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:14
        drogo i kosmicznie
      • Gość: jaaa Re: Wiosennekurtki IP: 212.160.71.* 06.04.05, 16:00
        ale kurde takie ceny a takie bbrzydkie te kurtki!
      • Gość: Kasiaczek Re: Wiosennekurtki IP: *.elsat.net.pl 06.04.05, 18:31
        no właśnie, ceny kosmiczne . Fajnie by było gdyby w gazecie pokazywli ciuszki
        na kieszenie nastolatek bo to głównie one kupują Avanti a nie każda ma rodziców
        biznesmenów. A moze zrobicie dział dla nastolatek
      • Gość: Martunia15 Re: Wiosenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:50
        zgadzam się. co więcej powiem ze strasznie mnie dziwi fakt ze im ciuch
        beznadziejniejszy tym rosnie jego cena.kupujac kurtke za 800 zl zajrzyjcie do
        szafy swojej babci bo moze się okazac ze tam znajdziecie cos bardzo
        podobnego......
        haha!!
        pozdrawiam
      • Gość: ilonka Re: Wiosennekurtki IP: *.range81-152.btcentralplus.com 14.04.05, 14:05
        Za niemalże identyczną kurtkę jak ta firmy Getex zapłaciłam w Angli /Bristol/ w
        sklepie H&M 10 funtów, czyli niewiele ponad 50 zł. Jest tu ogromny wybór
        ciuchów w bardzo przyzwoitych cenach,a korzystają z tego gł. Anglicy, których
        zarobki są kilkakrotnie wyższe od polskich. Strasznie mnie to boli, że w Polsce
        jest najczęściej tak obrzydliwa drożyzna, co w połączeniu z przeciętnymi
        zarobkami jest dla wielu osób bardzo frustrujące!
      • Gość: Tajemnicza Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:54
        Nie chce obrażać projektantów tych kurtek, ale one mi się w ogóle nie podobają.
      • Gość: kasia Re: Wiosennekurtki IP: *.suchowola.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:17
        niebieska szczególnie ładna za droga )
      • Gość: Chris Re: Wiosenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:05
        I kurtki fajowe :0
      • Gość: ania:))))) Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:08
        hujowe po maxie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka