Gość: Arletka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 00:17 hihi fajne ceny :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiek Re: Wiosennekurtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:06 większość kurtek jest beznadziejna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Re: Wiosennekurtki IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 25.03.05, 22:05 dobre kurteczki na chore nereczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabaka Re: Wiosennekurtki IP: *.access.telenet.be 26.03.05, 07:06 Nie parzylam na ceny wysokie czy niskie byly ? Kurtki brzydkie , lepiej na pore przejsciwa fajny zakiet lub sweter rozpinany albo jakas skore ale co sie komu podoba Moja teoria jest taka , ze wprowadzono do powszechnego uzytku plastiki i podniesiono cena na drewno , metale i inne naturalne produkty . I mysle , ze koneserzy sie na tym poznali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wiosennekurtki IP: *.ltd.pl 26.03.05, 13:26 Bez kitu, ja nie wiem ktora kobieta będzie nosila kurtkę za prawie 1000 zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:16 oszczędzałam 7 miesięcy na płaszczyk wiązany w pasie ze skóry, kosztował 1200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 26.03.05, 18:19 zawsze chciałam mieć ładny płaszczyk na wiosnę, długo na niego chorowałam i może to głupie marzyłam, i stało się, kupiłam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Wiosennekurtki IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:39 Tylko nie glupie, bo miałam taką samą chorobę ;] I też kupiłam. W COTTON CLUBIE mieli śliczne płaszczyski za niecałe 200zł. Jak go zobaczyłam, to pomyślałam, że on biedny na wieszaczku sam wisi...musi wisieć ale na mnie! ;D A co do kurtek - w życiu nie dałabym za ŻADNĄ z nich więcej niż 10ozł. Nie podobają mi się i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Wiosennekurtki IP: *.icpnet.pl 26.03.05, 18:21 nie przepadam za tymi kolorami. wiekszosc rzeczy w sklepach ma takie, wiec na razie nici z zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Wiosennekurtki IP: *.chello.pl 28.03.05, 14:21 O rany,co to ma być? za darmo bym tego nie wzięła, a co dopiero płacić za takie szmaty 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agneta Re: Wiosennekurtki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 20:27 T R A G E D I A wszystko jak z second handu... Odpowiedz Link Zgłoś
nimfunia Re: Wiosennekurtki 07.04.05, 21:25 luuudzie o jakich wy kurtkach mowicie za 500 czy 100 zl?? sa fajne kurteczki niby skorzane za 150 do 200 zl Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Wiosenne kurtki 28.03.05, 21:50 Takie sobie.Najlepsza ta z Private Member.A ta z Pumy to koszmar. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cixi Do czego je nosić? IP: 81.210.119.* 29.03.05, 10:43 Nie mogę sobie wyobrazić dołu, do czego te kurtki pasują, do dresu z lampasami i adidasów??? Do balerinek w kwiatki i minispódniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wiosennekurtki IP: *.idea.pl 29.03.05, 21:38 Może i któraś jest ładna, ale jak można ocenić "coś" co leży. Tym bardziej mnie wkurza jak w kolorowych gazetach modelki prezentujące modę wykładają się jak łanie, i trzeba się domyślać co mają na sobie!!! Acha: ceny są dla wybranych, bo nie dla zarabiających 3 zł na godz. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Wiosennekurtki 29.03.05, 21:50 z 5 mi sie podoba, ale nie zauwazylescie moze, ze im drozsza kurtka tym bardziej jest okropna i przypominna koszmar senny? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Wiosenne kurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:08 za skórę się płaci - to norma ale za szmatkę pumy, albo diesla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Wiosenne kurtki IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 30.03.05, 06:14 Lisa..!!!! Ja nie wiem jakie wy tam w tej polsce "szmaty" diesla macie ja ty to piszesz...Ale ja moge ci napisac ze ty bardzo malo wiesz jesli tak piszesz... widocznie nie znasz diesla na tyle i to jest ten powod ze nie wiesz sama co piszesz.... Ohh szkoda....powinnas widziec ich accessories (zegarki, buty-- zwlaszcza te soprtowe, torebki czy okulary....) NIE WSPOMNE JUZ O SPODNIACH DZINSOWYCH!!!!!! MALO WIESZ DZIEWCZYNO I WIDOCZNIE MALO WIDZIALAS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Wiosenne kurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:44 faktycznie w Lodzi sklep Diesla jest kiepski i nigdy nic tam nie kupiłam, a jak jestem za granicą to nie szukam ciuchów w tym stylu ;) zwracam honor firmie diesel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggda sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:12 Ta z kropkami kolorowa to OCHNIK a nie river island!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Wiosenne IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:42 nie wiecie gdzie można kupić takie kurtki ale z CDN, nie znam tej firmy i nigdzie nie widziałam sklepu z tymi ciuchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:08 Wszystko pięknie, ładnie , ale dlaczego wśród damskiej kolekcji kurtek znalazła się MĘSKA kurtka Cropp'a????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wiosennekurtki IP: 195.47.201.* 30.03.05, 21:20 siemanko!!! kurteczki są poprostu fajranckie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka:) Re: Wiosenne IP: 82.160.41.* 31.03.05, 19:23 Smieszne ceny troche za drogie jak dla przecietnego Polaka troszke tańsze jak by byly to by można było coś wybrać a tak to 900 pare zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczera Re: Wiosennekurtki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:18 Nic ciekawego!!!jest tyle fajnych kurtek w sklepach a wy wybraliście beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia:) Re:cos ciekawszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:35 osobiscie uwazam,ze w naszych sklepach znajdziemy duzo wiecej ladniejszych,ciekawszych i oryginalnych propozycji!wiekszosc tych krojow to standard.ja lubie sie wyrozniac,nie musi byc to cos krzykliwego,wystarczy maly szczegol,nowatorski kroj,kolor,po prostu to cos!w tym numerze moja uwage zwocily jedynie kurtki private members(bialo-zielona) oraz river island ze wzgledu na ciekawy kroj kieszeni ,a takze fajny pomysl z duzymi kolorowymi kolami...ale niestety mozna przypuszczac,ze nasze ulice zaleje fala rozowych i blekitnych kurtek ze skaju,z logo d&g,versace,oczywiscie ze stadionu lub ze strasznego miejsca kdt...kazdy warszawiak wie o czym mowie!ha!...ale nie kazdy musi tam bywac.osobiscie nie polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fety Re: Wiosenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:14 drogo i kosmicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Wiosennekurtki IP: 212.160.71.* 06.04.05, 16:00 ale kurde takie ceny a takie bbrzydkie te kurtki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaczek Re: Wiosennekurtki IP: *.elsat.net.pl 06.04.05, 18:31 no właśnie, ceny kosmiczne . Fajnie by było gdyby w gazecie pokazywli ciuszki na kieszenie nastolatek bo to głównie one kupują Avanti a nie każda ma rodziców biznesmenów. A moze zrobicie dział dla nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia15 Re: Wiosenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:50 zgadzam się. co więcej powiem ze strasznie mnie dziwi fakt ze im ciuch beznadziejniejszy tym rosnie jego cena.kupujac kurtke za 800 zl zajrzyjcie do szafy swojej babci bo moze się okazac ze tam znajdziecie cos bardzo podobnego...... haha!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Wiosennekurtki IP: *.range81-152.btcentralplus.com 14.04.05, 14:05 Za niemalże identyczną kurtkę jak ta firmy Getex zapłaciłam w Angli /Bristol/ w sklepie H&M 10 funtów, czyli niewiele ponad 50 zł. Jest tu ogromny wybór ciuchów w bardzo przyzwoitych cenach,a korzystają z tego gł. Anglicy, których zarobki są kilkakrotnie wyższe od polskich. Strasznie mnie to boli, że w Polsce jest najczęściej tak obrzydliwa drożyzna, co w połączeniu z przeciętnymi zarobkami jest dla wielu osób bardzo frustrujące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:54 Nie chce obrażać projektantów tych kurtek, ale one mi się w ogóle nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wiosennekurtki IP: *.suchowola.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:17 niebieska szczególnie ładna za droga ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Wiosenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:05 I kurtki fajowe :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:))))) Re: Wiosennekurtki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:08 hujowe po maxie Odpowiedz Link Zgłoś