Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.03.05, 16:08
    Dziewczyny, orientujecie się które z ciuchowych firm mają w wiosennej ofercie
    trencze? Zachorowałam na taki płaszczyk i chyba nie obejdzie się bez
    niego :). Aha - czy uważacie, że w taki płaszczu dobrze będzie wyglądała
    osoba niewysoka? Pewnie i takgo kupię, choćbym wyglądała jak w worku - tak
    się rozochociłam, ale gdzieś słyszałam, że długość przed kolano skraca
    sylwetkę.
    Obserwuj wątek
      • misae Re: Trencze 29.03.05, 16:10
        coraz wiecej slow ktorych nie rozumiem :o( trencze ??? :-o
      • maadz Re: Trencze 29.03.05, 16:11
        ja sobie kupilam czerwony w reporterze... jest fajny, taki delikatny sie
        wydaje :) mysle ze jesli jestes niska to raczej nie stoi na przeszkodzie,....
        sprobowac nie zaszkodzi :) ogolnie teraz duzo sklepow ma je w ofercie
      • Gość: miu Re: Trencze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:29
        Do jakiego sklepu nie wjedziesz to będą trencze :).
        • Gość: miu Re: Trencze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:30
          *nie wejdziesz :P
      • lwica.salonowa Re: Trencze 29.03.05, 17:09
        Dzięki :). Dawno nie chodziłam po sklepach, stąd nie wiem co w modzie piszczy.
        Dobrze, że trencze są wszędzie, będzie w czym wybierać :).
      • przemkowa.b Re: Trencze 29.03.05, 20:50
        Fajne widziałam w Gantosie,Monnari...ale one są teraz modne jak zauważyła moja
        poprzedniczka więc powinny być w każdym sklepie:)
      • lwica.salonowa Re: Trencze 31.03.05, 21:06
        Dzisiaj przez cały dzień łaziłam po sklepach i wypatrzyłam dwa trencze które mi
        się spodobały - dwurzędowy, nieco "zbajerowany", o długości za kolano i drugi
        klasyczny, przed kolano. Pewnie jeszcze trochę się pogłowię zanim na któryś się
        zdecyduje. Ten drugi ma taki minus, że nie ma szlufek - pasek po prostu
        przewiązuje się w talii. Znając moje zdolności zaraz go zgubię. Przechodzac do
        sedna :) - tak na oko wydawało mi się, że w obydwóch wyglądam ok. Ale kiedyś
        słyszałam, ze dwurzędowe zapięcie i długośc za kolano są przeznaczone dla osób
        wysokich czy faktycznie tak jest?
        • gaggi Re: Trencze 31.03.05, 21:15
          Kojarze, ze dwurzedowki sa dla szczuplych. No a niskie osoby faktycznie
          dluzszych plaszczy nei powinny nosic bo to zakloca proporcje. A w jakich
          kolorach te trencze?
          • lwica.salonowa Re: Trencze 31.03.05, 21:20
            Jeden jest beżowy a drugi kremowy - prawie biały. Ostatnio postanowiłam
            rozjaśnić swoją garderobę bo wszystko mam w ciemnych kolorach i trochę mi się
            znudziło :).
            • gaggi Re: Trencze 31.03.05, 21:22
              to tak jak ja:) ale na razie slabo mi to rozjasnianie wychodzi:)) ku ktoremu
              sie sklaniasz - tak po babsku, intuicyjnie? Tzn w ktorym wydawalo ci sie ze
              lepiej wygladasz (i kolor i fason)
              • lwica.salonowa Re: Trencze 31.03.05, 21:26
                Skłaniam się ku obydwum :). Dziś przymierzyłam chyba milion trenczy i te dwa
                spodobały mi się najbardziej. Beżowy jest elegantszy, ale ten drugi taki
                bardziej "z charakterem", więc będę miała dylemat :).
                Ja twardo postanowiłam, ze zaczne ubierać się mniej "pogrzebowo" - kupiłam
                beżowe buty, teraz szukam do nich torebki. Marzą mi się też buty i torebka
                maksymalnie kolorowe, ale nie można mieć wszystkiego :)
                • gaggi Re: Trencze 31.03.05, 21:27
                  o, ja tez marze o kolorowych butach:))
                  Wiesz, trencz to chyba taki uniwersalny plaszcz, ze jak wezmiesz ten
                  charakterny, to na elegantsze okazje tez zalozysz.
                  • lwica.salonowa Re: Trencze 31.03.05, 21:31
                    Wiesz co, ja jeden i drugi przymierzyłam dzisiaj ze sto razy i ciągle nie wiem
                    który lepszy. Akurat te dwa są z bardzo cienkiego materiału i to jest mały
                    minus - jak będzie nieco chłodniej to raczej ich nie założę.
                    Fajnych kolorowych butów jest niestety mniej niż fajnych kolorowych torebek -
                    dzisiaj widziałam takie, że cud, miód i orzeszki :).
                    • gaggi Re: Trencze 31.03.05, 21:38
                      gdzie, gdzie?:)te torebki

ja mam cienki trencz jasnoszary - faktycznie musi byc tak ok 12 stopni zeby
                      dalo sie go nosic.
                      • lwica.salonowa Re: Trencze 31.03.05, 21:42
                        Skoro w mojej mieścinie takie torebki są prawie na każdym kroku, to chyba
                        wszedzie powinny być :).
                    • Gość: Lenka Re: Trencze IP: *.chello.pl 31.03.05, 21:43
                      Ja mam czekoladowy,sztruksowy płaszczyk z Qiosque.Paska do niego nie nosze,nie
                      lubię być obwiązana w talii.Do tego brązu fajnie pasują lekkie szaliczki w
                      kolorze turkusowym.Kupiłam sobie wczoraj jasnobeżowe balerinki.Musze jeszcze
                      dokupić sobie do nich torebkę.Widziałam kilka fajnych w Galerii Centrum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka