Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA

IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 15:28
    korekcyjne,jestem lekko krotkowzroczna, musze sobie kupic okularki
    korekcyjne. Podoba mi sie model Prada za 176 euro. Czy mozecie mi dac namiary
    na jakis sklep w Wwie, bo ponoc u Was wszystko tansze.
    Dziekuje bardzo, wzamian za info wysle nowe perfumy Muglera
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA 15.04.05, 15:31
        www.salonyoptyczne.pl/html/oferta-ps.html

perfumy wsadź sobie
        • Gość: LA PARISIENNE DO KOCHANICY-FRANCUZA IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 15:36
          Oh, mila jestes, dziekuje, szkoda, za nie chcesz perfum bo sa cudowne - podobne
          do Angel tylko bardzuej kwiatowe - sa 3 rodzaje lys, piwonia i cos jeszcze ale
          te trzcie mniej mi sie podobaja, wiec nie pamietam.
      • Gość: zu Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:31
        perfumy od (sz)muglera? nie, dzięki ;))
      • Gość: marvellous Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:33
        Przecież kupujesz wszystko co najdroższe niby? Na co Ci to wiedzieć?
        • zanzare Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA 15.04.05, 19:47
          Widocznie pieniozki sie skonczyly i trzeba kupowac u biednych rodakow; trzeba
          biedakow kusic perfumem za darmoche bo ich nie stac...a to w koncu "luksus"
          • Gość: LA PARISIENNE Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 19:51
            Bym jej sprezentowala, bo niby ma odwiedzic Paryz. Bylam na "lancement" tych
            perfum i mam caly worek kolektorow.
            • Gość: Ewa Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:21
              Przyjechali z darami do psychiatryka?
              aaa to pewnie stąd wziełas pomysł na post o pomocy na forum ZDROWIE
              • Gość: kasia Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.chello.pl 15.04.05, 22:23
                ja chcę te perfumy jak wy nie chcecie.
              • Gość: Ewa Re: ILE KOSZTUJA W POLSCE OKULARY PRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:26
                Taaa ta schizolka proponuje dary w zależności od tematyki forum.
                Na forum ZDROWIE proponowała dary w postaci leków :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka