Gość: zuzka IP: *.wroclaw.mm.pl 17.04.05, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulka Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:59 New Yorker, Adidas Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 17.04.05, 18:25 ja ostatnio widzialam w H&M z tego co pamietam byly do kupienia osobno majtki i staniczki wiec mozna bylo sobie skomponowac cos fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczka5 strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 00:56 Go sport w Warszawie w Wola Parku widziałam. Chyba firmy Roxy, bardzo fajne. I w Calzedonii chyba też coś było...radze poczekać jeszcze troszke aż się cieplej zrobi to się mnóstwo tego wysypie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_mela Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 07:58 jesli w necie, to taki ze spodenkami jest w bonprix i quelle...mozna zobaczyc na ich stronach. Teraz nawet w obnizce chyba. Ja mam ten z bonprixa i jestem zadowolona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:45 stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=770 stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=844 stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=667 stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=669 stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=371 Poza tym zajrzyj na strony producentów takiech jak LORIN, SHE, ELLE, SELF COLLECTION, FEBA itp. oraz internetowe sklepy z bielizną. Na pewno coś znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
aishunka Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 13:36 ja kupilam w zeszlym roku sliczny stroj dol-spodenki, gora-wiazany staniczek bikini firmy Bee Dees (Triumph) niestety nie wiem czy sprzedaja przez net Odpowiedz Link Zgłoś