Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Winecie

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.04.05, 16:20
    Obserwuj wątek
      • Gość: zulka Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:59
        New Yorker, Adidas
        • myszak123 Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 17.04.05, 18:25
          ja ostatnio widzialam w H&M z tego co pamietam byly do kupienia osobno majtki i
          staniczki wiec mozna bylo sobie skomponowac cos fajnego
          • pomaranczka5 strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 00:56
            Go sport w Warszawie w Wola Parku widziałam. Chyba firmy Roxy, bardzo fajne. I
            w Calzedonii chyba też coś było...radze poczekać jeszcze troszke aż się cieplej
            zrobi to się mnóstwo tego wysypie:)
            • szalona_mela Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 07:58
              jesli w necie, to taki ze spodenkami jest w bonprix i quelle...mozna zobaczyc
              na ich stronach. Teraz nawet w obnizce chyba. Ja mam ten z bonprixa i jestem
              zadowolona:-)
      • Gość: marvellous Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:45
        stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=770
        stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=844
        stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=667
        stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=669
        stroje.megasam.net/product_info.php?cPath=24_39&products_id=371
        Poza tym zajrzyj na strony producentów takiech jak LORIN, SHE, ELLE, SELF COLLECTION, FEBA itp. oraz internetowe sklepy z bielizną. Na pewno coś znajdziesz!
      • aishunka Re: strójKĄPIELOWYzeSPODENKAMIgdzie dostane?np.Wi 18.04.05, 13:36
        ja kupilam w zeszlym roku sliczny stroj dol-spodenki, gora-wiazany staniczek
        bikini firmy Bee Dees (Triumph) niestety nie wiem czy sprzedaja przez net
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka