Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zapięcia do kolczyków

IP: *.inter / *.inter-c.pl 18.04.05, 16:36
    witam!
    chcialabym sie zapytać czy może ktoraś z was wie czy mozna (a jesli moza, to
    gdzie) dostać zapięcia do wiszących kolczykow. Czy można w ogole dokupic
    takie cos? Czy dostane je u jubilera, a jasli tak to jaka bedzie przyblizona
    cena?? Z gory dziekuje za odpowiedz. :)
    Obserwuj wątek
      • aaannn Re: zapięcia do kolczyków 18.04.05, 17:32
        to zalezy do jakich kolczykow...bo jesli maja koncowke typu wkretki to bez problemu pownnas znalezc. jesli mieszkasz w krakowie to w DH WANDA na parterze na stoisku z kolczykami sa dwa rodzaje : do wkretek (50 gr za sztuke), lub cale nowe zestawy do takich niby dluzszych,ale one dosc dziwnie wygladaja (3 zl para). skads znam ten problem...swoje gubie nalogowo....
        • Gość: kasia Re: zapięcia do kolczyków IP: *.chello.pl 18.04.05, 19:08
          W SZCZECINIE w Empiku sprzedają taki zapięcia oraz różnego rodzaju pierdołki do
          wykonania samemu kolczyków czy wisiorków.
          • myszak123 Re: zapięcia do kolczyków 18.04.05, 21:56
            do kupienia w kazdym sklepie z bizuteria ,sa bardzo tanie fachowa nazwa to
            baranki:)
            • Gość: kawa Re: zapięcia do kolczyków IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.05, 12:12
              do kolczyków wiszących to zapięcia nazywają sie "bigle" to są takie haczyki
              wkładane w ucho i zapinane a na tym wisi cała konstrukcja kolczyka , ja też
              tego szukam i owszem znalazłam ale szukam lepszego wykonania : dłuższe z ładnie
              zarysowanym kształtem a nie tylko powyginane , mam jedne takie kolczyki to
              poprostu cudo już sam bigel jest ozdobą , bardzo fajnie wyprofilowany ,
              kolczyki mają już z 15 lat .
              kawa
      • przemkowa.b Re: zapięcia do kolczyków 19.04.05, 20:25
        Są w sklepach z artykułami dla jubilerów i w necie:
        www.koraliki.pl
        www.qnszt.pl
        www.hand-made.pl
      • Gość: jasna_79 Re: zapięcia do kolczyków IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:15
        ja to mam znajomości i jak mi zginęły to sobie kupiłam. ale nie wiem czy ty jesteś na tyle bystra żeb znaleźć coś takiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka