krowa_w_kropki 25.04.05, 10:00 Byłam na Kole. Niestety torebeczek nie widziałam. Ale za tydzień też tam idę. A facet od skór był, jak najbardziej. Tyle, że nie miał pilotki. Może zgubił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigrun Re: Do Kochanicy-francuza i Sigrun 25.04.05, 11:01 A miał przynajmniej ciekawe skóry? W każdym razie stokrotne dzięki! Co do torebeczek, trudno. I tak ostatnio przeżywam wyjątkowo chudy okres. Może w przyszłym miesiącu wpadnę na Koło osobiście i pobuszuję w kramikach. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Do Kochanicy-francuza i Sigrun 25.04.05, 11:04 No, mnie się żadna ze skór nie spodobała ale to kwestia gustu. Nie przyglądałam się zbyt dokładnie, miałam porządnego kaca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Do Kochanicy-francuza i Sigrun 25.04.05, 11:18 To nie tylko kwestia gustu. Trzeba trafić na właściwy moment. Mnie też asortyment nawet najdroższych sklepów z galanterią i odzieżą skórzaną nie zawsze odpowiada. Może teraz jest posucha w ciekawych modelach. Mówi się trudno :-) Odpowiedz Link Zgłoś