Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie do Panów:

IP: *.icpnet.pl 27.04.05, 09:05
    jakie rzeczy uważacie za najbardziej atrakcyjne? (na różne okazje)

ostatnio coraz częćciej pojawiacie się na forum i o części rzeczy już mówicie,
    ale czy moglibyście się indywidualnie wypowiedzieć i wymienić nie te rzeczy,
    których nie lubicie, ale wszystkie, które wam się podobają?
    Obserwuj wątek
      • Gość: RAVAŁ Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:27
        obcisłe t-shirty na biuściastych paniach :-)))
        • Gość: ? Re: pytanie do Panów: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:30
          blee!obcisłe t-shirty -oblecha.
          • Gość: RAVAŁ Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:32
            a co,jesteś total płaska czy tłuszcz Ci się wylewa jesli założysz coś obcisłego ?
            • bez_mapy Re: pytanie do Panów: 27.04.05, 17:35
              Tutaj generalnie większość Pań uważa, że obcisłe bluzki, głębokie dekolty czy
              krótkie spódniczki noszą tylko lafiryndy. Śmieszne.
              • Gość: kiciorun Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:55
                skad ja wiedzialam ze sie tu udzielisz?? <lol2> w stroju jeden z elemetów
                powinien przyciągać wzrok, ale nateriału powinno być więcej niż ciała! no i
                wszystkko w dobrym guście, w tej kwestii to sie lepiej nie wypowiadaj. Panowie
                chcielibyście, żeby wasza dziewczyna miała tylek na wierzchu?
            • Gość: anka Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:38
              Ja bardzo lubię obcisłe bluzki i mam do nich figurę, ale wiadomo, że nie
              wszystkim się to podoba. Poza tym sporo dziewczyn jest strasznie bezkrytycznych
              w stosunku do swojej figury. Nie tylko obcisłe, ale również krótkie bluzki
              często towarzyszą oponce na brzuchu. A takiej lasce wydaje się, ze jst sexy.
          • bez_mapy Re: pytanie do Panów: 27.04.05, 17:34
            To było pytanie do Panów - tobie się to może nie podobać, ale faceci lubią
            obcisłe fatałaszki, ja zresztą też lubię jak umięśniony facet nosi przylegającą
            do ciała koszulkę, a nie jakieś hippisowskie czy skate'owskie szerokie szmaty.
            • Gość: ? Re: pytanie do Panów: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:41
              JAk jeststeś taki elokwentny to sam biegaj w bluzce,w której nie można
              oddychać.I nie obrażaj kobiety.Bo cie znajde i paralizatorem potraktuje.
              • Gość: ? Re: pytanie do Panów: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 11:10
                Ja sama chodze w miniówkach ale nienawidze jak chodza faceci w miniówkach
            • Gość: Ivre Re: pytanie do Panów: IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 27.04.05, 17:43
              No prosze jakie pouczajace forum :) Do tej pory bylam przekonana, ze nie
              istnieje rzecz podobajaca sie WSZYSTKIM :D Ze nie wspomne, iz ubierac to sie
              nalezy adekwatnie do swojej figury, a nie czyichkolwiek gustow...
              Choc w sumie.. mnie to zalezy na opinii jednego Mezczyzny :) i akurat w Jego
              gust trafiam idealnie, wiec moze nie powinnam sie wypowiadac na ten akurat
              temat ;)
              • bez_mapy Re: pytanie do Panów: 27.04.05, 17:46
                A nie wiesz, że faceci uwielbiają, jak za ich kobietą oglądają się inni
                mężczyźni? To działa na niego jak najlepszy afrodyzjak, czuje się super
                wiedząc, że mogąć mieć każdego wybrałać właśnie jego.
                • Gość: anka Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:47
                  Ty te teksty chyba z Bravo bierzesz...
                • Gość: Ivre Re: pytanie do Panów: IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 27.04.05, 18:02
                  Hmm.. tak szczerze mowiac, to mnie osobiscie wisi czy sie ogladaja. Nawet
                  wiecej; to moj Mezczyzna o wiele czesciej zauwaza, ze jakis facet sie za mna
                  oglada i morduje go wzrokiem, zazdrosnik jeden, niz ja, hi hi ;) Wynika wiec z
                  tego, ze jak ktos atrakcyjny, to sie nie musi specjalnie 'starac', zeby sie
                  ogladali :P Teraz tylko pytanie... czy to ja taka sliczna, czy tez moze moj
                  styl zwyczajnie sie podoba facetom? Juz wiem..! To i to na raz :P
            • Gość: anka Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:47
              Od razu zaznaczam, że nie mam nic do mniejszości seksualnych i jestem jak
              najbardziej tolerancyjna - ale facet w obcisłej koszulce wygląda ciotowato.
              • bez_mapy Re: pytanie do Panów: 27.04.05, 17:51
                Nie w obcisłej, tylko w podkreślającej umięśnioną, wysportowaną sylwetkę.
                • Gość: anka Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:58
                  Jak dla mnie to wysportowana męska sylwetka najlepiej prezentuje się w
                  spodniach lekko "zsuniętych" na biodrach i luźnej (ale nie bardzo luźnej)
                  koszulce - jeszli kształty są ok, to spod takiego stroju doskonale to widać.
                • Gość: bez_mapy Re: pytanie do Panów: IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.05, 18:02
                  Mój apel do panów: noście latem sexowne koszulki, tak żebyśmy mniej więcej
                  wiedziały, co pod nimi macie - mięśnie czy flaki.
                  www.perfectpeople.net/media/celebs/583/0486.jpg
                  www.celebrities.pl/brad_pitt/brad11.jpg
                  www.celebrities.pl/brad_pitt/brad17.jpg
                  • Gość: anka Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:03
                    No, te jeszcze ujdą, pod warunkiem, ze założy je fact o posturze chociaż
                    zbliżonej do pana Brada P.
                    • Gość: bez_mapy Re: pytanie do Panów: IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.05, 18:08
                      Skoro faceci mogą wymagać od naś zgrabnych nóg, jędrnych pośladków, ud bez
                      cellulitu i wąskiej talii, to my mamy prawo wymagać od nich wysportowanego,
                      umięśnionego ciała.
                  • Gość: fritzek Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:08
                    bez_mapy!
                    A czemuś nie wkleiła linka do fotki Bruce Willisa,w brudnym podkoszulku.
                    Podkoszulek był niezbędnym utensylium przy ratowaniu świata.
                    • Gość: bez_mapy Re: pytanie do Panów: IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.05, 18:11
                      A ty lubisz brudne kobiety?
                  • Gość: kiciorun Re: pytanie do Panów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:58
                    o znów brad pitt na tapecie hehehehehehe. jakby mówj facet chodził w mieście w
                    takim czymś to bym go porzuciła ;)
              • Gość: nadinka Re: pytanie do Panów: IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.04.05, 22:01
                zgadzam sie. a poza tym to prawie kazdy ABS nosi obcisle koszulki, brrr
          • Gość: ? Re: pytanie do Panów: IP: *.icpnet.pl 27.04.05, 20:39
            ktoś się podszywa!!!

co jeszcze jest fajne?
      • Gość: Richelieu* to tutaj są Panowie? IP: *.zyg.brewet.pl 27.04.05, 18:12
        od kiedy to siuśmajtki nazywasz panami?
        • Gość: ? (autorka wątku) Re: to tutaj są Panowie? IP: *.icpnet.pl 27.04.05, 20:43
          są i interesuje mnie ich zdanie. to miał być wątek wyjątkowo dla Panów, ale
          zamiast tego wypowiadają się same Panie... :(
          i to jeszcze takie, które podszywają się pod innych >:-(
          • r.richelieu Re: to tutaj są Panowie? 27.04.05, 20:58
            nie ma, są gó..arze z niemocą w gębie i nadmocą w kroku. Był bliński, całkiem
            sympatyczny, ale gdzieś uciekł.
            Ze stałych forumowiczów każdy pozostały to pożalsięboże chłopczyk bez nadziei
            na dorosłość
            • Gość: baret Re: to tutaj są Panowie? IP: *.chello.pl 27.04.05, 22:12
              guzik prawda. To Twoje marzenie - lub błedne wyobrażenie.
              Jestem facetem ..jak to sie mówi w sile wieku :-)
              pozdrawiam
              • r.richelieu Re: to tutaj są Panowie? 27.04.05, 22:37
                nie chodzi o wiek metrykalny, ale o dojrzałość psychiczną. Moje marzenia
                dalekie są od tego forum, bo tu same dziewczęta
                • Gość: baret Re: to tutaj są Panowie? IP: *.chello.pl 28.04.05, 11:06
                  zgadzam sie z Tobą ze duża część mężczyzn zatrzymała sie w rozwoju na poziomie
                  15-to latka, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka