Gość: agniecha IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:41 W londyńskim topshop można korzystać z porady profesjonalnej stylistki, czy może znacie sklepy znanych marek w Polsce, gdzie taka usługa jest możliwa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_mapy Re: TOPSHOP 06.05.05, 20:15 Nigdy do takiego sklepu bym nie poszła. Nie znoszę, kiedy sprzedawczyni próbuje mi doradzać, a co dopiero rady stylistki. Sama wiem, co powinnam kupić i czego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: TOPSHOP 06.05.05, 20:22 bez_mapy napisała: > Nigdy do takiego sklepu bym nie poszła. Nie znoszę, kiedy sprzedawczyni próbuje > > mi doradzać, a co dopiero rady stylistki. To nie jest tak, ze wchodzisz do sklepu i stylistka sie na Ciebie rzuca. Taka "stylistke" a raczej personal shopper bo tak sie to fachowo nazywa, mozna sobie zamowic, powiedziec, co nas mniej wiecej interesuje, a ona (lub on, bo sa tez bardzo fajni aczkolwiek przewaznie kibicujacy drugiej stronie panowie) lata po sklepie i znosi rozne ciuchy, ktore wg. niej/niego beda sie nadawaly. Odpowiedz Link Zgłoś