gatta5 10.05.05, 18:24 Widziałam dziś dwie dziewczyny z wałkami na głowie. Chodziły normalnie po galerii dominikańskiej we Wrocławiu i robily zakupy. Czy teraz jest taka moda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: wałki na głowie 10.05.05, 22:23 taka moda panuje od lat wsrod dojrzalych kobiet w gettach USA, byc moze we Wroclawiu ja importuja Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wałki na głowie 11.05.05, 13:38 moda ala przedwojenna praczka;))choc niektorym w tym do twarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: wałki na głowie 10.05.05, 22:45 Dawno temu widywało się takie panie w sobotę rano w sklepie, loki czekały na wieczorne wyjście. Ale to naprawdę było dawno i to były starsze panie w małym sklepie koło domu, nie w centrum handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: wałki na głowie 10.05.05, 22:49 moja kolezanka modelka latala w walkach po ulicy, bo wygladala w nich naprawde bosko :)) moze im tez bylo do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: wałki na głowie IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.05.05, 00:58 wlasciwie wszystko mozna wykreowac, nawet mode na walki we wlosach.. Dziwne ze jeszcze nikt na to nie wpadl.. Wałki żółte, zielone i w kropki, ojoj.. coz to bylby za (modny!) widok..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iri Re: wałki na głowie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.05, 12:34 a moze po prostu w tej galeri jest tez fryzjer i one zamiast siedziec tam z walkami na glowie i czekac postanowily sie przejsc po sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: wałki na głowie 11.05.05, 12:48 No i brdzo mądre to:) Przynajmniej czasu nie marnowały bo nudniej niż u fryzjera to chyba tylko jest u dentysty- oczywiście na fotelu w znieczuleniu, bo bez to raczej trudno sie nudzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta5 Re: wałki na głowie 11.05.05, 20:35 No nie wyglądały jakby wyskoczyły na chwilkę od fryzjera, ponieważ miały płaszczyki i w ogóle wygladały jak normalne klientki robiące zakupy. Dziewczyny byly bardzo zgrabne, więc mogły być modelkami. A wałki i owszem były kolorowe i rzeczywiście zastanawiam się, czy to nie była jakaś ekscentryczna ozdoba. Tylko dlaczego dwie? może żeby im było raźnie, bo niewątpliwie wzbudzały zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś