Gość: Ivre Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.05.05, 19:57 A ja uwielbiam 'Naomgic' od Naomi Campbell :) Moze nie robia takiego 'wrazenia' jak Chanel No5, ale za to bardzo mi sie podobaja...czego nie da sie powiedziec o Chanel :P Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe-oczy Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:19 Moje ulubione to Jean Paul Gaultier-Classique. :D Ktoś mi kiedyś powiedział, że to perfumy dla starszych kobiet (podobnie jak Chanel no.5), ale ja je uwielbiam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia86 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:24 escada na lato, a ostatnio także Givenchy ! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:40 Uwielbiam też POEME de Lancome-przepiekny zapach Kiedyś mama mi przywiozła z francji escada sport -3 rózne zapachy ,dla kobiet aktywnych polecam teraz niestety nie mogę ich kupić. La vie est belle donc souriez vous! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 22:40 2 ulubione kenzo flower - zawsze a ostatnio live by esprit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piana Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.arcor-ip.net 12.06.05, 00:40 o, lubiłam ten escady zielony - bodaj country weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Allure & Escada 24.05.05, 10:05 Allure od Chanel Escada od Margaretha Ley (juz od 12 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzinka Re: Allure & Escada IP: *.astral.lodz.pl 24.05.05, 11:33 ja lubię mieszankę - 3 psiki Angel Innocent plus jeden psik Angel, a wieczorem dodatkowy Angel Lubiłam kiedys bardzo Ysatis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:13 Sporo mi się podoba - Escada Riockin' Rio, Moschino I love love, Carolinna Herrera Sexy 212, Tommy Hilfiger Tommy Girl, Mexx Waterlove, United Colours Of Benetton Be United... Ale najbardziej lubię chyba Escadę - taki wesoły zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: Wasze ulubione perfumy? 25.05.05, 21:35 Lauren Ralpha Laurena, niestety to było dawno temu i dostałam w prezencie, ponoć już nie do kupienia... a zapach był boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Lauren... 25.05.05, 21:43 mech-k napisała: > Lauren Ralpha Laurena, niestety to było dawno temu i dostałam w prezencie, pono > ć > już nie do kupienia... > a zapach był boski :) Wiem, tez bardzo lubilam. W ogole lubie nietuzinkowe zapachy. Troszke w podobnym stylu jest Ralph Lauren Blue, ale to tez nie to... W ogole zauwazylam z tego watku, ze w Polsce raczej dziewczyny preferuja "nowosci" - malo kto nosi klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:30 Thierry Mugler Angel, i Lancome Poeme. Kiedyś CK One :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 82.160.7.* 25.05.05, 23:16 ja z "prawdziwymi perfumami, choć nie są to perfumy tylko wody toaletowe" mam do czynienia od około 3 lat, więc jeszcze nie mogę określić tych ulubionych, bo kazdy flakonik to inny zapach, a co jeden to lepszy. Najbardziej spodobały mi się Angel Schlesser- bo nikt tak nie pachnial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 01:12 calvin klein - truth versace - woman carolina herrera - chic i ze staroci: cacharel - eden, no i ralfik niebieski:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: Wasze ulubione perfumy? 26.05.05, 16:09 jeszcze np;Hugo Boss woman Allure Chanel Pour une femme de CARON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiatek Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:51 Sensi, Sensi i Amor Amor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiii Cacharel Amor Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:44 Ostatnio używam Amor Amor.Zapach zdecydowany,lecz nie za słodki. Podoba się facetom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Cacharel Amor Amor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:12 Mojemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 na te pore roku: 26.05.05, 21:55 obecnie uzywam na zmiane: Que viva! Escady, Le monde est beau Kenzo, Les Belels N. Ricci, Etoile du Sud Fragonarda, Grain de Folie Gres i Fleur d'Interdit Givenchy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia.fenix Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 193.28.226.* 27.05.05, 13:14 Eternity C.Kleina. Magnetism Escady. Angel Innocent Muglera. Tych uzywam najchetniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~yusta Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:56 1. boudoir-vivienne westwood(b.trudno kupić w Polsce) 2. L'eau d'issey-isseya miyake(drogie jak cholera..) 3. chance-chanel(cudoo) 4.i inne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Climat Lancome IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 27.05.05, 19:51 Od lat nie do dostania w Polsce, w tym roku udało mi się w Warszawie kupić tester w budce z kosmetykami. Z całej serii najwspanialsze sa perfumy. Zapach jest delikatny, "powietrzny", od wielu lat mi się nie nudzi i nie boli mnie od niego głowa, nawet od perfum. Te wszystkie słodkości zapachowe, które są obecnie w modzie nie przetrwają długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freya Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:49 od pięciu lat używam Pur Blanca / Avon ahhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:11 Jak dla mnie to Gabriela Sabatini, kocham te zapachy! A z Avonu lubie: Celebre,Incandessence A z oriflame: Lucia!!!! Elvi, potem belive - jak wywietrzeje Feya mnie dusi:) Girdani też:)Ale krem do ciała o zapachu freya jest bardzo ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:12 Fuuuuuuj, jak ja nie trawię Pur Blanc'y :((((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:32 Chance Chanel... jak dla mnie za mocny, ale po ,,wywietrzeniu'' może być;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:34 Czyli, że freya zdradziła zapach freya oriflame? :) ...::: brak sygnaturki :::... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:11 Mam 19 lat a moim ulubionym zapachem jest Chanel 5...latem wybieram Flower by Kenzo-bo lżejszy i Lolite Lempicka-bo "zaczepna".podoba mi sie rowniez Coco Mademoiselle.Ale Chanel 5 to moj ideał...:) Odpowiedz Link Zgłoś
meziz Re: Wasze ulubione perfumy? 28.05.05, 20:01 Uwielbiam : "Coco Mademoiselle" Chanel, "Jungle" Kenzo i Ralph -ten niebieski. Lubię i ciężkie i lekkie zapachy, ale nieśmiertelny jest dla mnie "Dune" Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Wasze ulubione perfumy? 28.05.05, 20:21 Sensi Armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.silman.pl 29.05.05, 19:13 ABSOLUTNIE MÓJ ZAPACH TO ISSEY MIYAKE "LE FEU".Taki spalony cukier+ duuuuzo pieprzu!!!Nie ma go już nigdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange30 Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 20:02 Nina Rici Preumier Jour :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Wasze ulubione perfumy? 30.05.05, 09:14 Ostatnio Givenchy Very Irresistible. Ponadto Versus Time for Pleasure i CK Contradiction Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Wasze ulubione perfumy? 30.05.05, 11:31 Nowy nabytek - O Oui Lancome. Rewelacja na upały ! No i podoba się boyfriendowi. Odpowiedz Link Zgłoś
anavera Re: Wasze ulubione perfumy? 01.06.05, 21:48 witam; moje zapachy: 1.j'adore diora 2.contradiction-CK 3.sunflowers e.arden 4.poeme i o qui lancome 5. teraz siłuję się z próbką bruno banani-takie niebieskie,pokrzywione Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antenk Re: Wasze ulubione perfumy? 02.06.05, 11:43 Chance-Chanel - po prostu uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś