Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione perfumy?

• Gość: Ivre Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.05.05, 19:57
        A ja uwielbiam 'Naomgic' od Naomi Campbell :) Moze nie robia takiego 'wrazenia'
        jak Chanel No5, ale za to bardzo mi sie podobaja...czego nie da sie powiedziec
        o Chanel :P
      • orzechowe-oczy Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:19
        Moje ulubione to Jean Paul Gaultier-Classique. :D Ktoś mi kiedyś powiedział, że
        to perfumy dla starszych kobiet (podobnie jak Chanel no.5), ale ja je
        uwielbiam. ;-)
      • nadia86 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:24
        escada na lato, a ostatnio także Givenchy !
      • joanna023 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 21:40
        Uwielbiam też POEME de Lancome-przepiekny zapach
        Kiedyś mama mi przywiozła z francji escada sport -3 rózne zapachy ,dla kobiet
        aktywnych polecam
        teraz niestety nie mogę ich kupić.

La vie est belle donc souriez vous!
        • ludzka_budowla Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 22:40
          2 ulubione

kenzo flower - zawsze
          a ostatnio live by esprit.
        • Gość: piana Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.arcor-ip.net 12.06.05, 00:40
          o, lubiłam ten escady zielony - bodaj country weekend :)
      • jollyvonne Re: Allure & Escada 24.05.05, 10:05
        Allure od Chanel
        Escada od Margaretha Ley (juz od 12 lat)
        • Gość: Łodzinka Re: Allure & Escada IP: *.astral.lodz.pl 24.05.05, 11:33
          ja lubię mieszankę - 3 psiki Angel Innocent plus jeden psik Angel, a wieczorem
          dodatkowy Angel

Lubiłam kiedys bardzo Ysatis
      • Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:13
        Sporo mi się podoba - Escada Riockin' Rio, Moschino I love love, Carolinna
        Herrera Sexy 212, Tommy Hilfiger Tommy Girl, Mexx Waterlove, United Colours Of
        Benetton Be United... Ale najbardziej lubię chyba Escadę - taki wesoły zapach:)
        • mech-k Re: Wasze ulubione perfumy? 25.05.05, 21:35
          Lauren Ralpha Laurena, niestety to było dawno temu i dostałam w prezencie, ponoć
          już nie do kupienia...
          a zapach był boski :)
          • jaleo Lauren... 25.05.05, 21:43
            mech-k napisała:

> Lauren Ralpha Laurena, niestety to było dawno temu i dostałam w prezencie,
            pono
            > ć
            > już nie do kupienia...
            > a zapach był boski :)

Wiem, tez bardzo lubilam. W ogole lubie nietuzinkowe zapachy. Troszke w
            podobnym stylu jest Ralph Lauren Blue, ale to tez nie to...

W ogole zauwazylam z tego watku, ze w Polsce raczej dziewczyny
            preferuja "nowosci" - malo kto nosi klasyk.
      • Gość: M. Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:30
        Thierry Mugler Angel, i Lancome Poeme. Kiedyś CK One :)
      • Gość: gosiaqus Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 82.160.7.* 25.05.05, 23:16
        ja z "prawdziwymi perfumami, choć nie są to perfumy tylko wody toaletowe" mam do czynienia od około 3 lat, więc jeszcze nie mogę określić tych ulubionych, bo kazdy flakonik to inny zapach, a co jeden to lepszy. Najbardziej spodobały mi się Angel Schlesser- bo nikt tak nie pachnial :)
      • Gość: mimi Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 01:12

calvin klein - truth
        versace - woman
        carolina herrera - chic
        i ze staroci: cacharel - eden,
        no i ralfik niebieski:)
      • daino Re: Wasze ulubione perfumy? 26.05.05, 02:35
        teraz np prada.
      • joanna023 Re: Wasze ulubione perfumy? 26.05.05, 16:09

jeszcze np;Hugo Boss woman
        Allure Chanel
        Pour une femme de CARON
        • Gość: kiatek Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:51
          Sensi, Sensi i Amor Amor
      • Gość: emiii Cacharel Amor Amor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:44
        Ostatnio używam Amor Amor.Zapach zdecydowany,lecz nie za słodki. Podoba się
        facetom :-)
        • Gość: goldi Re: Cacharel Amor Amor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:12
          Mojemu nie:)
      • dori7 na te pore roku: 26.05.05, 21:55
        obecnie uzywam na zmiane:
        Que viva! Escady, Le monde est beau Kenzo, Les Belels N. Ricci, Etoile du Sud
        Fragonarda, Grain de Folie Gres i Fleur d'Interdit Givenchy :))

• Gość: sylwia.fenix Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 193.28.226.* 27.05.05, 13:14
        Eternity C.Kleina. Magnetism Escady. Angel Innocent Muglera. Tych uzywam
        najchetniej.
        • Gość: ~yusta Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:56
          1. boudoir-vivienne westwood(b.trudno kupić w Polsce)
          2. L'eau d'issey-isseya miyake(drogie jak cholera..)
          3. chance-chanel(cudoo)
          4.i inne.....
      • pianazludzen Re: Wasze ulubione perfumy? 27.05.05, 16:25
        dolce vita cd
      • omerta5 Re: Wasze ulubione perfumy? 27.05.05, 16:38
        Escada - Ibiza Hippie:)))
      • Gość: Gosia Climat Lancome IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 27.05.05, 19:51
        Od lat nie do dostania w Polsce, w tym roku udało mi się w Warszawie kupić
        tester w budce z kosmetykami. Z całej serii najwspanialsze sa perfumy. Zapach
        jest delikatny, "powietrzny", od wielu lat mi się nie nudzi i nie boli mnie od
        niego głowa, nawet od perfum. Te wszystkie słodkości zapachowe, które są
        obecnie w modzie nie przetrwają długo.
      • Gość: freya Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:49
        od pięciu lat używam Pur Blanca / Avon ahhhhhhhh
        • Gość: Rosa Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:11
          Jak dla mnie to Gabriela Sabatini, kocham te zapachy!

A z Avonu lubie: Celebre,Incandessence
          A z oriflame: Lucia!!!! Elvi, potem belive - jak wywietrzeje
          Feya mnie dusi:) Girdani też:)Ale krem do ciała o zapachu freya jest bardzo
          ładny
        • Gość: marvellous Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:12
          Fuuuuuuj, jak ja nie trawię Pur Blanc'y :((((.
      • Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:32
        Chance Chanel... jak dla mnie za mocny, ale po ,,wywietrzeniu'' może być;)
      • Gość: <MAGDA> Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:34
        Czyli, że freya zdradziła zapach freya oriflame? :)

...::: brak sygnaturki :::...
      • Gość: mimi Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:11
        Mam 19 lat a moim ulubionym zapachem jest Chanel 5...latem wybieram Flower by
        Kenzo-bo lżejszy i Lolite Lempicka-bo "zaczepna".podoba mi sie rowniez Coco
        Mademoiselle.Ale Chanel 5 to moj ideał...:)
        • meziz Re: Wasze ulubione perfumy? 28.05.05, 20:01
          Uwielbiam : "Coco Mademoiselle" Chanel, "Jungle" Kenzo i Ralph -ten niebieski.
          Lubię i ciężkie i lekkie zapachy, ale nieśmiertelny jest dla mnie "Dune" Diora.
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Wasze ulubione perfumy? 28.05.05, 20:21
        Sensi Armani
        • Gość: Ginger Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.silman.pl 29.05.05, 19:13
          ABSOLUTNIE MÓJ ZAPACH TO ISSEY MIYAKE "LE FEU".Taki spalony cukier+ duuuuzo
          pieprzu!!!Nie ma go już nigdzie!!!
      • Gość: orange30 Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 20:02
        Nina Rici Preumier Jour :)
        • papryczka_ag Re: Wasze ulubione perfumy? 30.05.05, 09:14
          Ostatnio Givenchy Very Irresistible. Ponadto Versus Time for Pleasure i CK
          Contradiction
          • charade Re: Wasze ulubione perfumy? 30.05.05, 11:31
            Nowy nabytek - O Oui Lancome. Rewelacja na upały ! No i podoba się boyfriendowi.
      • anavera Re: Wasze ulubione perfumy? 01.06.05, 21:48
        witam;
        moje zapachy:
        1.j'adore diora
        2.contradiction-CK
        3.sunflowers e.arden
        4.poeme i o qui lancome
        5. teraz siłuję się z próbką bruno banani-takie niebieskie,pokrzywione
        Pozdrawiam
      • antenk Re: Wasze ulubione perfumy? 02.06.05, 11:43
        Chance-Chanel - po prostu uwielbiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się