Gość: rhcp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:43 kicz az chce sie ...nie dokończe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:28 super !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Kostiumy kąpielowe 26.05.05, 13:13 hmm...niektore sa calkiem niezle, a przy okazji moze ktos widzial taki czarny [marki Winner] w Katowicach lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Kostiumy kąpielowe 26.05.05, 15:39 na allegro widzialam niebieski wpisz winner w wyszukiwarke jakas laska go sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.chello.pl 26.05.05, 16:00 A czy któraś z was widziała w sklepie kostium kąpielowy typu tankini? Raz spytałam o to w sklepie to pani aż gały wybałuszyła nie wiedząc o co pytam. Mam na brzuchu szew.Nie podobają mi się kostiumy jednoczęściowe,a w dwuczęściowym niestety widać będzie bliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:45 A co powiesz na kostiumy jednoczęściowe wyglądjące z tyłu jak bikini? np.: www.lorin.com.pl (zresztą tankini też mają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 16.06.05, 23:39 Tankini są dostępne w www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=361&kategoria=ag www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=346&kategoria=ag www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=340&kategoria=ag www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=316&kategoria=ag www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=306&kategoria=ag To parę propozycji. Przeznaczone są one przede wszystkim dla kobiet z większym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:37 troche drobie a przy tym na osoby o wymiarach 90 60 90 a są przecież teżinne osoby które mają inne wymiaty czytaj są grube????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dośka Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.77.classcom.pl 26.05.05, 20:02 Bardzo ladne kostiumy ma Calzedonia - czrne, kolorowe, w kwiatki, w paski - dowolne. Tankini widzialam w ofercie wysylkowej Quelle albo BonPrix. Chyba tez ma Lupoline (zobacz na stronie www.lupoline.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Co jest modne? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.05, 23:22 Chciałbym się wreszcie dowiedzieć co to takiego jest moda. Co tak naprawdę jest modne? Czy to co ludzie lubią na siebie ubierać? Czy to co wmawiają nam projektanci namawiając na kolejne niepotrzebne zakupy i bezsensowne wydawanie pieniędzy. Czy strój kapielowy sprzed roku juz nie jest modny skoro mi sie nadal podoba i ja nadal chce go nosić i nadal na mnie pasuje (przytyłem tylko 2 kilo :) )? Rozumiem gwaizdy filmowe. Zmiana image to jedena z dróg aby zaistniec choć na chwile w prasie i może ktoś sobie o nich wtedy przypomni i da jakąś rolę. Ale tz. przeciętny zjadacz chleba musi co chwila cos kupowac bo producenci mówią że to modne? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Nie kazdy moze wybierac 28.05.05, 00:14 Taki wybor, kolory, fasony, itd! Szkoda ze nikt nie pomysli o rozmiarach tzw. nietypowych. Nie jestem grubasem, nie jestem anorektyczka, po prostu mam duze piersi, a poza tym jestem szczupla i zgrabna, i to stwarza problem 99% sklepow z bielizna. Jak juz znajde rozmiar D (o E nie ma co marzyc, nikt nie produkuje, znaczy prawie nikt, sa takie za 500 - 800 zl, ale na tyle mnie ie stac), otoz jak juz znajde rozmiar D to w obwodzie proponuja mi 80 - 100. Czasem 75. A jak mowie ze ja mam 65, ale podejdzie mi 70, to panie sprzedawczynie patrza sie na mnie jakby ducha zobaczyly. Jest to rownie zenujace jak gapienie sie na niepelnosprawnych. No a nawet jesli istnialby kostium kapielowy 70E, to zostalyby mi zaproponowane majteczki do kompletu rozmiar XL. A ja mam XS / S. Kupilam 3 lata temu kostium w moim rozmiarze, za granica, i do tej pory w nim chodze, bo poza nim pozostaje mi sciskanie piersi, znieksztalcanie ich, niewygoda, albo topless. W sumie topless to niezly pomysl... jak sie ma zgrabniutkie sprezyste piersi B / C. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: Nie kazdy moze wybierac IP: *.devs.futuro.pl 28.05.05, 11:02 Kup górę i dół oddzielnie, wiele sklepów tak sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Nie kazdy moze wybierac IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 31.05.05, 08:52 No właśnie !!! Ja co prawda pod buistem mam troszke więcej ale za to miseczka F. osdtatnio wybralam się na oszukiwania stroju i wpadłam w depresję. Ekspedientki patrza na mnie jak na nienormalną i proponują małą miske z wiekszym obwodem. Jak tłumacze że to bez sensu bo będe miała stanik na szyi to wzruszaja ramionami.... A moze apel do PRODUCENTÓW :))) ZADBAJCIE O KLIENTKI Z DUŻYM BIUSTEM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Do dziewczyn z DUZYMI BIUSTAMI 01.06.05, 16:31 Dziewczyny, rozumiem Was doskonale, bo sama mam 75F i panie w sklepie proponuja mi albo 75D albo 115F:)) Chwile temu wpisalam sie na podobnym forum - zajrzyjcie,a znajdziecie dobre adresy sklepow!! Pozdrawiam! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24417505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Nie kazdy moze wybierac IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 10.06.05, 21:42 Wiem o czym mówisz. Ja do tej pory też nie mogłam nić na siebie znależć. Wejdź na www.bellissima.com.pl i znajdziesz tam stroje dla kobiet szczupłych ale z dużym biustem. Ja mam 65F i kupiłam tam. Jest super. Za stanik kąpielowy i majtki zapłaciłam 295 zł. Nie jest za tanio, ale w normie. Felina ma droższe i w dodatku ubogą rozmiarówkę i wybór. Mój strój już wypróbowałam- trzyma i jest wygodny. Wszystko jest na miejscu, tył nie unosi się. Bardzo wygodny. Oto on, kliknij na link www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=343&kategoria=ag#powiekszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Co jest modne?do Jonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:27 Jonku, moda to jest po prostu wykorzystanie faktu, że większość ludzi jest bardzo niepewna siebie, chce iść z nurtem, być "agy" "trendy", ludzie chcą pokazać, że trzymają się na fali, nie są starzy, zależy im na czymkolwiek. Nieważne czy chcesz mieć nowy model rowera, nokii, czy kostiumu kąpielowego. Kto nie jest modny jest abnegatem, inni się od niego odsuwają, niestety .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:58 ten bardzo ładny: serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2727591.html?x=23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:33 Tylko czemu kawałek materiału ze sztucznego, często wcale nie najlepszej jakości tworzywa tyle kosztuje???????? Za takie pieniądze wolałabym sobie kupić np. lniany żakiet lub spodnie, a na plażę założyć zwykły stanik i figi. Jakie szczęście, że nie lubię się opalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da29 Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:22 obrzydlistwo!!zwykly stanik i figi!!skad Ty jestes????dobrze ze nie lubisz sie opalac okropny bylyby widokw staniku zwyklym...ble... Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Kostiumy kąpielowe 30.05.05, 16:57 Te są nawet fajne. bi.gazeta.pl/im/5/2727/z2727915G.jpg bi.gazeta.pl/im/5/2727/z2727905G.jpg bi.gazeta.pl/im/3/2727/z2727903G.jpg bi.gazeta.pl/im/1/2727/z2727901G.jpg bi.gazeta.pl/im/9/2729/z2729879G.jpg bi.gazeta.pl/im/0/2729/z2729940G.jpg Ale do ideału im brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Kostiumy kąpielowe 31.05.05, 11:07 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2727591.html?x=18 A ten jak wam się podoba? Mam ochotę go kupić- jest niedrogi i jak dla mnie fajny. Ładny? Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: Kostiumy kąpielowe 31.05.05, 12:43 Mnie sie te stroje nie podobaja,ale co do problemow dziewczyn z duzym biustem,to faktycznie macie problem ja mam co prawda 70C i tez mam problem z kupieniem stroju.Zawsze mi wciskaja 75C i juz mnie to zaczyna denerwowac, bo niby tylko rozmiar wieksze pod biustem ale przeciez stroj nie moze wisiec.I oczywiscie majtki tez sa problemem ja nosze S a zawsze dostaje w komplecie wieksze. Moja kolezanka nosi 75E i dla niej niestety w naszych sklepach strojow kapielowych nie ma.Dla projektantow to chyba jest takie myslenie duzy biust= duza pupa szerokie biodra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.softlab.gda.pl 31.05.05, 14:36 Wiesz, ja mam podobny problem, gatki 36, a biust 70 c, ale w H&M można kupić dół i górę oddzielnie, teraz tak zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xrtania Re: Kostiumy kąpielowe IP: 82.139.27.* 31.05.05, 22:17 ciuszki z H&M i Reserved są bardzo fajne i nie tak drogie jak inne (które im nie dorównują), a ten kostium z H&M najlepszy z wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:03 za mało odsłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmenka:) Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:06 sopdenki fajne, ale kolory i wzory takie troche...nie w moim stylu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fashion Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:05 naprawdę moglibyście się bardizej postarać....przecież te kostiumy w ogóle się nie nadają....co za styliści tu pracują....żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwLee Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 15:08 Niektóre modele sa bardzo nowatorskei..a ja jednak wole klasyczne zestawy:) wzory niezabardzo mi leża...Ale podsumowujać każdy znajdzie coś dla siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka Re: Kostiumy kąpielowe 03.06.05, 16:46 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2727591.html?x=23 na ten akurat mam ochotę :-) widziałam go w sklepie w maju, ale nawet nie miałam czasu zmierzyć :-( co prawda na tym zdjęciu wygląda tak jakoś dziwnie w porównaniu do oryginału.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzik:P Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:04 Jezuuuuuuuuuu!!!te niektore kostiumy sa boskie! kupcie mi takie:))))))))))))))))))plissssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.chello.pl 10.06.05, 13:36 Te znalazłam poprzez www.amelia.anonser.pl/ odziez.anonser.pl/offers/17/7/ www.lingerino.com/beach.php?p=beach&item=1634 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba POMOZCIE MI DOBRAC KOSTIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:48 mam male pytanko jak na plaze maja wyjsc takie dziewczyny jak ja grube .............pomozcie mi prosze bardzo mam 164 wzrostu a waze 70 kg jaki mam kostium dobrac mam strasznie grube nogi i wielka pupe ..????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madz!a Re: Kostiumy kąpielowe IP: 195.117.154.* 10.06.05, 15:36 faktycznie bardzo rozmaite stroje ale ładne ia znakomite:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.ztpnet.pl 11.06.05, 10:42 są strasznie drogie jak mozecie dawac za 105,00zł. ja sama kupilam sobie za 9,99 w tescko nawed w re-reserved sa tansze uuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.chello.pl 11.06.05, 13:05 Kostium za 10 zł faktycznie musi być rewelacyjny!!! Miłego używania, a może w Biedronce znajdziesz coś bardziej twarzowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kostiumy kąpielowe IP: 81.6.129.* 11.06.05, 14:29 są beznadziejne a poza tym chyba dla grubasów a nie na mnie przy wzroście 150 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.chello.pl 11.06.05, 20:00 Fajne stroje widziałam w Mothercare,ale kosztowały ok. 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagusia Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:30 Zgadzam sie-totalna beznadzieja!Te fasony to tak raczej dla mojej babci,bo nawet moja mama by tego nie zalozyla...Ja mam 174 wzrostu,ale waze 54kg i w tych kostiumach to bym wygladala jak w barchanach...;-)Nie ma to jak skape bikini...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:09 no tak lecz wolałabym kostiumy dla osób z parwie zarowym biustem <A70> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 06:21 A nie możesz opalać się top less. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marczi Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.k1.isko.net.pl 12.06.05, 19:01 niektóre są bardzo fajne, ale jak przyjrzeć się cenie to można z krzesła spaść, żadko kogo stać na kostium za 200zł lekka przesda z tymi cenami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malajka Kostiumy kąpielowe IP: 195.116.22.* 14.06.05, 17:18 No no no... najlepsze na lato. Fajny kostjum. Wygodzny i wogóle. TYlko żeby nie był zbyt wynegliżowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:13 PIĘKNE WRĘCZ ZNIEWALAJĄCE, OCZU NIE MOŻNA ODERWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 19.06.05, 18:33 wow jakie fajne kostiumy kompielowe ja chcem miec ten czarno-bialy w paski ehheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania <SoSnOwieC> Re: Kostiumy kąpielowe IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.05, 22:32 te stroje są do dupy. a drogie jak chol***. Odpowiedz Link Zgłoś