kochanica-francuza 25.05.05, 21:26 Pytałaś,czy 3900 euro wystarczy na wynajęcie...przykładowo wynajęcie M-3 w Dzielnicy Łacińskiej: tinyurl.rzeszow.net/?show=332 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollyvonne Re: Do jollyvonne 25.05.05, 22:06 Dziekuje i doceniam! Literki do mnie co prawda nie przemawiaja, ale popatrzalam na cyferki, tanio, doprawdy ;) W rewanzu moje ulubione typy w Oslo -> 3100 euro, niestety juz wynajete , ale wciaz na rynku: uroczy domek za 5940 euro oraz za ok 3470, dla lubiacych schody Pozdrawiam jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza chyba nawet M-5 da radę... 25.05.05, 22:30 cholera zawiesiło mi kompa jak zamykałam tamtą stronę i adres się utracił,ale wierz mi na słowo - 3150 - 3800 euro tylko metrażu nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do jollyvonne 25.05.05, 22:32 Domek kwadratowy troszki...a jak się robi takie linki ze słowami? to trzecie,to domek czy mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Do jollyvonne 25.05.05, 23:17 Domek ma swietna "modernistyczna" bryle moim zdaniem, to trzecie to mieszkanie, 200m2, ja uwielbiam schody we wnetrzach ... Linki ze slowami ucza robic tutaj jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Do jollyvonne 26.05.05, 03:45 ale taniocha... dla porownania: kawalerka 20m kwadrat, okno na sciane sasiedniego budynku, nie calkiem w srodmiesciu - $1600 miesiecznie; dwa pokoje w starej ruderze, 5 pietro bez windy, widok na smiecie - $3600 miesiecznie; albo mozna kupic, owszem spora przestrzen, dwie sypialnie, jadalnia i salonik, $2.5 milliona + $5,000 miesiecznie kosztow utrzymania, to ostatnie w swietnej dzielnicy, ale widok nadal z jednego okna na sciane a z drugiego na smiecie (ja chyba juz nie bylabym w stanie mieszkac w miescie pozbawionym zdrowego zasobu smieci) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Do zettrzy 26.05.05, 13:33 Odnosnie otrzymanego pisma o lokalach mieszkalnych odpowiadam co nastepuje: Po pierwsze: ciezko sie dopatrzyc komu obywatelka odpowiada. Po drugie: z grzecznosci nalezaloby przejsc na walute porownawcza, a nie w jakichs zielencach. Po trzecie: bez podania lokalizacji sie nie liczy! My tutaj dyskutujemy miasto sredniej wielkosci (kochanica) z malym miastem (ja), nie mozna sie przylaczac do dyskusji bez okreslenia statusu, nieladnie tak. Po czwarte: dyskusje sa o mieszkaniach, a nie rudery do wyburzenia czy komorki dla krolikow. Z powazaniem, hehe ;) jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Do jollyvonne 26.05.05, 14:01 swoją drogą smutno, bo ja płacę 170$ za 60m i widok na wierzbę płaczącą, krzak głogu, 2 jarzębiny i klony w dużej ilości, a śmieci występują w postaci pustego kosza na śmieci. Ot Polska Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Do r.richelieu 26.05.05, 14:48 Znow te waluty obce, chyba sobie kursy walut na ekranie przykleje, a slownik zastapie kalkulatorem ;) Moje 35m2 na 8 pietrze, z widokiem na pol Szczecina (w tym parki) to kwota 250 zlociencow miesiecznie. Do tego bezplatne efekty dzwiekowe, rozrywka (troche daleko mam do sceny, ale z lornetka ujdzie), i zawsze wiem kiedy jest poludnie (koscielny ma swatch'a). Czy modnie jest mieszkac tanio? jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś