Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poncho-Prośba o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:53
    Dziewczyny gdzie w Polsce dostanę poncho.
    Chodzi mi o coś w tym stylu.
    Zimowe mam, szukam czegoś cieniutkiego :)

i9.ebayimg.com/02/i/04/1f/31/c6_1_b.JPG
    members.sparedollar.com/resize.aspx?user=less4luxury2&img=IMAG0012a.JPG&size=600
    i12.ebayimg.com/02/i/04/28/e1/58_1_b.JPG
    i18.ebayimg.com/03/i/04/1f/a8/a1_1_b.JPG
    images.andale.com/f2/118/117/19564330/1114726074971_1115189719756_IMG_0035_01.jpg
    i8.ebayimg.com/01/i/04/2b/b0/54_1_b.JPG
    i21.ebayimg.com/03/i/03/fb/24/e2_1_b.JPG
    www.autogoods.com/images/ponchos/ponchocable1blue.jpg
    Obserwuj wątek
      • Gość: Asia Re: Poncho-Prośba o pomoc IP: 213.199.215.* 27.05.05, 08:51
        Ja kupiłam czarne ażurowe z delikatnymi frędzelkami firmy Sisters Point w
        Toruniu(któryś ze sklepów na rynku)szukaj cierpliwie ;)
        • black_magic_women Re: Poncho-Prośba o pomoc 27.05.05, 09:15
          ja robie sobie sama z chustek
      • lestka Re: Poncho-Prośba o pomoc 27.05.05, 09:54
        to jest rzecz ktora od dawna kojarzy mi sie a ) z babami z dziura na glowe
        zrobiona w starym dywanie b) z wiejskimi chalupami gdzie toto wisi na scianie i
        udaje wawelskiego arrasa...
        • Gość: Ewa Re: No i co w związku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:49
          Przepraszam czy cierpisz na analfabetyzm wtórny? tz brak zrozumienia tego co
          czytasz?

Pytanie dotyczyło gdzie dostanę, a nie co TY sądzisz na ten temat, akurat to
          najmniej mnie interesuje :)

Jad na tym forum nie zna granic.
          • lestka Re: No i co w związku z tym? 27.05.05, 10:57
            ojoj forum jest po to by pisac swoje opinie;)kazdy ma do tego prawo;) jak chcesz
            takie forum na ktorym wszyscy beda pisac to co ty chcesz to zaloz swoje wlasne;)
            a gdzie dostaniesz;) no chyba zrobilam wskazowke dla Ciebie wytnij dziure w
            dywanie;) albo zdejmij ktoremus ze znajomych ze sciany;)
            • Gość: Ewa Re: No i co w związku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:18
              Oprócz analfabetyzmu cechuje Cię takżekompletna ignorancja w sprawach mody :)
              I zaskakujący brak logicznego myślenia.
              Porównanie takiego poncha z dywanem może tylko przyjść do głowy dresiarskiej
              idiotce :)
          • Gość: black_magic_women Re: No i co w związku z tym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:40
            moze ni jad,a zwykla glupota?!
      • Gość: zoska Re: Poncho-Prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:40
        paniusie obrazone bo sie jakiejs lasce ponczo nie podoba to cie zmartwie mnie
        tez sie nie podoba
        • Gość: werka Re: Poncho-Prośba o pomoc IP: 137.122.26.* 27.05.05, 19:12
          mi sie podoba. Amerykanskie i brytyjskie magazyny pialy o poncho na jesieni -
          jako o "must have". Ale do Polski pewnie jeszcze nie zawitalo. Moze w Jackpocie
          znajdziesz?
        • Gość: Ewa Re: Kolejna analfabetka IP: *.idea.pl 27.05.05, 19:57
          Kobieto naprawdę mnie nie obchodzi czy ci się podoba czy nie, wręcz odwrotnie
          nawet jestem zadowolona że połacie idiotek tego forum nie będę ubrane w
          poncho ::)
          Pytałam normalnych, zyczliwych znających się na aktualnych trendach dziewcząt
          gdzie mogę takie poncho kupić.

Niestety takie znalazły się tutaj dwie, reszta to już przysłowiowe chwasty :)
          • Gość: werka Re: Kolejna analfabetka IP: 137.122.26.* 27.05.05, 20:17
            Sluchaj kobieto, chcialam ci cos podpowiedziec, ale widze, ze pozytywne posty
            specjalnie tez cie nie obchodza. O ile oczywiscie nie podadza adresu sklepu, w
            ktorym mozesz owo ponczo dostac. Owszem, o to pytalas, moglam nie odpisywac.
            Moj blad.
            • nitulina Re: Do Werki. 28.05.05, 20:01
              Werka przepraszam Cię, to nie było do Ciebie tylko do dziewuchy piętro wyżej,
              ale przez nieuwagę napisałam pod Twoim postem :)
              • frigg Re: Do Werki. 28.05.05, 20:31
                Mignęło mi zdaje się na Allegro. Cienkie. Hollister <a
                href="HTTP://www.allegro.pl/show_item.php?item=52035264">tutaj</a>
                • frigg Re: Do Werki. 28.05.05, 20:34
                  Coś zmaściłam :D
                  adres aukcji jest taki: www.allegro.pl/show_item.php?item=52035264
              • Gość: werka Re: Do Werki. IP: 137.122.26.* 31.05.05, 00:26
                przeprosiny przyjete:) kupilas w koncu?
          • black_magic_women im nas mniej,tym lepiej;) 28.05.05, 14:44
            ja tez sie ciesze,ze panienkom nie podoba sie ponczo-dzieki temu moge wygladac
            fajnie i stylowo.zdaje sie,ze cieniutkie poncza byly w Desperado,ale nie jestem
            pewna.
      • Gość: hana Re: Poncho-Prośba o pomoc IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:14
        nikogo jeszcze w cieniutkim poncho nie widzialam, a podoba mi sie to bardzo :)
        w zeszlym tygodniu widzialam na targu, czarne jakby z Koniakowa :)
        dziewczyny, ale do czego nosic takie cienkie? na jakis top zwykly?
        pozdrawiam
        • black_magic_women Re: Poncho-Prośba o pomoc 29.05.05, 21:10
          na podkoszulke,cos gladkiego,a takie etniczne zamiast swetra,najlepiej z waskimi
          dzinsami i chyba jednak-butami na obcasach,platformach?
      • mroova2002 Poncho is out 28.05.05, 21:01
        Z calym szacunkiem informuje ze poncho nie jest juz na topie, wiec moze dlatego
        nie mozesz go znalezc. Poncho jest typowo jesiennym wdziankiem i wlasnie
        poprzedni sezon jesien-zima obfitowal w poncha i co druga kobieta je nosila.
        Proponuje za to poprosic kogos o zrobienie szerokiego szala z cienkiej welny. 2
        dni roboty i masz kolor i wzor jaki sie Tobie najbardziej podoba.
        Pozdrawiam All
        Joanna
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka