justys_55 Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 13:30 ja sie iopalam na oliwke dla dzieci, ale ostatnio słyszalam, ze słonce mocno bierze na oliwe z oliwek, olej, maslo i takie tam... Ale to chyba jest niezdrowe??? Co myslicie? A moze lepiej jakies przeznaczone do opalania olejki i balsamy?? Ale mi sie wydaje, ze wlasnie na nie slonce slabo"bierze" Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 13:39 Słyszałam, że w różowych bluzkach się dobrze opala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karra Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:46 jak chcesz sie szybko i ladnie opalic to polecam serdecznie przyspieszac opalania dax cosmetics. kosztuje kolo 20zlotych. smarujesz sie nim, a potem 'swoim' faktorem. brazowa opalenizna juz po jednym dniu.. super, ale nie polecam smarowac sie tylko tym przyspieszaczem, bez dodatkowego zabezpieczenia :) wyskoczylam tak na taras pierwszego dnia i po godzinie (! a w zasadzie slonce 'bierze mnie' baaardzo baaardzo wolno) bylam rozowa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 14:00 Zawsze Słońce,nigdy solarium ;) A na poważnie-najlepsze są oliwki,a nie kremy.Z filtrem dobranym do typu skóry i urody.No i unikać Słońca między 11 a 14-15. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 15:30 Nie opalam sie lezac plackiem, a jedynie "przy okazji" na spacerze, na rowerze, basenie itp. Smaruje sie emulsja Kolasyna z filtrem 25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:26 To tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 16:11 ja oliwke dla dzieci i zawsze jestem ładnie opalona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:56 Nie opalam się wogóle, stosuję kremy z bardzo wysokimi filtrami, używam lekkich samoopalaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka26a Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 16:58 Witam! Ja stosuje olejek do opalania Kolastyny. Nawet po wyjściu z wody nie zmywa się i można nadal opalać się. stosuje go już drugi sezon letni i jestem opalona na brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 28.05.05, 17:06 ogrodowy gryl, dla poprawienia efektu lutownicę Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 00:04 stosuje rozne ochraniacze o SPF 45+ oraz White Shiseido, kosmetyki do wybielania cery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:27 Czemu do wybielania cery:>> ? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:06 > Czemu do wybielania cery:>> ? aby byla taka porcelanowo bielutka, swietlana, jak platki magnolii (Japonki zabijaja sie za taka cera, stad wlasnie Shiseido ma najlepsze kosmetyki wybielajace) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:26 Och, to oddam Ci moją z chęcią:P, ja mam tak bielutką jak kateczka papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:33 no, chyba jednak nie tak bielutka jak moja... Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:35 No w sumie to teraz raczej nie, racja, bo przyciemniłam ją leciutko samoopalaczem :P. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:36 no widzisz, chcialas mnie wpuscic w kanal, jeszcze bym pociemniala i wygladala jak chmura gradowa oj, nieladnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.05.05, 12:14 Twarz; emulsja do opalania dla skory fotowrazliwej SPF 25, 'reszta'; SPF 15. Mam skore bardzo wrazliwa, wiec generalnie musze uwazac ze sloneczkiem, ale tak zupelnie blada tez nie chce byc, wiec nie uzywam blokerow, a jedynie dosyc wysokich 'filtrow'. Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: cO STOSUJECIE DIO OPALANIA? 29.05.05, 16:18 Ostatnio uzywalam Clarinsa na cialo i naprawde dobrze chroni. Do twarzy mialam Lancome z filtrem 60, zero opalenizny. Zamienilam na cos lzejszego, bo jednak chcialam sie troche zarumienic. Odpowiedz Link Zgłoś