Gość: www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:49 www.allegro.pl/show_item.php?item=53053757 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: czy to moze byc oryginal??? IP: 217.96.74.* 05.06.05, 00:12 myslę, że za taką cenę nie, no chyba, że kradzione, ja bym się nie skusiła. Niedawno był w tv (nie pamiętam na jakim programie) reportaż o podróbach, niesamowite ile tego jest wokół, no i perfumy z allegro, też były wymieniane - myślę, że ta cena mówi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: czy to moze byc oryginal??? 05.06.05, 00:25 "damski perfum" i określenie "oryginalnie zapakowane" (a nie "oryginalne") powodują że jestem na "nie" heheh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 to nie jest oryginal... 05.06.05, 01:25 za niska cena jak na popularny i swietnie sie sprzedajacy (i zesto podrabiany...) zapach, no i ten tekst o "oryginalnym zapakowaniu" - wietrze podrobe na kilometr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka_niewiadoma Re: to nie jest oryginal... IP: 80.50.251.* 05.06.05, 08:45 ja mysle, ze moze, kupiony na wyprzedazy, albo jak ktos wspomnial ukradziony. Odpowiedz Link Zgłoś
abnegacja_moralna Re: to nie jest oryginal... 05.06.05, 08:59 Nie jest to ani kupione na wyprzedazy, ani kradzione. Jest to podróba pelną gebą. Najprostsza maetoda do napisać do faceta meil z ppytaniem , czy ta podróbka jest dobrze zrobiona i nie cuchnie spirytusem. Odpowiedzi mogą was zadziwić- niektórzy jasno odpowiadaj, że dobrze zrobiona, ci, którzy mają jakieś obiekcje , żeby jasno się przyznać,odpowiadaja, że nie wiedzą, bo mają 300 pozytywów , ale za perfumy, które wystawia ich babcia, ciotka, modszy syn, matka z Honolulu itp, a oni ich na oczy nie widzieli , ale sa uczciwi. Jak ktoś chce oryginalne perfumy za 50 zł, to powienien popukać się w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: to nie jest oryginal... IP: *.net 05.06.05, 09:44 Oryginalne na Allegro kosztują powyżej 100zł,a takich podróbek jest tam mnóstwo i ludzie je kupują,wiedząc,że to podróbki bo są tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: to nie jest oryginal... IP: *.echostar.pl 05.06.05, 11:15 Na pewno podrobka. Wiecie ze to moze byc niebezpieczne uzywanie takich perfum. Ogladalam taki program w tv i mowili ze nie wiadomo jakie skladniki w nich sa. To samo tyczy sie tych bazarowych podrobek. Odpowiedz Link Zgłoś