Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy to moze byc oryginal???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:49
    www.allegro.pl/show_item.php?item=53053757
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiki Re: czy to moze byc oryginal??? IP: 217.96.74.* 05.06.05, 00:12
        myslę, że za taką cenę nie, no chyba, że kradzione, ja bym się nie skusiła.
        Niedawno był w tv (nie pamiętam na jakim programie) reportaż o podróbach,
        niesamowite ile tego jest wokół, no i perfumy z allegro, też były wymieniane -
        myślę, że ta cena mówi sama za siebie.
      • merrlin Re: czy to moze byc oryginal??? 05.06.05, 00:25
        "damski perfum" i określenie "oryginalnie zapakowane" (a nie "oryginalne")
        powodują że jestem na "nie" heheh ;)
      • dori7 to nie jest oryginal... 05.06.05, 01:25
        za niska cena jak na popularny i swietnie sie sprzedajacy (i zesto
        podrabiany...) zapach, no i ten tekst o "oryginalnym zapakowaniu" - wietrze
        podrobe na kilometr!
        • Gość: wielka_niewiadoma Re: to nie jest oryginal... IP: 80.50.251.* 05.06.05, 08:45
          ja mysle, ze moze, kupiony na wyprzedazy, albo jak ktos wspomnial ukradziony.
          • abnegacja_moralna Re: to nie jest oryginal... 05.06.05, 08:59
            Nie jest to ani kupione na wyprzedazy, ani kradzione. Jest to podróba pelną
            gebą. Najprostsza maetoda do napisać do faceta meil z ppytaniem , czy ta
            podróbka jest dobrze zrobiona i nie cuchnie spirytusem.

Odpowiedzi mogą was zadziwić- niektórzy jasno odpowiadaj, że dobrze zrobiona,
            ci, którzy mają jakieś obiekcje , żeby jasno się przyznać,odpowiadaja, że nie
            wiedzą, bo mają 300 pozytywów , ale za perfumy, które wystawia ich babcia,
            ciotka, modszy syn, matka z Honolulu itp, a oni ich na oczy nie widzieli , ale
            sa uczciwi. Jak ktoś chce oryginalne perfumy za 50 zł, to powienien popukać się
            w głowę.
            • Gość: miki Re: to nie jest oryginal... IP: *.net 05.06.05, 09:44
              Oryginalne na Allegro kosztują powyżej 100zł,a takich podróbek jest tam mnóstwo
              i ludzie je kupują,wiedząc,że to podróbki bo są tanie.
              • Gość: Ola Re: to nie jest oryginal... IP: *.echostar.pl 05.06.05, 11:15
                Na pewno podrobka. Wiecie ze to moze byc niebezpieczne uzywanie takich perfum.
                Ogladalam taki program w tv i mowili ze nie wiadomo jakie skladniki w nich sa.
                To samo tyczy sie tych bazarowych podrobek.
                • famke1 Re: to nie jest oryginal... 05.06.05, 23:46
                  Nie wierzę, że to oryginał..
      • llora Re: czy to moze byc oryginal??? 05.06.05, 12:14
        nie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka