Gość: Zaba-Zabowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:37 Czuje, ze nikt i tak nie chce tu mojej osoby, wiec sie zegnam. Nie bede was tu zameczac, bo wiem ze i tak tego nie chcecie. Nie zajrze tu juz nigdy. Nic nie napisze. Zegnam sie. PA,PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:38 Tak, to faktycznie niewielka strata. Pa pa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 10.06.05, 15:39 daruj, nie załamuj, wracaj... do twarzy Ci w zielonym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-Zabowata Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:41 z twojej stony milo:) no jezeli ktos jeszcze bedzie chcial, to sie zastanowie czy wrocic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.9.* 10.06.05, 15:45 no rozbawiałaś mnie, jak z kreskówki :)) masz napewno trochę dystansu do siebie, skoro taki fajny nick zobie dałaś, ja bym nie wpadła. Żaba Żabowata - dla mnie jest sympatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlota_Rybka Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:40 Ale mila jestes... ja jej nie znalam, ale chyba nie byla taka okropna, zeby tak jej mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 15:45 och, jakie teatralne pożegnanie... Normalnie jestem wzruszona... Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 15:44 Nie rób tego!!! Nie odpisałaś mi na posta w wątku o zmarnowanych pieniądzach, chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 15:45 nie krzycz bo nie ma o co. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 15:58 Nie wiem czy się pozbieram... No to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:01 hehe. Czy Ty masz 13 lat? zapewne będziesz czytała odpowiedzi z tego watpku :p ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 16:07 to jakaś epidemia? te pozegnania? no po prostu wzruszajace. moze założymy watek: Pozegnania. I tam wszyscy zaintersowani beda sie wpisywac by nie zaśmiecac forum. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 16:09 Czyta, czyta, już to w innym wątku potwierdziła. ;) W dodatku podciąga w górę swój już zapomniany wąteczek marudząc, że nikt już nie odpisuje. Uwielbiam takie manifestacje! Podejrzewam, że żabowata pojawi się wkrótce pod innym nickiem. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 16:09 nawet nie wiem ktos ty ale skoro podjelas decyzje to nie zawracaj z wytyczonej drogi a tak na marginesie ciesz sie ze tyle wpisow w tym poscie przyciagnelas bo inaczej nikt by o tobie nie pamietal Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 16:27 Kolejny typ do listy najbardziej idiotycznych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:44 mam pytanie, co Zaba-Zabowata takiego zrobila, ze mowi, ze nikt jej tu nie chce i ze sie zegna?? Bo ja jej nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: ZEGNAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 16:59 A kim jesteś? Żegnaj więc skoro na nie chesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś